Adrian Mutu are un salariu record pentru SuperLiga, ca antrenor la CFR Cluj: "Sunt mândru și onorat că fac parte din această familie"

 Dumba Gabriela
.

Adrian Mutu are un salariu record pentru SuperLiga, ca antrenor al echipei CFR Cluj, aproape triplu față de salariul primit la Rapid. Mutu a semnat cu CFR Cluj un contract pe un an şi jumătate, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon şi are drept obiectiv primele două locuri. Salariul pe care Adrian Mutu îl primește lunar, la CRF Cluj, este unul uriaș.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adrian Mutu a preluat, începând de astăzi, echipa de fotbal CFR Cluj, devenind totodată cel mai bine plătit antrenor din SuperLiga. Patronul CFR Cluj a transmis că abia așteaptă să-l vadă pe Adi Mutu muncind și făcând performanță la echipa sa, în timp ce noul antrenor spune că „Gruia îi va deveni acasă.”

298804325_601443701343454_1163678791334953770_n298804325_601443701343454_1163678791334953770_n

Adrian Mutu este noul antrenor CFR Cluj și are un salariu uriaș

Adrian Mutu a fost prezentat oficial la CFR Cluj și a anunțat că a sosit momentul să își folosească toate cunoștințele acumulate ca jucător și ca antrenor în slujba celei mai titrate echipe din România în ultimii ani.

'Am început un nou capitol, o nouă poveste în care determinarea și devotamentul sunt elemente de bază. A venit momentul să-mi folosesc toate cunoștințele acumulate atât ca jucător cât și ca tehnician în slujba celei mai titrate echipe din România în ultimii ani. Sunt mândru și onorat că fac parte din această familie. De astăzi, Gruia îmi va deveni acasă', a spus Mutu, într-un scurt filmuleț apărut pe pagina de Facebook a grupării ardelene.

Adrian Mutu va avea un salariu record pentru SuperLiga României. El, dar şi staff-ul său, vor încasa lunar 35.000 de euro de la CFR Cluj, potrivit Fanatik. În comparație, la Rapid fostul atacant al naționalei câștiga 12.000 de euro pe lună. La Cluj, va păstra culorile din Giulești, dar va avea obiective mai mari decât la Rapid.

„Bun venit în familia noastră, Adrian Mutu! Performanța întâlnește experiența, iar dorințele comune se transformă într-un țel de neclintit! Începem un nou capitol în care îl vom avea pe banca tehnică pe unul dintre cei mai mari fotbaliști pe care i-a avut România! 

Citește și: Asistenta lui Mihai Morar s-a logodit în secret! Elena Marin, incredibil de sexy într-o rochie cu decolteu adânc

Citește și: Bianca Drăgușanu a postat o fotografie din timpul operației de lifting: „Inflamația a fost una uriașă! Dacă o să vă arăt vreodată pozele, vă veți speria rău de tot. N-ați văzut așa ceva!'

Citește și: Zanni se declară terorizat de Elena Marin, la Survivor: „M-a făcut psihic'

Începând de astăzi, Gruia va deveni „acasă' pentru Adrian Mutu, noul antrenor al echipei noastre! Cu experiența acumulată atât ca fost mare jucător, cât și ca tehnician, alături de performanțele categorice ale echipei noastre din ultimii ani, pornim la un drum nou, dar cu aceleași obiective! Îți urăm bun venit, Adrian, și cât mai multe reușite alături de CFR Cluj!”, a comunicat CRF Cluj în ziua în care Adrian Mutu a fost primit ca antrenor al echipei.

Adrian Mutu i-a luat locul la CRF Cluj italianului Andrea Mandorlini

Cu câteva ore înainte, CFR Cluj anunța că se desparte de antrenorul italian Andrea Mandorlini, după 0-1 cu FC Botoșani, în primul meci oficial 2024.

Abia aștept să-l văd pe Mutu muncind pentru CFR Cluj și făcând performanță. Am discutat toate detaliile. L-am mai vrut de două ori, dar nu pentru că este prietenul meu, ci pentru că este un antrenor care a făcut treabă peste tot pe unde a fost. Sunt convins că va face și la CFR Cluj. Obiectivul este calificarea în cupele europene.

Nu ar fi corect să-i cer să câștige titlul, ținând cont că este o distanță mare față de locul 1. Obiectivul e să mergem în Europa League. Dar dacă va lua titlul, îi transmit că va fi aici cum a fost Ferguson la Manchester United. Adică va sta mult, mult timp ca să facem treabă împreună„, a declarat patronul CFR Cluj, Nelu Varga.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton