Adrian Enache este în doliu după ce tatăl său s-a stins din viață, chiar înainte ca el să urce pe scenă: "Plângea în culise..."

 Dumitrache Laura
.

Adrian Enache trece prin momente dificile, după ce tatăl său a încetat din viață. Artistul este foarte îndurerat și a primit trista veste cu doar câteva ore înainte de spectacolul pe care îl avea la Teatrul de Revistă din București. Cu toate astea, îndrăgitul artist a urcat pe scenă și a cântat ca un profesionist.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Adrian Enache este în doliu, iar vestea tristă a venit la doar câteva zile după ce a aflat că fiica lui, Diana Enache, este însărcinată. Tatăl artistului s-a stins din viață, la vârsta de 80 de ani. Anunțul trist a fost făcut de colega lui, Mirela Vaida. Cei doi au urcat pe scenă și au făcut un show incendiar, deși artistul primise vestea că părintele său a decedat.

adrian enacheadrian enache

Adrian Enache a fost invitat duminică în spectacolul „Acces direct…la muzică', la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase', din București. Artistul a primit o veste devastatoare înainte cu câteva ore. Tatăl acestuia a încetat din viață la vârsta de 80 de ani.

Citește și: Diana Enache a dezvăluit sexul bebelușului. Cum i-a dat vestea lui Adrian Enache: „Cel mai frumos cadou de până acum'

Citește și:Fiica lui Adrian Enache este însărcinată. Diana are o relație de lungă durată cu fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu

Citește și:Cum a decurs revederea dintre Irinel Columbeanu și fiica sa, Irina, după ce nu s-au întâlnit 5 ani: „Am fost foarte impresionat…”

Citește și:Oana Roman și Adina Buzatu, în plin scandal după moartea lui Stephan Pelger: 'Nu putem să cântărim afecțiunea așa cum cântărim un kg de brânză la piață…'. Ce reproșuri și-au adus

Adrian Enache este în doliu după ce tatăl său s-a stins din viață, înainte de spectacolul artistului

Adrian Enache, în vârstă de 57 de ani, trece prin momente cumplite după ce tatăl său s-a stins din viață. Vasile Enache a decedat la vârsta de 80 de ani. Cântărețul a fost prezent la spectacolul „Acces direct…la muzică', alături de Mirela Vaida, și a susținut un concert în fața fanilor săi. Vestea tristă a primit-o cu câteva ore înainte de începerea spectacolului, dar Adrian Enache și-a respectat programul și a urcat pe scenă și le-a cântat spectacorilor. Mirela Vaida a fost impresionată de situație și a postat un mesaj pe rețelele de socializare.

Vedeți voi… nici nu știu cum să mă exprim acum. Am avut spectacol în seara asta la Teatrul Tănase, alături de Adrian Enache. Lui Adi i-a murit tatăl…înainte de spectacol…iar Adi a fost impecabil. A cântat, a jucat, iar între momente, plângea în culise. Asta înseamnă să fii un mare artist. Să poți juca în momentele astea grele… Adrian, suntem cu toții alături de tine', a scris Mirela Vaida pe Instagram.

Adrian Enache, surpriză de neuitat pentru părinții săi

Adrian Enache a fost întotdeauna discret cu viața sa de familie, dar întotdeauna s-a declarat mândru de membrii familiei săi. Anul trecut, de ziua sa de naștere, artistul le-a făcut o surpriză părinților săi. Nastasia și Vasile Enache se pregăteau să-l vadă la televizor, la emisiunea StarShow România, de la Național TV, când fiul lor le-a sunat la ușă.

'Mi-am dorit să-mi petrec ziua de naștere cu ei. Am zis că de la Buzău mai e puțin până la ei. Și în doi pași am ajuns la ei. Nu se știe cât mai avem părinții în viață. Când mă uit în jur și văd cum se duc oamenii…', declara atunci Adrian Enache, potrivit Fanatik.ro.

Adrian Enache va deveni bunic

Adrian Enache are doi copii, pe Diana, fiica din relația cu Corina Enache și un băiat, David, din relația cu Iuliana Marciuc. Artistul are o relație frumoasă cu cei doi copii ai săi, iar de curând a aflat că va deveni bunic pentru prima oară.

Diana Enache este însărcinată și va aduce pe lume o fetiță. Fiica lui Adrian Enache are o relație cu Ionuț Vântu, fiul lui Sorin Ovidiu Vântu. Cei doi au ținut relația secretă, dar acum nu se mai ascund și peste câteva luni vor deveni părinți.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton