Adrian Nartea vrea să participe la America Express. De ce nu ar merge cu soția lui: „E complicat. Au mai fost cupluri care au plecat și…”

 Dumba Gabriela
.

Adrian Nartea declara acum ceva timp, pentru VIVA! că îl atrag provocările de genul America Express și nu ar refuza invitația de a-și testa limitele, însă nu a găsit deocamdată un partener potrivit pentru o astfel de competiție. Actorul din serialul Vlad nu ar vrea, totuși, ca soția sa, Alina, și cele două fete să simtă că se strică armonia pe care au construit-o.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adrian Nartea spune că ar merge împreună cu soția sa, Alina, la America Express, cel mai bun partener al său atât în viața de zi cu zi și crede că și într-o competiție dificilă precum cea de la Antena 1. Însă, problema ar fi că au împreună doi copii mici și un cățel și nu știe în ce măsură soția ar putea merge cu el la America Express.

331599659_112339745068346_536014814103643588_n331599659_112339745068346_536014814103643588_n

Cu cine ar merge Adrian Nartea la America Express 2024

Adrian Nartea declara pentru VIVA! că pentru fiicele sale, Petra și Mara, a refuzat și anumite proiecte în televiziune pentru că vrea să stea cât mai aproape de ele.

„Îmi plac provocările de genul ăsta, și fizice, dar și sociale, și îmi place să mă studiez eu pe mine în fața unor aventuri și provocări diferite față de viața de zi cu zi', a declarat Adrian Nartea acum câteva luni.

„Cred că experiențele mele de viață și felul în care am crescut și am fost educat constituie o întrebare foarte bună pentru un show de genul ăsta, de aventură și rezistență. Recunosc că au fost propuneri din toate părțile.

La unele încă mă mai gândesc, dar să nu uităm că cel mai important lucru este ca fetițele mele și soția să fie fericite și prezența mea la un show de genul ăsta nu aș vrea să strice în niciun fel armonia asta pe care o avem. Deci dacă ele mă vor încuraja într-un viitor apropiat sau îndepărtat spre o astfel de decizie, cu siguranță mă voi duce', a completat Adrian Nartea.

Întrebat, recent, de cancan.ro, dacă s-a mai gândit la provocarea America Express, Adrian Nartea susține că a rămas pe lista lui de provocări, dar nu a identificat încă un eventual partener pentru această aventură:

E greu să stau să estimez și să propun și să zic. Am câteva persoane în minte, dar e complicat. Evident că soția ar fi una dintre persoanele respective. Numai că dacă o luăm și pe soție avem doi copii acasă și un cățel.

Au mai fost cupluri care au plecat și au lăsat copiii acasă, dar erau puțin mai mari. Sunt mai mulți prieteni actori. Problema este că au și ei multe lucruri acasă, poate și familii, poate și angajamente. Sunt multe prezumții„.

Citește și: Ce lecție de viață importantă a primit Adrian Nartea, după ce a fost diagnosticat cu tumoră intra-craniană: „Momentele alea prin care am trecut m-au făcut să…'/ Începuturile poveștii de iubire cu soția lui / EXCLUSIV

Citește și: „Cumva, e un schimb din ăsta de gelozii’. Adrian Nartea, detalii neștiute din căsnicia cu soția lui, Alina Ferinceac. De ce o invidiază actorul

Cum își cresc Adrian Nartea și soția lui, Alina Ferinceac, cele două fiice

Adrian Nartea și partenera lui de viață, Alina Ferinceac, s-au căsătorit în anul 2014. La un an distanță, cei doi au devenit părinți pentru prima dată, atunci când a venit pe lume fiica lor, Mara. În 2020, familia lor s-a mărit cu încă un membru, mezina Petra, care a început deja să meargă la grădiniță.

Referitor la modul în care își crește fiicele, Adrian Nartea le lasă libertatea de a experimenta și speră să le pregătească pentru momentul când își vor lua viața în propriile mâini.

„Vreau să le las să cadă atât timp cât nu este grav. Vreau să nu le cresc în puf. Odată ce îi protejezi prea mult, le faci un mare rău. Ei se vor adapta mult mai greu la ce urmează. Nu vreau să le car ghiozdanul. Pentru că dacă eu le car ghiozdanul va trebui să car mult mai multe lucruri cu care ei nu se vor învăța. O să fie din ce în ce mai greu să le facă față mai târziu. Lucrurile se adaptează ușor, treptat. Asta este atitudinea pe care vreau să o am ca tată.

Eu vreau să fiu cel mai bun exemplu de bărbat pentru ea ca atunci când o să fie momentul să fiu sigur că o să aleagă ceva ok. E o responsabilitate. Vreau să fiu cea mai bună variantă a mea pentru ca Mara să vadă în mine un exemplu pe care să-l aibă mai încolo. Cred că sinceritatea este cel mai important lucru’, a spus actorul, potrivit unica.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton