Adrian Mutu spune că a cunoscut-o pe actuala soție, Sanda, "în momentul în care trebuia": "M-a luat în cea mai bună versiune a mea". Își doresc să devină din nou părinți

 Oana Pantazi
.

Adrian Mutu, dezvăluiri despre căsnicia cu Sandra. În 2015, faimosul fotbalist a spus DA pentru a treia oară și iată că se împlinește un deceniu de când el și Sandra formează o familie frumoasă, alături de adorabilul său fiu, Tiago. Iată ce spune Adrian Mutu despre cel de-al treilea mariaj al său!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Sandra și Adrian Mutu s-au căsătorit acum 9 ani, iar fostul fotbalist recunoaște că relația lor nu mai este ca la început, însă a evoluat într-o dragoste matură, mult mai profundă. Trecut prin experiențele altor două mariaje, Adrian Mutu mărturisește că acum este versiunea sa cea mai bună.

1-101-10

Adrian Mutu, dezvăluiri despre relația cu Sandra, după 9 ani de căsnicie

Se spune că a treia oară este cu noroc, iar în cazul lui Adrian Mutu așa a fost. Cel supranumit Briliantul a fost căsătorit prima oară cu Alexandra Dinu, mama primului său fiu, Mario, de care a divorțat în 2003, după 2 ani de căsnicie. A urmat Consuelo Matos Gómez, cu care a fost însurat din 2005 până în 2013 și care l-a făcut și tată de fete, în urma mariajului lor venind pe lume Maya și Adriana. Cea de a treia căsnicie este cea cu Sandra Bachici, cei doi căsătorindu-se în 2015, iar în 2017 devenind părinții unui băiețel, Tiago.

Citește și: Adrian Mutu a spus, după 18 ani, de ce a divorțat de Alexandra Dinu: „Cred că la acea vârstă un băiat ar trebui…’

Citește și: Monica Davidescu a rămas fără mamă când era foarte mică: „A părăsit lumea asta când eu aveam 3 ani și jumătate'. Cine le-a crescut pe cele trei surori orfane

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă sora Ioanei Ginghină. Elena este mai mică decât ea cu 11 ani și lucrează în învățământ

Fostul fotbalist explica, în urmă cu ceva timp, că cea de-a treia căsnicie, petrecută la maturitatea deplină, va fi și cea mai longevivă.

„Eu cred că am cunoscut-o pe Sandra în momentul în care trebuia. Facem 8 ani împreună în februarie. Sunt 8 ani și o să fie, pentru că m-a luat în cea mai bună versiune a mea”, a spus, cu ceva timp în urmă, Adrian Mutu în cadrul podcastului Tare de tot cu Viorel Grigoriu.

Chiar dacă are trei copii adolescenți din căsniciile anterioare și un fiu în vârstă de 7 ani din actualul mariaj, Adrian Mutu nu exclude posibilitatea ca el și Sandra să devină din nou părinți.

„Nu pot să spun că nu și nu pot să spun că da. De ce? Pentru că nu știu ce urmează. Eu cu soția mea vorbesc, ne-ar plăcea, nu spunem nu. (…) Dacă e să fie bine, dacă nu …nu mă gândesc în mod special nici dacă da, nici dacă nu, pentru că am deja copil”, a mai spus Adrian Mutu.

Cum a cunoscut-o Adrian Mutu pe Sandra, cea de-a treia soție

Se știe că Adrian Mutu a fost întotdeauna un bărbat admirat, iar femeile roiau în jurul lui. El a dezvăluit că atunci când a întâlnit-o pentru prima dată pe Sandra, actuala parteneră de viață, avea 30 de ani și era însurat… Acesta a mărturisit că Sandra i-a atras atenția după ce a văzut-o la Miss România. Pe atunci, ea avea doar 15 ani, iar el era însurat cu Consuelo Matos Gómez, o superbă brunetă din Republica Dominicană. Adrian Mutu a spus că nu s-a gândit niciodată că ar putea să-i devină soție.

Eu am văzut-o pe Sandra când era mai mică, când era la Miss România, avea 15 ani, mi-a plăcut de atunci, îmi plăcea de faptul cum arăta, aveam 30 de ani pe vremea aia, eram și însurat. Când am divorțat eu m-am mutat și în România și am avut posibilitatea să o cunosc pe Sandra și m-am bucurat’, a povestit Adrian Mutu, în cadrul podcastului lui Măruță.

Cu Sandra sunt de 7 ani împreună și suntem foarte fericiți. Are o înțelepciune de bănățeancă, o sensibilitate și o finețe incredibile pentru cei 28 de ani ai ei. Sandra e o ființă solară, se vede asta și pe cel mic, cum l-a crescut. Recunosc că sunt gelos. Pe Tiago vreau să îl duc la fotbal peste un an. De la doi ani a pus piciorul pe minge, sper să mă moștenească… În șapte ani, eu cu Sandra nu ne-am certat niciodată. Părinții și socrii s-au mutat la București de un an, de când cu pandemia, stau lângă noi. Vin pe la noi mai mereu, ne înțelegem perfect. Mama soacră e mână de fier în familie. Rezolvă tot!’, a mai spus acesta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton