Adrian Despot, secretul căsniciei de 30 de ani cu soția lui, Lisa: „Fiecare primește de la celălalt ceea ce îi lipsește pentru a se desăvârși”. S-au cunoscut în liceu

 Oana Pantazi
.

Adrian Despot, secretul unei căsnicii de 30 de ani. Solistul trupei Vița de Vie are o carieră de 30 de ani, dar la fel de longevivă este și relația cu Lisa, soția lui. Cei doi s-au cunoscut în liceu și de trei decenii formează o familie de invidiat. Iată ce povestește artistul despre relația sa de cuplu!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Adrian Despot era în clasa a zecea atunci când și-a cunoscut sufletul pereche, iar de atunci, el și Lisa, mama celor doi copii ai săi sunt nedespărțiți. Artistul și partenera lui de viață s-au căsătorit în 2003, în deplină discreție, după o relație de 11 ani. Deși nu vorbește prea des despre viața sa personală, Adrian Despot a dezvăluit care este secretul căsniciei sale longevive.

1485054.1-adi-despot1485054.1-adi-despot

Adrian Despot, secretul unei căsnicii de 30 de ani

Artistul și soția sa s-au cunoscut și s-au îndrăgostit pe când erau elevi de liceu și de atunci au rămas împreună. Familia lor s-a desăvârșit odată cu venirea pe lume a celor doi copii, Maria și Toma. Cât despre secretul relației lor longevive, solistul a mărturisit că are legătură cu faptul că el și Lisa s-au maturizat împreună.

„Am crescut practic împreună, ne-am altoit și format unul după celălalt. Legat de secrete, nu știu, cred că fiecare primește de la celălalt ceea ce îi lipsește pentru a se desăvârși', a declarat Adrian Despot pentru Unica.ro.

Citește și: Virgil Ianţu despre Adrian Despot – „Nu vrea să ştim că a salvat vieţi’

Citește și: Adi Despot a dat muzica pe tehnologie

În ceea ce-i privește pe cei doi copii ai lor, acum adolescenți, Adrian Despot spune că regretă că profesia l-a împiedicat să le fie alături atât cât și-ar fi dorit.

„Sunt multe lucruri pe care le înveți de la copii, atât despre ei cât și despre ține. Sunt momente în care aș vrea să dau timpul înapoi pentru a fi mai prezent în viața lor, dar asta este doar dorința mea, neîmpărtășită de ei. Sunt adolescenți, încă învățăm unii despre ceilalți', a mai spus artistul.

Adi Despot, relație dificilă cu tatăl lui

Din păcate, artistul nu a avut o relație apropiată cu tatăl său, fiind supus uneori inclusiv unor forme de violență fizică. Acest lucru l-a afectat din punct de vedere emoțional, dar l-a și motivat din punct de vedere profesional. Solistul de la Vița de Vie recunoaște că a făcut multe sacrificii doar de dragul de a fi iubit de tatăl său.

Invitat, cu ceva timp în urmă la podcatul „Ac de Siguranță’, artistul și-a deschis sufletul și a vorbit despre copilăria sa și relația pe care a avut-o cu tatăl său.

Nu știi niciodată ce poate însemna apariția unui copil în viața ta. Un copil te schimbă din toate punctele de vedere, atât pe tine cât și pe cea care i-a dat viață. Viața se reorganizează, se reprioritizează. Nu știu ce s-a întâmplat între ai mei. Mama probabil a încercat să suplinească atât lipsa de afecțiune din partea lui, cât și excesele fizice, într-o formă sau alta. Am făcut terapie doar după Colectiv. Nu am făcut terapie pe topicul ăsta.

Sunt un om care își petrece foarte mult timp încercând să facă ordine în el. Nu las lucrurile niciodată să treacă pe lângă mine. Foarte mult timp stau cu mine și vorbim. În schimb, este foarte posibil ca, mă întrebam de ce am insistat eu atât de mult să fac meseria asta, în pofida tuturor obstacolelor, cu atât mai mult cu cât eu nu îmi doream să fac meseria asta. Nu am vrut să fiu solist vocal, nu am vrut să mă recunoască lumea pe stradă, n-am vrut toată chestia asta, nu mă interesa. Pe mine mă interesează să cânt la mine în cameră la chitară.

E foarte posibil ca undeva acest lucru să vină din dorința de a confirma tatălui meu că merit să se uite la mine sau că merit și eu, la fel ca orice alt om, să fiu iubit de către el. E foarte posibil ca tot acest demers artistic al meu să fie determinat de comportamentul lui față de mine‘, a povestit Adrian Despot.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton