Adrian Minune, primele declarații după ce a fost extrernat: ”Era să dau colțul. Dumnezeu mi-a dat...”. Și-a schimbat radical stilul de viață

 Calin Maria Bianca
.

Adrian Minune, primele declarații după ce a fost extrernat din spital. Adrian Minune a ținut primele pagini ale ziarelor după ce s-a aflat că a fost internat de urgență la finalul lunii martie. Celebrul manelist a petrecut o bună perioadă de timp în spital, asta după ce medicii l-au diagnosticat cu diverticulită. Recent, a acordat primele declarații despre starea lui de sănătate, explicând ce s-a întâmplat, de fapt, dar și cum și-a schimbat viața de când a fost externat. Iată cele mai noi detalii!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Adrian Minune a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a ajuns pe mâinile medicilor, astfel că fanii au așteptat cu nerăbdare să afle vești despre starea lui de sănătate. Fiica lui, Karmen, a ieșit în față și a dezvăluit că totul este foarte bine, asta în urmă cu mai multe zile, însă recent, chiar celebrul manelist a ieșit în fața tuturor pentru a vorbit despre perioada mai puțin plăcută din viața lui, prin care a trecut.

minune-3minune-3

Adrian Minune a fost destul de discret atunci când a venit vorba despre viața sa persoanală și familia sa, însă recent nu a mai vrut să lase loc de interpretări și a ieșit în față pentru a le spune tuturor celor ce îl îndrăgesc că este bine acum, însă și că a trecut printr-o mare cumpănă, chiar el argumentând: 'Eram să dau colțul pe bune de data aceasta'.

Citește și: Lidia Buble a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare pentru mituirea a doi poliţişti

Citește și: Cine este Carina Veghiu, semifinalistă Românii au talent 2023. Are 11 ani, iar Andi Moisescu i-a dat Golden Buzz

Citește și: Lidia Buble a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare pentru mituirea a doi poliţişti

Citește și: Deea Maxer, mesaj subtil pe Internet după ce Dinu Maxer s-a despărțit de noua iubită: „Alege oamenii care…'

Adrian Minune, primele declarații după ce a fost extrernat din spital

Adrian Minune a fost invitat alături de frumoasa lui familie în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima Tv, unde, din vorbă în vorbă, a dus discuția și pe partea problemelor de sănătate cu care s-a confruntat. Deși în urmă cu câteva săptămâni a declarat că medicii l-au diagnosticat cu diverticulită, acum a precizat că totul a pornit pe urma unei intervenții din Turcia, care ulterior i-a dăunat. Mai mult decât atât, a explicat că de data aceasta a crezut că nu mai scapă, fiind vorba despre ceva grav, însă Dumnezeu i-a fost alături în orice pas și acum este mai bine ca niciodată.

Mai mult decât Dumnezeu nu se poate altceva. Ne-a ajutat în cele mai multe clipe, în cele mai grele clipe! Și eu, cât de curând, acum o lună și vreo 2 zile, o lună și o săptămână, am avut o problemă  dar nu aș vrea să vorbesc pentru că eu am fost în Turcia și am făcut o intervenție și mi-a dăunat mai târziu, peste 6 luni de zile, chiar am fost și la televizor…și nu vreau să vorbesc de nimeni, deloc.  A fost ok, mi-am revenit, era să dau colțul pe bune dar sunt bine,  mulțumesc lui Dumnezeu. După ce am ieșit din spital am fost în Marbella, ne-am simțit bine, vacanță, frumos! Ieri am fost la pește, a fost și Sofi  (n.r.: nepoata, fiica lui Karmen), a prins doi pești…', a povestit Adrian Minune în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV 

Adrian Minune și-a schimbat radical stilul de viață după ce a fost internat

Adrian Minune este de părere că a primit o nouă viață de la Dumnezeu după această încercare grea prin care a trecut. Prin urmare, artistul a decis să își schimbe radical stilul de viață, așa că a renunțat la toate viciile, inclusiv la băutură. De asemenea, a învățat să se bucure de fiecare lucru, oricât de mic este, și să petreacă timp de calitate alături de frumoasa lui familie, mai ales că devine bunic pentru a doua oară în doar câteva luni.

De o lună și ceva Dumnezeu mi-a dat o nouă viață. M-am reinventat, am renăscut! Am terminat cu alte vicii, adică cu băutura, cu șprițurile, să stau până mai târziu. Stau lângă copiii mei mult mai mult. Mă trezesc la 7 dimineața, chiar dacă vin la 5. Eu până la ora 12 am făcut foarte multe chestii care pentru mine până acum au fost niște gusturi negustate! Niște specialități pe care eu încă nu  am pus mâna pe ele. Acum le gust și îmi place. Când mă uit pe geam și văd că nu e lumină parcă îmi pare rău. Când s-a crăpat de zi, eu deja am făcut duș. M-am tras la față, sunt frumos, am scos piese noi. Am o poftă de viață încât nici nu îți închipui!', a mai mărturisit Adrian Minune.

Adrian Minune devine bunic pentru a doua oară

Karmen Simionescu l-a făcut bunic pentru prima dată pe Adrian Minune, însă de data aceasta, Adriana Simionescu, sora ei mai mică, a venit cu o veste uriașă pentru întreaga familie, și anume că este însărcinată. A dezvăluit în urmă cu câteva luni că este însărinată, iar de câteva săptămâni s-a aflat că noul membru al familiei este tot o fetiță.

Ei bine, artistul va fi din nou bunic de fetiță și este în culmea fericirii, după cum s-a văzut și pe filmările din online. Artistul a sărit literalmente în sus de bucurie după ce a aflat că fiica lui va avea o fetiță, la vară, Adriana și logodnicul ei, Nicu, devenind părinți pentru prima oară.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton