Adrian Minune l-a șocat pe Selly când i-a dezvăluit suma câștigată la o nuntă. "Într-o seară? Incredibil"

 Dumba Gabriela
.

Adrian Minune l-a lăsat fără cuvinte pe Selly, atunci când i-a dezvăluit câți bani a câștigat la o nuntă, într-o singură noapte. Nu mai este un secret că Adrian Minune este unul dintre cei mai bogați maneliști, cu o avere de câteva milioane de euro, iar tarifele pe care le cere la nunți și petreceri private nu sunt pentru orice buzunar. Totuși, Selly nu se aștepta ca Adi Minune să primească într-o singură noapte atât de mulți bani!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Adi Minune este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din România. Se speculează că averea lui este în top 3 al maneliștilor bogați, banii fiind strânși de-a lungul anilor nu doar din muzică, dar și din afaceri, imobiliare în mare parte.

channels4_profilechannels4_profile

Câți bani a câștigat Adrian Minune într-o singură noapte, la o nuntă. Selly a rămas fără cuvinte!

Adrian Minune și Karmen, fiica sa, au acceptat provocarea testului poligraf realizat de Selly, unde și-au pus mai multe întrebări incomode unul altuia, din dorința de a descoperi lucruri neștiute. Astfel, una dintre curiozitățile artistei a fost să știe care este cea mai mare sumă de bani pe care a încasat-o tatăl său într-o singură noapte la o cântare. Răspunsul l-a șocat pe Selly.

„Care a fost cea mai mare sumă pe care ai câștigat-o la o nuntă? La o cântare legată', l-a întrebat Karmen e tatăl său.

„Având în vedere că am schimbat multe generații, am schimbat și culoarea banilor. Mi-e greu să spun, dar pot să spun că am luat bancnote de 10.000 de lei de la ora 22:00 până la ora 12:00 a doua zi, am cântat fără să mă opresc. Acum înseamnă cam 200.000 de euro acum', a spus Adrian Minune.

„200.000 de euro într-o seară? Wow. Incredibil', a reacționat și Selly.

„Era fanul meu și mi-a zis că vrea să vadă dacă pot să cânt de câți bani are. De la un singur om am primit banii ăștia. Era o masă plină de bani, se arunca cu ei, avem om care să-i strângă', mai spune și Adi Minune. 

Citește și: De ce a renunțat Diana Șucu la jurnalism și a intrat în afaceri: „Prioritățile s-au schimbat când m-am căsătorit și am rămas însărcinată. Am cochetat cu ideea de a mă întoarce în televiziune, dar…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cristina Cioran, reacție după ce Alex Dobrescu a solicitat custodia exclusivă a fiicei lor: „Vrea să o ia el un an, să stea ea acolo între cioburile lor. Aia nu e o casă în care poate crește un copil!’ / Bărbatul a cerut-o de soție pe noua lui iubită

Karmen Minune recunoaște că a furat bani de la tatăl său

Karmen spune că în copilărie s-a mai întâmplat să ia bani de la tatăl său, dat fiind faptul că Adi Minune câștiga enorm și nu mai știa câți bani are și unde i-a lăsat. Cântăreața spune că găsea peste tot fel și fel de bancnote, motiv pentru care tentația era mare. 

„Da, vrei să mint? Când eram mai mică. El venea acasă cu bani în toate buzunarele, la sacou, pantaloni, găseai pe noptieră, peste tot. Nu era obicei, am un respect față de el, plus a fost și o rușine, dar s-a întâmplat', a dezvăluit fiica lui Adrian Minune.

Adrian Minune are în jur de 15 vile și 13 mașini, dintre care una este Ferrari. Pe de altă parte, la fel ca și alți cântăreți de muzică de petrecere și Adi Minune a decis să se implice în afaceri imobiliare. Așa că și din acea zonă mai vin niște milioane de euro.

Și nu e de mirare, având în vedere că manelistul a făcut bani frumoși din muzică. El a recunoscut că la o petrecere în SUA în anul 2002 a luat la o singură cântare 60.000 de dolari.

'Averea mea sunt cei trei copii. Referitor la evaluarea în presă, e o minciună. Cea mai mare sumă pe care am câștigat-o a fost de la un teren, unde am fost trei asociați. Ne-am luat împreună 1,5 milioane de euro, adică 500.000 fiecare. Am terenuri, da!', a recunscut în urmă cu ceva timp manelistul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton