Adrian Mutu i-a oferit fiului său o întâlnire cu Cristiano Ronaldo, de ziua lui: "Visul a devenit realitate". Imaginile cu cei trei au ajuns virale

 Dumba Gabriela
.

Adrian Mutu i-a promis fiului său, Tiago, o întâlnire cu idolul său, Cristiano Ronaldo, atunci când a împlinit șapte ani, iar zilele trecute, visul a devenit realitate pentru cel mic. Condiția impusă de Adrian Mutu fiului său a fost să fie cuminte și se pare că micuțul Tiago a trecut testul pentru că a ajuns să-l strângă în brațe pe Cristiano Ronaldo.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Adrian Mutu a fost împreună cu fiul său, Tiago, la derby-ul dintre Al-Nassr și Al-Hilal, din etapa cu numărul 32 a campionatului Arabiei Saudite. În ziua meciului, „Briliantul” a vizitat baza de pregătire a lui Al-Nassr și s-a pozat alături de Cristiano Ronaldo, pe care l-a numit „prietenul meu”. 

05ee7f29-9571-4692-8933-f3d28a09f2d905ee7f29-9571-4692-8933-f3d28a09f2d9

Întâlnirea cu Cristiano Ronaldo, cadoul lui Adrian Mutu pentru fiul său, Tiago

Adrian Mutu făcut o vizită la baza de pregătire a lui Al-Nassr, alături de fiul lui Tiago pentru că băiatul care a împlinit recent 7 ani își dorea foarte mult să-l întâlnească pe Cristiano Ronaldo. Acesta i-a făcut un cadou fiului lui Adrian Mutu, un tricou al său de la Al-Nassr, cu autograf. În mesajul de pe Instagram, Adrian Mutu l-a numit 'my friend', 'prietene', pe Cristiano Ronaldo.

'În vizita din Arabia Saudită, astăzi am mers la Al-Nassr. Când fiul meu Tiago a împlinit 7 ani, i-am promis că, dacă va fi cuminte, îl voi duce să-l întâlnească pe Cristiano Ronaldo. Astăzi, visul a devenit realitate. Mulțumesc, prietene, pentru bunătate. De asemenea, în această seară mergem să vedem derby-ul împotriva lui Al-Hilal', a scris Adrian Mutu, în limba engleză, pe Instagram.

Adrian Mutu a postat și o fotografie alături de Ivan Rakitic, mijlocașul celor de la Al Shabab: „A fost o plăcere să mă reîntâlnesc cu prietenul meu, Ivan Rakitic, o legendă a Croației. Îi mulțumesc lui Domenico Teti, directorul sportiv al clubului, președintelui și lui Victor Pereira, antrenorul formației. Am fost martor la un antrenament al lui Al Shabab, o experiență inedită. Le urez mult succes în partida de astăzi!'.

Fotografia lui Mutu cu CR7 a ajuns și în presa britanică, având în vedere trecutul fostului atacant în campionatul Angliei, unde a jucat în perioada 2003-2005, la Chelsea. 

Cei de la Daily Mail au titrat: „Uitatul băiat rău din Premier League s-a pozat cu Cristiano Ronaldo. Mutu a fost considerat cândva unul dintre cei mai promițători tineri din Europa, strălucind în tricoul Parmei, înainte să ajungă pe Stamford Bridge, la scurt timp după ce Roman Abramovic a cumpărat-o pe Chelsea. Ales de 4 ori cel mai bun fotbalist român al anului, a marcat 6 goluri în cele 25 de meciuri de campionat jucate pentru Chelsea. Aventura sa la club s-a încheiat prematur în al doilea sezon, când a fost dat afară pentru că a ieșit pozitiv la cocaină„.

Citește și: De ce a făcut Florin Piersic infecție la genunchi. Actorul a explicat situația prin care trece: „Sunt aici la recuperare. Totul e în regulă, văd cum o să merg, pentru că…'

Citește și: Motivul stupid pentru care Theo Rose a ratat examenul la facultatea de teatru: „M-am rugat, nu vrei să știi în ce fel am plâns'

Tiago, fiul lui Adrian Mutu, este pasionat de fotbal

Tiago este pasionat de fotbal și pare că moștenește talentul tatălui său. Fostul jucător de fotbal își susține fiul și speră să aibă o carieră strălucită ca sportiv.

„Dezvoltarea unui copil în fotbal poate să fie rapidă și să explodeze. Sau poate fi o dezvoltare mai lentă, așa cum s-a întâmplat în cazul meu, eu am început să joc un fotbal care contează într-adevăr pe la 13-14 ani.

Fotbalul s-a schimbat foarte mult. Pe vremea noastră, ca să zic așa, fotbalul se baza foarte mult pe talent. Acum e totul fizic, prin muncă. Munca bate talentul! Fotbaliștii tineri nu trebuie să uite că mama talentului este repetiția. Nu contează cât de talentat ești, pentru că automatismele se creează prin repetiție și trebuie să repeți de nu știu câte ori.

Când ai o pasiune orice faci nu mai este așa greu și înveți cu plăcere. Așa am fost și eu când eram mic, așa e și Tiago. Cel mic a început să ia mingea de la un an. Acum e orice legat de fotbal, chiar dacă e micuț. Are 6 ani și nu se joacă pe tabletă decât FIFA. E rapidist și va fi greu să mai schimbe ceva, pentru că i-a intrat spiritul ăsta', a spus Adrian Mutu în podcastul lui Mihai Bobonete.

La rândul său, Tiago Mutu i-a dezvăluit moderatorului Mihai Mironică cu ce echipe ține și care este fotbalistul său preferat. În capul preferințelor se află Al-Nassr, echipa pentru care joacă Cristiano Ronaldo de la începutul lui 2023.

„Țin cu Al-Nassr, cu Paris, cu Inter și cu Real. (n.r. de ce e fan Al-Nassr) Pentru că e Ronaldo și au mai venit mulți jucători buni: Mane, Laporte, Brozovic. Pe doi e Mbappe, pe trei Neymar și pe ultimul loc e Messi', a spus Tiago Mutu, în direct la ProSport Live, acum ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton