Însurat de 3 ori, Adrian Mutu este mândru de căsnicia de 50 de ani a părinților săi: "Vă admir cum ați păstrat această iubire"

.

Părinții lui Adrian Mutu au sărbătorit 50 de ani de căsnicie, prilej cu care Briliantul le-a transmis un mesaj emoționant în care îi felicita pentru această reușită. Cu trei căsnicii la activ, Adrian Mutu știe cât este de greu să păstrezi o iubire atât de mult timp, așa că și-a exprimat admirația pentru părinții lor care sunt împreună de jumătate de secol.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Vineri, 3 noiembrie, Adrian Mutu nu a trecut cu vederea aniversarea părinților și a lăsat un mesaj emoționant pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu părinții lui, în tinerețe. Rodica și Spiridon Mutu sunt persoanele care l-au susținut și apărat pe Adrian Mutu în toate etapele vieții lui, indiferent de momentele grele prin care a trecut. Iar sportivul le-a fost mereu recunoscător.

54545454

Mesajul lui Adi Mutu pentru părinții lui, care au aniversat 50 de ani de căsnicie

Cu trei căsătorii la activ și tată a patru copii, Adrian Mutu nu a călcat, în mod evident, pe urmele părinților săi, căsătoriți de 50 de ani. Părinții fotbalistului au o imagine de oameni respectabili, mai ales în comunitățile din care provin, dar și în presă.

Ce aniversare formidabilă aveți astăzi! Felicitări cu prilejul aniversării nunții de aur! Fie ca amintirile frumoase dobândite în acești ani să vă bucure mereu sufletul! Vă doresc să aveți parte de acum încolo de zile senine și evenimente dragi sufletului!

În sufletul meu veți rămâne mereu tineri și vă admir cum ați păstrat această iubire timp de 50 de ani și vă doresc cât mai mulți de acum încolo! La mulți ani, mama și tata!'.

Mesajele și urările au curs pe Internet, din partea fanilor. „La mulți ani binecuvântați, fericiți și sănătoși să aveți împreună!', a comentat și Mariana Bachici, soacra lui Adrian Mutu și totodată cuscra soților Rodica și Spiridon Mutu.

Citește și: Cum a afectat-o pe Karmen, fiica lui Adrian Minune, celebritatea tatălui ei, în copilărie: „De mică am simțit respingerea celor din jur'

Citește și: Soțul Mariei Constantin, călcat de hoți în miez de noapte: „Se auzeau pași, ușile trântindu-se'. Cum au fost prinși și ce pagube au făcut 

Citește și: America Express 1 noiembrie – Laura Giurcanu și Sânziana Negru s-au certat pe traseu. De ce și-au adresat replici acide: „Fata asta nu e sănătoasă la cap!’

Adrian Mutu se află acum la a treia căsnicie

Adrian Mutu are patru copii cu cele trei soții. Cu actuala soție, Sandra Bachici, Mutu îl are pe mezinul Tiago, născut pe 14 aprilie 2017, iar cu prima soție, actrița Alexandra Dinu, îl are pe Mario, în vârstă de 21 ani (născut pe 9 septembrie 2002).

Din căsnicia cu Consuelo Matos Gomez, Mutu are două fiice, Consuelo, Adriana (17 ani) și pe Maya (15 ani), care locuiesc în Republica Dominicană, alături de mama lor.

Sandra și Adrian Mutu s-au căsătorit acum opt ani, însă se iubesc de zece. Fostul fotbalist recunoaște că relația lor nu mai este ca la început, însă a evoluat într-o dragoste matură, mult mai profundă.

„Am o relație cu Sandra de 10 ani, suntem căsătoriți de 8. Dragostea adevărată e eternă, două persoane, atunci când se iubesc cu adevărat, nu poți să și urăști. Dragostea aia cu foc, când pe oriunde o prinzi, o rupi? Nu știu cât durează, nu am stat să mă gândesc.

Din punctul ăsta de vedere, eu cred că sunt ok și în momentul de față. Normal că intervine obișnuința. Bine, nici nu aș vrea să trăiesc tot timpul butterfly-ul ăla. Toți, cu cât înaintăm în vârstă, ar trebuie să ne gândim, tot ce am simțit noi când eram mici, toate astea, gata, am fost acolo. Dragostea dintre mine și soția mea e mult mai profundă, și la nivel mental.', a povestit Adrian Mutu în podcastul lui Bobonete.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton