Adrian Minune și Horia Moculescu au cântat împreună șlagăre românești: „Mă bucur că...”. Ce moment inedit au pregătit împreună pentru seara de Revelion

 Dumitrache Laura
.

Adrian Minune și Horia Moculescu au cântat împreună pe scena Teatrului „Constantin Tănase'. Manelistul și celebrul compozitori au colaborat și au cântat șlagăre ale muzicii ușoare românești. Momentul a fost unul inedit, iar telespectatorii vor avea ocazia să îl urmărească chiar în noaptea de Revelion, pe TVR 1.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horia Moculescu și Adrian Minune nu mai au nevoie de nicio prezentare, ambii fiind artiști cunoscuți și apreciați în România. Deși cântă stiluri de muzică diferite, cei doi au colaborat și au urcat împreună pe scenă, interpretând șlagăre românești. Adrian Minune a renunțat la genul care l-a consacrat și a cântat muzică ușoară, fiind acompania de nimeni altul decât Horia Moculescu.

moculescu si adrian minunemoculescu si adrian minune

Sâmbătă seara, TVR a filmat pentru noaptea de Revelion, un mare show, prezentat de Marian Almășan. Cu această ocazie, Adrian Minune și Horia Moculescu au urcat împreună pe scenă și au cântat șlagăre românești. Spectatorii au avut ocazia de a asculta două mari legende ale muzicii și au reușit să obțină ropote de aplauze în urma prestației incredibile.

Citește și:De ce Adrian Minune nu a mai crescut în înălțime. Karmen, fiica lui, dezvăluie afecțiunea de care suferă: „Tata a avut o viață dificilă. Nu este o malformație, are…'

Citește și:Adrian Minune și Horia Moculescu vor cânta împreună la un eveniment cultural: „A fost decizia compozitorului. Va fi unul din momentele de vârf…”

Citește și:America Express 17 decembrie – Ce echipă a câștigat primul joc de amuletă din semifinală. Ce bonus a important a dat Irina Fodor: „N-ai cum așa ceva!'

Citește și:Ioana Grama s-a despărțit de iubitul milionar, acum o lună: „Am fost rău. Cel mai dureros din toată povestea asta…”. Ce spune despre împăcarea cu fostul soț

Adrian Minune și Horia Moculescu au cântat împreună șlagăre românești

Adrian Minune, unul dintre cei mai apreciați maneliști de la noi din țară, a cântat alături de compozitorul Horia Moculescu, pe scena Teatrului „Constantin Tănase'. Sâmbătă seara, TVR a filmat un reality show incendiar, moderat de Marina Almășan, iar unul dintre momentele serii a fost cel în care Adrian Minune a cântat alături de Horia Moculescu. Potrivit imaginilor surprinde de Cancan.ro, cei doi au cântat împreună șlagăre românești și au oferit un moment de neuitat. La final, cei doi artiști au primit ropote de aplauze din partea publicului prezent. De asemenea, telespectatorii vor putea urmări momentul în seara de Revelion, pe TVR. Adrian Minune a interpretat, acompaniat de compozitorul Horia Moculescu, melodia Salcia'.

Marina Almășan susține că momentul celor doi artiști va rămâne unul din cele mai surprinzătoare colaborări ale serii de Revelion. Distribuția evenimentului mai conține nume mari, precum Marius Țeicu, Gabriel Dorobanțu, Marina Voica, Mihai Trăistariu, ASIA, Adrian Enache, iar invitati de onoare au fost artiștii trupei Milenium din Chișinău.

În timpul dialogului de pe scenă, Marina Amășan a spus, amuzată:„În sfârșit, după ce am prezentat, un an întreg, alături de un artist de doi metri (n.r. Dan Helciug), acum mă simt și eu înaltă' . De asemenea, Adrian Minune a subliniat:„Mă bucur că pot să fiu stativ de microfon pentru compozitorul Horia Moculescu'.

Adrian Minune a fost invitat chiar de către Horia Moculescu

Adrian Minune a fost invitat de Horia Moculescu să cânte pe scena Teatrului „Constantin Tănase', pentru emisiunea de Revelion. Manelistul a acceptat invitația, iar momentul celor doi a fost unul de senzație. Marina Almășan declara în urmă cu câteva săptămâni că Horia Moculescu a fost cel care a decis să îl cheme pe Adrian Minune să cânte împreună șlagăre românești.

Noi am făcut o selecție de șlagăre, șlagăre! Noi n-am selectat artiști. Am selectat șlagăre pentru că vrem să facem un șir de gale în care să readucem în atenția telespectatorilor TVR marile șlagăre de dragoste ale românilor. Și, în prima tranșă de 10 șlagăre, am selectat, printre altele cântecul de dragoste Salcia, al lui Horia Moculescu.L-am întrebat pe Horia Moculescu ce artist ar dori să interpreteze cântecul. Horia Moculescu a spus: Îl voi interpreta personal alături de Adi Minune. A fost decizia compozitorului. ‘, a declarat Marina Almășan, potrivit fanatik.ro. 

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton