Adrian Minune și Horia Moculescu vor cânta împreună la un eveniment cultural: "A fost decizia compozitorului. Va fi unul din momentele de vârf..."

 Dumitrache Laura
.

Adrian Minune și Horia Moculescu vor cânta împreună, pe aceeași scenă, la un eveniment cultural. Chiar celebrul compozitor a cerut să cânte împreună cu Adrian Minune, pe 15 decembrie. Cei doi artiști vor cânta la „Gala șlagărelor românești', prima ediție, iar prezența cunoscutului manelist a luat prin surprindere multă lume.. Marina Almășan, gazda evenimentului, a făcut câteva declarații pentru a lămuri situația.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Horia Moculescu este unul dintre cei mai apreciați compozitori și artiști de la noi din țară. În vârstă de 86 de ani, Horia Moculescu va urca pe scena evenimentului „Gala șlagărelor românești', și va cânta alături de nimeni altul decât Adrian Minune. Îndrăgitul manelist va cânta alături de Horia Moculescu, pe 15 decembrie.

adrian minuneadrian minune

Horia Moculescu a cerut să cânte alături de Adrian Minune la Teatrul de Revistă Constantin Tănase, la evenimentul Gala șlagărelor românești. Marina Almășan va fi gazda evenimentului și a vorbit despre colaborarea celor doi artiști, explicând că Horia Moculescu și-a exprimat dorința de a cânta alături de celebrul manelist.

Citește și: Ce operație a suferit Horia Moculescu și cu ce sechele a rămas după fumat: „Repercusiunile sunt pe măsura inconștienței. Plătesc un tribut imens…'. Cu ce se ocupă la 86 de ani / EXCLUSIV

Citește și:„O va da în judecată asociația de locatari, are 13.000 lei neplătiți!'. Horia Moculescu continuă scandalul cu Mariana Moculescu. Ce acuzații îi aduce compozitorul

Citește și:La 85 de ani, Adriana Iliescu luptă în instanță pentru moștenirea fiicei ei. A avut zeci de procese până acum: „Eu sper că se vor termina şi că voi câştiga!”

Citește și:Cătălin Bordea și Nelu Cortea, ironii și comentarii acide pentru Edward Sanda, după eliminarea de la America Express: „Cum merge el acasă la socră-su? Așa laș?'. Reacția artistului

Adrian Minune și Horia Moculescu vor cânta împreună, în cadrul unui eveniment cultural

Horia Moculescu și Adrian Minune vor cânta împreună la un eveniment cultural, ce va avea loc pe 15 decembrie. Cei care nu pot ajunge la spectacol, au ocazia să îl urmărească pe micile ecrane chiar în noaptea de Revelion, transmis de Televiziunea Națională. Horia Moculescu și Adrian Minune vor cânta la „Gala șlagărelor românești', prima ediție. Din cauza controverselor, Marina Almășan, gazda evenimentului a vorbit despre colaborarea dintre Horia Moculescu și Adrian Minune și a lămurit situația. Prezentatoarea TV a mărturisit că Adrian Minune a fost invitat chiar de către Horia Moculescu, iar organizatorii sunt de părere că momentul celor doi va fi unul excepțional.

Noi am făcut o selecție de șlagăre, șlagăre! Noi n-am selectat artiști. Am selectat șlagăre pentru că vrem să facem un șir de gale în care să readucem în atenția telespectatorilor TVR marile șlagăre de dragoste ale românilor. Și, în prima tranșă de 10 șlagăre, am selectat, printre altele cântecul de dragoste Salcia, al lui Horia Moculescu.L-am întrebat pe Horia Moculescu ce artist ar dori să interpreteze cântecul. Horia Moculescu a spus: Îl voi interpreta personal alături de Adi Minune. A fost decizia compozitorului. ', a declarat Marina Almășan, potrivit fanatik.ro. 

Marina Almășan: „Adrian Minune este un artist desăvârșit”

Marina Almășan, gazda evenimentului unde vor cânta Horia Moculescu și Adrian Minune, a declarat că celebrul manelist este unul dintre cei mai îndrăgiti artisti de muzică de petrecere de la noi din țară. Mai mult, Marina Almășan a spus că Adrian Minune cântă și muzică ușoară și șlagăre.

Eu l-am mai avut pe Adi Minune invitat într-o emisiune de-ale mele acum câțiva ani. Nu a cântat manele. A cântat muzică clasică, deci clasică, da? A avut un impact extraordinar asupra publicului.El este un artist desăvârșit, el cântă foarte bine. Asocierea lui cu genul manele, asta e! Oamenii mai cântă și manele. Și artiști pop cunoscuți au cântat la un moment dat și manele. La noi, el cântă muzică ușoară, unul din marile șlagăre. Nu văd niciun impediment. Cred că va fi unul din momentele de vârf ale galei', a mai spus Marina Almășan.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton