Adrian Enache și Iuliana Marciuc i-au luat fiului lor un apartament. David are 18 ani și va pleca la studii în Olanda

 Tudorache Simona
.

Fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache a împlinit 18 ani și a primit din partea celebrilor lui părinți un cadou substanțial. David este de acum fericitul posesor al unui apartament. El a hotărât să își ia viața în propriile mâini și să obțină astfel independența la care visa, așa că s-a mutat singur.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Fericirea lui pare să fie deplină, iar asta pentru că de ceva timp are și o relație, conform surselor Cancan. Iuliana Marciuc a avut întotdeauna o relație specială cu David, așa că i-a cunoscut și actuala iubită. Cei doi vor fi nevoiți, însă, să trăiască o dragoste la distanță, asta pentru că David va pleca, în curând, la studii în Olanda.

adrian-enache-33adrian-enache-33

David are 18 ani, propriul apartament și urmează să plece la studii în Olanda

David cochetează cu cinematgrafia de mic. El a apărut în câteva producții cunoscute, printre care și serialul Groapa, dar a decis să se îndrepte căte o facultate de business.

„David joacă foarte bine fotbal. A fost la antrenamentele de acum o săptămână și a dat două-trei goluri frumoase. Băieții l-au primit cu brațele deschise și l-au lăudat. Au spus că promite, că merite să joace și fotbal. La capitolul roluri așteaptă oferte. Am înțeles că se mărește scenariul la serialul în care a mai jucat el și vedem ce mai apare.

Între timp se pregătește să meargă la studii. A ales în zona Țărilor de Jos. O să aveți o surpriză. A ales pe partea de business management. Probabil că va face și un business, mai târziu. E bine să le facă pe toate că și eu sunt inginer la bază și am făcut și psihologie-filosofie și uite unde sunt. Sunt și artist și fotbalist’, a declarat Adrian Enache, pentru Viva.ro.

Citește și: Carmen Grebenișan și Alex Militaru au divorțat, după aproape 3 ani de căsnicie: „O să mă mut din locuința pe care o avem împreună”

Citește și: Ovidiu Lipan Țăndărică se roagă pentru viața lui Nicu Covaci, după ce artistul a fost operat pe creier: „Urmează 3-4 zile critice. Mă leagă o prietenie mare, el este și nașul de botez al copilului meu, dar și nașul meu de cununie”

Citește și: Theo Rose a fost cerută în căsătorie de Anghel Damian. Ce apare gravat pe inelul de logodnă și ce spun despre nuntă: „Nu vreau să fie cu 500 de oameni'

Citește și: Vlăduța Lupău este însărcinată a doua oară. A dezvăluit și sexul bebelușului: „Ca să nu mai fiți curioși oare ce e”

David are o relație frumoasă cu Iuliana Marciuc și Adrian Enache

David a vorbit întotdeauna despre susținerea de care a avut parte din partea părinților săi, care l-su lăsat să își aleagă drumul și nu și-au impus punctul de vedere.

De când eram mic, în sensul să îmi imprime niște direcții că mă duceau la niște activități, ca să-mi ocup timpul cu ceva și ca să învăț niște lucruri noi. Dar nu mi-au zis niciodată «fă aia, nu face aia». Dacă îmi plăcea, făceam, dacă nu, nu mai făceam. Nici nu creez prea multe probleme, așa că…', mărturisea David pentru Cancan.ro.

Adrian Enache e tare mîndru de cei doi copii pe care îi are, o fiică, pe Diana, din mariajul cu Corina, și pe David, din relația cu prezentatoarea Iuliana Marciuc.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton