Adrian Enache, în culmea fericirii când își ține nepoțica în brațe: ”Știi cum arată? E frumoasă de pică...” A povestit și ce spun apropiații lui când o văd pe Maria / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Adrian Enache a dezvăluit ce simte când își ține în brațe nepoțica. În plus, solistul a spus că Diana, fiica lui, va urca pentru prima dată pe scenă după ce a născut, în cadrul concertului lui de la Sala Palatului, din data de 14 noiembrie. Regizorul spectacolului este nimeni altul decât Daniel Iordăchioaie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adrian Enache a dezvăluit ce simte când își ține în brațe nepoțica, pe micuța Maria. Artistul va susține un spectacol, pe data de 14 noiembrie, iar în cadrul show-ului va cânta și fiica lui, Diana, pentru prima dată de când a devenit mamă.

287568401_8355608081131337_1677065354804893376_n287568401_8355608081131337_1677065354804893376_n

Citește și: „Mi-am văzut nepoțica. E ceva ce nu am mai trăit, e unic sentimentul acesta'. Adrian Enache, primele declarații după ce a devenit bunic. Cum se simte fiica lui după naștere / EXCLUSIV

Citește și: Diana Enache a născut o fetiță, în secret. Adrian Enache a anunțat că a devenit bunic pentru prima dată

Citește și: „Dumnezeu a luat de lângă mine tot ce e rău. Mă pierdusem pe mine în dorința disperată de a…'. Cum a afectat-o pe Anamaria Prodan divorțul de Laurențiu Reghecampf

Citește și: Ce dietă ține Andreea Hanca. Soția fotbalistului Sergiu Hanca a renunțat definitiv la trei alimente, de 7 ani: „Produc inflamații. Nu mănânc…'/ EXCLUSIV

Adrian Enache a dezvăluit ce simte când își ține în brațe nepoțica

Adrian Enache a dezvăluit ce simte când își ține în brațe nepoțica. Ca o glumă, artistul spune că se uită bine la nepoțica lui, nu care cumva să fie Diana. În altă ordine de idei, acesta susține că nu știe când au trecut 27 de ani, de când s-a născut Diana, fiica lui.

'Mă întreba cineva ce simt când o țin pe Maria în brațe. Păi, mă uit bine, nu cumva să fie Diana. Adică, am dat 27 de ani înapoi și parcă o vedeam pe Diana. Ce a trecut timpul… Și copiii din ziua de azi sunt altfel. Maria după o zi… Știi cum arată? E frumoasă de pică! Și toată lumea spunea, 'Are o lună, nu?' 'Păi are o zi, că abia a născut', le spuneam eu.', a declarat Adrian Enache.

Adrian Enache: 'Ea va avea prima apariție ca artist, după ce a devenit mămică'

Adrian Enache a dezvăluit că fiica lui, Diana, va urca pe scenă, pentru prima dată de când a născut, la concertul lui din 14 noiembrie de la Sala Palatului. Regizorul concertului este Daniel Iordăchioaie, iar Diana, printre altele, va cânta cu un grup de copii.

'Abia aștept ca Diana să revină pentru că, la concertul meu de la Sala Palatului, de pe 14 noiembrie, ea va avea prima apariție ca artist, după ce a devenit mămică, și va cânta un grup de copii. Foarte frumoasă ideea lui Daniel Iordăchioaie, care este și regizorul spectacolului. Diana va interpreta 'Heal the world', pe care o cânta Michael Jackson pentru copiii planetei. O să fie o nebunie, exact cum este titlul concertului meu 'E o nebunie cu Adrian Enache'. O să fie frumos', a mai declarat Adrian Enache, pentru Viva.ro.

Adrian Enache a devenit bunic pentru prima dată

Adrian Enache este extrem de fericit. Artistul trăiește un sentiment unic, acela de a fi bunic, chiar dacă nu arată ca unul, după ce fiica lui, Diana Enache, a născut o fetiță. Cântărețul și-a văzut nepoțica și fata și susține că amândouă se simt foarte bine, lucru care nu poate decât să-l bucure.

'Sunt foarte fericit. Mi-am văzut nepoțica. Sunt bine amândouă. Am o stare unică. Pentru că mi-au spus mulți, de-a lungul timpului, ‘Vezi că atunci când apare un nepot sau o nepoată, o să-i iubești mult mai mult decât pe copiii tăi.’ Iar eu am spus: ‘Nu cred’.

E adevărat, dar nu iubesc o mai mult decât pe Diana sau pe David, dar o iubesc altfel. Parcă este altceva. Îmi lipsește în fiecare zi. Adică e o ‘bucățică de minune dumnezeiască’. E ceva ce nu am mai trăit, e unic, special sentimentul acesta. Mai ales că simt cum simt, arăt cum arăt, numai a bunic nu! Toată lumea îmi spune: ‘Ce față de bunic ai!’', a declarat Adrian Enache, pentru Viva.ro, după ce a născut Diana, fiica lui.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton