Adrian Enache a dansat cu Bianca Brad, la un eveniment monden: ”Superbă”. Cum a reacționat Iuliana Marciuc / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Adrian Enache a dansat cu Bianca Brad, la un eveniment monden. Adrian Enache a dansat cu Bianca Brad la lansarea proiectului despre viața Mariei Tănase. Cum a reacționat Iuliana Marciuc și cum arată actrița care va interpreta rolul marii artiste în viitoarea producție. Teodora Calagiu Garofil s-a arătat extrem de entuziastă să joace rolul Mariei Tănase și i-a mulțumit regizorului Silviu Radu pentru alegerea făcută.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Adrian Enache a dansat cu Bianca Brad la lansarea cărții și a filmului despre Maria Tănase. Cum a reacționat Iuliana Marciuc și cum arată actrița care va interpreta rolul marii artiste în viitoarea producție. Tânăra a spus că este o provocare pentru ea acest rol.

20240314_18033920240314_180339

Citește și: Fiul lui Adrian Enache pleacă la studii în străinătate: „A ales în zona Țărilor de Jos. O să aveți o surpriză”. Ce spune artistul despre nepoata lui, fiica Dianei Enache / EXCLUSIV

Citește și: Regizorul Silviu Radu lansează o carte și un film despre viața Mariei Tănase: „O figură colosală în istoria muzicii românești'. Cine este actrița care o va interpreta pe artistă / EXCLUSIV

Citește și: Cum a gestionat Cristina Ciobănașu valul de hate, după despărțirea de Vlad Gherman: „M-au afectat foarte mult comentariile răutăcioase'. De ce a ajuns în pragul depresiei și motivul pentru care a fost la psiholog / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a cunoscut Marius Țeicu soția și de ce s-au mutat din fostul apartement: „Ne-a fost din ce în ce mai greu să…'. Anul acesta împlinesc 49 de ani de căsnicie / EXCLUSIV

Adrian Enache a dansat cu Bianca Brad la lansarea cărții și a filmului despre Maria Tănase

Adrian Enache a dansat cu Bianca Brad la lansarea cărții despre Maria Tănase. Cum a reacționat Iuliana Marciuc și cum arată actrița care va interpreta rolul marii artiste în viitoarea ecranizare a romanului.

Atmosferă caldă joi seară, la un restaurant celebru din București, unde s-a lansat proiectul 'Cartea și filmul' despre Maria Tănase, într-un cadru al anilor în care a trăit celebra româncă. Adrian Enache a dansat, la lansarea proiectului cărții și a filmului despre Maria Tănase, cu Bianca Brad, prietena lui și a Iulianei Marciuc. Vedeta TVR i-a aplaudat și s-a amuzat să îi vadă împreună la dans pe logodnicul ei și pe prietena lor. Mai mult, a și complimentat-o pe Bianca pentru felul în care s-a prezentat la eveniment: 'Ești superbă', a spus moderatoarea.

Artistul a făcut un adevărat show, a făcut ca trompeta și a cântat apoi alături de Crina Matei. Iuliana Marciuc a dansat și ea în horă, dar nu numai. La eveniment au luat parte: Ozana Barabancea, Liza și Viorel Panait, Dana Săvuică, Crina Matei, Silviu Biriș, dar și Florentina Opriș.

Teodora Calagiu Garofil: 'Miza este foarte mare…'

Actrița care va interpreta rolul Mariei Tănase în filmul regizat de Silviu Radu- cel care a scris și cartea despre marea cântăreață-Teodora Calagiu Garofil, aduce foarte mult cu regretata artistă. Teodora i-a mulțumit Iulianei Marciuc pentru prezentarea făcută.

'Mulțumesc pentru o asemenea prezentare. Nu pot să spun decât că sunt foarte onorată că am această șansă, să fac parte dintr-un asemenea proiect de anvergură. Cred că este visul oricărui actor! Este o provocare foarte mare pentru mine, așa cum noi actorii ne luăm în serios toate rolurile pe care le avem. Dar de data aceasta este o provocare…

Miza este foarte mare. Eu una promit că o să dau tot ce este mai bun, ca lucrurile să iasă așa cum trebuie, alături de întreaga echipă. Mulțumesc, Silviu, pentru încredere!', a declarat actrița Teodora Calagiu Garofil, cea care o va juca pe Maria Tănase, în viitoarea producție.

Regizorul Silviu Radu: 'Această poveste evidențiază lupta interioară a Mariei, dintre chemarea inimii și provocările istorice din jur'

Maria Tănase a fost mereu evocată de public, jurnaliști, regizori, vedete și oameni de televiziune. Iată că a venit rândul regizorului Silviu Radu să îi dedice o carte. Lansarea cărții are loc joi, la un restaurant celebru. Regizorul a mai avut o experiență de neuitat realizând primul proiect, cartea și filmul dedicate regretatului actor Constantin Codrescu. ‘Lucrul cu o figură atât de remarcabilă a fost cu adevărat captivant și memorabil pentru mine. Filmul, intitulat „Un timp prin care am trecut', a adus la lumină povestea de viață a acestui mare actor.’, spune regizorul. Iată ce ne-a dezvăluit, în exclusivitate, despre proiectul ‘Maria Tănase, cartea și filmul’!

'Această poveste evidențiază lupta interioară a Mariei dintre chemarea inimii și provocările istorice din jur în care, în ciuda presiunilor și provocărilor vremii, artista rămâne autentică și devotată artei sale și iubirii interzise. Pe fundalul acestei partituri epice, Maria Tănase devine eroina unei povești captivante, unde loialitatea și pasiunea se ciocnesc cu destinul.', a declarat regizorul și scritorul Silviu Radu.

Silviu Radu: 'O călătorie captivantă în inima iubirii'

„Operațiunea Pasărea Măiastră' reprezintă o călătorie captivantă în inima iubirii, loialității și a impactului profund al alegerilor femeii atunci când este îndrăgostită. Portretizarea complexă și fascinantă a Mariei Tănase oferă o privire adâncă în sufletul unei femei. Femei care, în ciuda faimei sale ca artistă celebră, posedă o forță interioară impresionantă.

Exteriorul ei puternic și carismatic ascunde o vulnerabilitate adâncă, evidențiată de dragostea interzisă pentru Maurice Negre și presiunile politice ale vremii. Cu toate acestea, ceea ce iese în evidență este curajul artistei de a se confrunta cu provocările politice și personale. Această putere interioară remarcabilă trebuie să devină o sursă de inspirație, ilustrând că femeile pot rămâne autentice în ciuda adversităților. În această poveste, Maria Tănase emană o combinație unică de forță, eleganță și devotament.', mai spune Silviu Radu.

Foto: arhiva personală, VIVA.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton