Adrian Mutu, tablou de familie cu cei patru copii! Frații vitregi s-au reunit în vacanță, iar imaginile sunt emoționante

 Calin Maria Bianca
.

Adrian Mutu, tablou de familie cu cei patru copii! Frații vitregi s-au reunit în vacanță, iar imaginile sunt impresionante și asta nu o spunem doar noi, ci chiar pozele postate de fostul internațional român, care vorbesc de la sine și au topit Internetul! Sunt frați vitregi, din trei căsnicii diferite, însă modul în care s-au lăsat fotografiați întrece orice așteptare! Cum apare actuala soție a lui Adrian Mutu, Sandra, alături de fiicele lui din mariajul cu Consuelo!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că atunci când vine vorba despre trecutul amoros, Adrian Mutu are unul destul de tumultuos și încărcat. Totodată însă, așa cum chiar el a spus de nenumărate ori, nu regretă nimic, fiindcă pe urma celor două căsnicii anterioare au rezultat copiii care azi îi aduc zâmbetul pe buze de fiecare dată!

whatsapp-image-2024-06-10-at-14.58.56-3whatsapp-image-2024-06-10-at-14.58.56-3

Citește și: Adrian Mutu merge cu toată familia în Republica Dominicană să le vadă pe fiicele din mariajul cu Consuelo: „Dacă putem să ajutăm, dacă mai au nevoie de ceva…”

Citește și: Adrian Mutu i-a oferit fiului său o întâlnire cu Cristiano Ronaldo, de ziua lui: „Visul a devenit realitate”. Imaginile cu cei trei au ajuns virale

Citește și: Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat, surprinși împreună la o lună după ce au anunțat că s-au despărțit / În ce ipostaze au fost văzuți

Citește și: Andreea Bănică susține că a fost amenințată și înjurată de Toni Cottura, membru al trupei Fun Factory, la un concert din Cluj: „Avea mâna în părul meu! Am sunat la Poliție, m-am simțit fără protecție'

Adrian Mutu, tablou de familie cu cei patru copii!

Adrian Mutu încearcă să meargă de două ori pe an în Republica Dominicană, unde cele două fete din mariajul de 8 ani cu Consuelo, Adriana și Maya, au rămas să locuiască alături de mama lor. Deși nu se văd foarte des, au o relație tată-fiice foarte bună, drept dovadă, Adrian Mutu și-a dorit să reunească toată familia chiar cu ocazia vizitei. A luat-o pe Sandra Mutu, soția lui și fiul pe care-l au împreună, cât și pe Mario, băiatul din mariajul cu Alexandra Dinu.

Frații vitregi s-au reunit în vacanță, iar imaginile sunt emoționante

Ce-i drept, Adrian Mutu chiar a reușit să își unească cei patru copii din cele trei mariaje diferite într-o vacanță pe cinste. Bineînțeles, au profitat de acest moment și au imortalizat fiecare clipă împreună, iar mai apoi el le-a încărcat pe conturile lui de socializare sub surprinderea fanilor.

E clar că relația fetelor din căsnicia cu Consuelo și Sandra Mutu este foarte bună, asta deoarece apar în mai multe poze împreună, însă asta nu este tot. Cele trei chiar stau apropiate, iar mulți ar spune la prima vedere că sunt surori la cât de bine arată actuala soție a lui Adrian Mutu.

Adrian Mutu, impresionat de frumoasa relație din cei doi băieți ai săi

După ce și-a delectat fanii cu mai multe imagini de familie, chiar cu un adevărat portret de familie, fiindcă este alături de soția lui și toți copiii din relațiile anterioare, Adrian Mutu a postat numeroase poze cu băieții lui.

Se vede cu ochiul liber că între Tiago, mezinul familiei, și Mario, băiatul din relația cu Alexandra Dinu, este o frumoasă relație, chiar dacă el s-a transformat într-un bărbat adevărat. Sunt 13 ani diferență întrei ei, dar chiar și așa, Mario nu a evitat să-i facă pe plac fratelui său vitreg mai mic și s-au jucat pe cinste în piscină, tatăl lor fiind impresionat de cât de bine se înțeleg.

Adrian Mutu, despre copiii lui

În podcastul lui Cătălin Măruță, Adrian Mutu a vorbit despre toți copiii lui, dar și despre relațiile cu fostele soții, Alexandra Dinu (43 de ani) și Consuelo Matos Gomez (51 de ani). Acesta nu a ezitat să povestească nici despre fetele pe care i le-a dăruit Consuelo, Adriana (18 ani) și pe Maya (16 ani), explicând că orice s-ar întâmpla merge de cel puțin două ori pe an la ele să le viziteze.

„Eu și Consuelo ne-am cunoscut în Italia, o prietenă comună ne-a făcut cunoștință. Fetele au rămas cu ea, avem o relație ok, super, fără nicio problemă. Ea a decis să stea în țara ei și bine a făcut. La început era ok că eram diferiți. După un timp, când începe să intervină puțină monotonie, e normal când stai mult timp cu o persoană, să fiți diferiți nu ajută deloc relația mai departe.

Mai degrabă merge cu o persoană ca tine, care are aceleași hobby-uri, căreia îi plac aceleași lucruri. La noi nu s-a întâmplat asta și ne-am despărțit. Încerc să-mi văd fetele de două ori pe an, ele stau cu mama lor, în Dominicană', a explicat Adrian în podcastul lui Cătălin Măruţă, în urmă cu mai mult timp.

E clar că în ciuda celor întâmplat, el are o relație bună cu fiecare copil pe care-l are, la fel și actuala soție, Sandra Mutu, alături de care are un băiețel, pe Tiago în vârstă de 7 an. Cu prima soție, actrița Alexandra Dinu, Adrian Mutu îl are pe Mario, în vârstă de 21 ani, însă cu toți are o legătură specială.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton