Adrian Minune a cântat la nunta fiicei sale, Adriana: "E cea mai fericită". Karmen, sora ei, a plâns la eveniment, pe scenă, în timp ce interpreta valsul mirilor

.

Duminică, Adriana Simionescu s-a căsătorit religios și și-a botezat fetița, iar Adrian Minune, a cântat la nunta fiicei sale. Emoționată, sora ei mai mare, Karmen a izbucnit în plâns la eveniment, în timp ce cânta, iar sora ei dansa alături de alesul său.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

În weekend a fost nuntă mare. Adrian Minune și-a căsătorit fiica cea mică, pe Adriana, iar evenimentul a fost unul de proporții, cu peste 1000 de invitați. Tânăra în vârstă de 20 de ani și-a unit destinele în fața lui Dumnezeu cu Nicu, tatăl fetiței lor, după ce la finalul anului 2021 a fost cerută în căsătorie. În aceeași zi, cei doi și-au botezat și fiica, Noa Zenayda, a cărui nașă a fost sora miresei, Karmen. La eveniment au cântat atât socrul mic, Adrian Minune, cât și Karmen, sora miresei, care s-a lăsat copleșită de emoții pe scenă.

4a09548c-ff06-4e20-b6c9-ea907f4f7c264a09548c-ff06-4e20-b6c9-ea907f4f7c26

Adrian Minune a cântat la nunta fiicei sale Adriana

Cununia civilă și botezul micuței Noa Zenayda au avut loc la Biserica Domnița Bălașa, iar apoi invitații s-au distrat pe cinste într-o locație de 5 stele. Adriana a strălucit în rochia ei de mireasă, cu o trenă foarte lungă. Aceasta a purtat pe cap o diademă uriașă, care i-a completat perfect ținuta. Tatăl ei a îmbrăcat la cununie un costum alb-bej, accesorizat cu un papion în același nuanță. Mirele a purtat un costum negru și cămașă albă.

Citește și: Cum se înțelege, de fapt, Adrian Minune cu Florin Salam: „Poate și eu am fost dezamăgit de el, și el de mine, pentru că…'. Manelistul i-a fost naș de cununie la primul mariaj

Citește și: A murit Shannen Doherty, actrița din „Beverly Hills, 90210′. Avea doar 53 de ani și lupta cu cancerul din 2015: „După mulți ani de luptă cu boala…’

Citește și: Ianis Hagi și Elena Tănase s-au căsătorit religios. Petrecerea a avut loc la Palatul Știrbey: meniul a fost creat de o armată de chefi, iar tortul a avut aproape doi metri / Cum au apărut cei doi miri la nunta spectaculoasă

La nuntă au cântat mulți dintre prietenii socrului mic, printre care și Florin Salam, însă surpriza a fost atunci când Adrian Minune a urcat pe scenă, unde a cântat mai multe piese cunoscute de-ale sale, inclusiv alături de Karmen, fiica cea mare. Nici sora miresei nu s-a lăsat mai prejos, Karmen a fost cea care a interpretat valsul mirilor. Copleșită de emoții în timp ce se afla pe scenă, Karmen a izbucnit în plâns.

Unul dintre cele mai savurate momente a fost cel în care cele două surori au dansat împreună pe piesa lui Florin Salam, care a cântat, de asemenea, la nuntă. Atmosfera a fost întreținută și de Tzancă Uraganu, Florin Salam, Cocoș de la Călărași, Luis Gabriel, dar și mulți alții, iar nuntașii s-au întrecut în mișcări pe ringul de dans.

„Bună seara, dragilor! Adriana e cea mai fericită, Karmen este nașă, mai avem alți nași din Germania. Suntem cei mai fericiți!', a spus Adrian Minune, în exclusivitate, pentru WOWbiz.

De asemenea, Georgiana Lobonț a pregătit un moment special pentru miri, cântând mai multe dintre cele mai cunoscute și apreciate piese ale sale, iar socrul mic i-a mulțumit personal.

„Eu, familia mea și nașii îi mulțumim și rar lăutari cu caracter, cu onoare. Nu e vorba de bani, e vorba pentru prezența ei. Mă refer că nu e vorba de bani, că nu mi-a cerut niciun ban. Îi mulțumesc și lui soțul tău, bețivul meu, te iubesc!”, a încheiat Adrian Minune în spirit de glumă, conform sursei citate.

Karmen i-a botezat fetița surorii sale

În lumina reflectoarelor au fost, evident și Karmen și soțul ei, Bogdan, care au creștinat-o pe micuța Noa Zenayda. La ceremonia de botez, Karmen a purtat o rochiță scurtă, roz, ce i-a pus în valoare silueta ca trasă prin inel, cu mâneci detașabile și accesoriu pe cap, în aceeași nuanță. Seara, la petrecere, aceasta s-a schimbat într-o rochie roșie, lungă, cu multe pietre.

Petrecerea de nuntă și de botez a avut loc în Tunari, într-un ballroom spectaculos, cu saloane imense, pline de oglinzi și candelabre. Evenimentul a început la ora 20.00, iar sala de evenimente a fost una de lux, decorată într-o notă elegantă. A predominat culoarea alb, de la piesele de mobilier, până la aranjamentele florale. (Vezi imaginile AICI.)

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton