Corina Chiriac nu a mai urcat pe scenă, la Grădina Herăstrău, din cauza unei furtuni puternice: ”E un ghinion extraordinar. Suntem plouate...” Ce le-a spus artista celor din public și când va avea loc următorul spectacol / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Adrian Enache a cântat duminică la Grădina Herăstrău. Spectacolul s-a oprit însă, când a izbucnit furtuna puternică și ploaia torențială, iar Corina Chiriac și-a făcut apariția pe scenă pentru a informa publicul că biletele rămân valabile pentru celelalte reprezentații ale Teatrului Constantin Tănase.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Adrian Enache a cântat duminică la Grădina Herăstrău. Spectacolul s-a oprit când au izbucnit furtuna puternică și ploaia torențială, iar Corina Chiriac a făcut anunțul. Dacă artistul a cântat o piesă, Corina nu a mai apucat, din păcate, să evolueze pe scenă.

76747523_2500216323530332_7598405116424617984_n76747523_2500216323530332_7598405116424617984_n

Citește și: David, fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache a terminat BAC-ul, iar vedeta are mari emoții pentru mutarea lui în Olanda: „Chiar m-am interesat dacă există abonamente de avion pe ruta respectivă” / EXCLUSIV

Citește și: Corina Chiriac, pe scenă cu Mihai Mitoșeru și Andreea Mantea. Ce i-a pus artista să facă și de ce a plâns prezentatoarea tv: 'Să-ți trăiască băiețelul. E un cântec frumos, de dragoste pentru mamă…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum s-au apropiat, de fapt, Oana și Vlad Gherman de Anca Sigartău și de soțul ei, pe care i-au ales nași: „Ținem foarte mult unii la alții, îi vrem lângă noi toată viața. Ne-au adus împreună…”. De ce regretă că au ales ziua nunții într-o zi de duminică / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată viața Evei Kiss în Danemarca, la 34 de ani de când a părăsit România: „Aceasta a fost dovada că ne-am integrat perfect și că suntem apreciați ca artiști și ca cetățeni…”. Ce-i lipsește cel mai mult peste hotare / EXCLUSIV

Adrian Enache a cântat, duminică, la Grădina Herăstrău

Adrian Enache a cântat duminică la Grădina Herăstrău! Spectacolul s-a oprit când a izbucnit furtuna, iar Corina Chiriac a făcut anunțul. 'Vacanța cea mare… iar' a fost anulat, după ce a început ploaia, iar furtuna a dat peste cap planurile organizatorilor. Adrian Enache a cântat după Alin Gherghișan și Daniela Tănase, dar a fost și ultimul artist care a evoluat în spectacolul Teatrului Constantin Tănase de la Grădina Herăstrău.

'Cea mai frumoasă familie, publicul Teatrului Tănase', a spus Adrian Enache, în timp ce cânta, iar oamenii se adăposteau de furtuna. 'Fac ce vreau și în ploaie. Vă iubim. Nu uitați, biletele rămân valabile. Mulțumesc frumos', a spus Adrian Enache la final.

Corina Chiriac: 'În cazul în care continuă să plouă și spectacolul nu se mai ține…'

Concertul s-a oprit, iar Corina Chiriac și-a făcut apariția pe scenă, pentru a le spune și ea spectatorilor că biletele rămân valabile pentru celelalte spectacole, care vor avea loc weekend-ul viitor.

'Vă mulțumim că ați venit. Noi suntem aici. 'Dacă continuă să plouă și spectacolul nu se mai ține, ce facem?', a întrebat Corina, retoric. 'Biletele rămân valabile pentru următoarele spectacole, oricare dintre ele. Condițiile meteorologice nu ne permit să continuăm spectacolul de azi. Și nici condițiile tehnice, pentru că plouă și nu o să mai funcționeze aparatura. Sperăm că vremea o să țină cu noi la următoarele reprezentații'', a spus reprezentantul Teatrului Constantin Tănase, pe scenă.

Corina Chiriac: 'E un ghinion extraordinar. Noi nici nu ne-am îmbrăcat, nici nu ne-am coafat… Suntem plouate. Vă doresc să ajungeți cu bine acasă. În numele colectivului, ne cerem scuze…'

Corina Chiriac le-a cerut scuze spectatorilor, în numele colectivului Teatrului Constantin Tănase, întrucât condițiile meteorologice nu au mai permis continuarea spectacolului 'Vacanța cea mare… iar!'.

'E un ghinion extraordinar. Noi nici nu ne-am îmbrăcat, nici nu ne-am coafat… Suntem plouate. Vă doresc să ajungeți cu bine acasă. În numele colectivului ne cerem scuze.', a încheiat Corina Chiriac, duminică seară, când s-a oprit spectacolul de la Grădina Herăstrău, din cauza unei furtuni.

Reprezentațiile următoare ale Teatrului Tănase, la Grădina de vară, au loc pe data de 26, 27 și 28 iulie. Spectacolul de duminică, oprit, în care urmau să cânte și Sanda Ladoși și Corina Chiriac, va avea loc pe 27 iulie.

Adrian Enache și Iuliana Marciuc vor face naveta în Olanda

Din toamna acestui an, Iuliana Marciuc și Adrian Enache vor pleca des în Olanda la fiul lor David, care va studia la facultate în orașul Utrecht. În acest sens, vedeta TVR s-a interesat dacă există abonamente la avioanele cu această destinație.

‘Chiar m-am interesat dacă există abonamente de avion pe ruta respectivă și există un fel de plată pe care o faci la o anumită linie aeriană, și atunci, ai niște reduceri la biletele pe care le cumperi. Sunt în curs de documentare pentru acest lucru. E clar că vor fi multe zboruri spre David’, a mai declarat Iuliana Marciuc.

https://www.youtube.com/watch?v=Wsxdts6NN4k
Adrian Enache a cantat pe ploaie, Corina Chiriac nu a mai apucat. Furtuna a oprit spectacolul

Corina Chiriac le-a cerut scuze spectactorilor

https://www.youtube.com/watch?v=v7hx48VYYJ0

Corina Chiriac nici n-a apucat să se schimbe pentru concert

Corina Chiriac a strălucit la Petrecerea VIVA! 2024

'Orice premiu este binevenit, mai ales când vorbim de o colecție de premii și, de ce să nu recunosc, mă bucur și de acest premiu, mai ales când revista VIVA! împlinește 25 de ani. Felicitări tuturor celor care contribuie la facerea acestei reviste. Și, Doamne ajută, să aveți încă 25 de ani, să apucați vremuri istorice și să vă amintiți că, la un moment dat, în 2024… 'Cum o chema pe aia care a venit și a luat un premiu?'', a declarat Corina Chiriac, pentru viva.ro.

Foto: Facebook, VIVA.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton