Adrian Romcescu îi critică dur pe artiștii din noua generație: "Dezastruos, cam mult tupeu". Ce părere are despre Andra

 Radulescu Ruxandra
.

Adrian Romcescu îi critică dur pe artiștii din noua generație. Adrian Romcescu, unul dintre cei mai valoroși soliști și compozitori de muzică ușoară, a făcut o critică vehementă la adresa noii generații de artiști. Romcescu o apreciază, în schimb, pe Andra, care a făcut, recent, un cover după o piesă a lui Dan Spătaru. Iată ce reproșează Adrian Romcescu tinerilor artiști din ziua de azi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Adrian Romcescu o laudă pe Andra, dar îi critică dur pe ceilalți artiști. Adrian Romcescu este considerat unul dintre reprezentanții de marcă ai muzicii ușoare din România. Artistul s-a declarat dezamăgit de generația actuală de artiști, pe care îi consideră lipsiți de valori autentice și bun-simț. Adrian Romcescu a comentat-o și pe Andra Măruță, față de care și-a manifestat aprecierea. Acesta a rămsa impresionat de cover-ul Andrei, împreună cu Andrei Bănuță, după o piesă a lui Dan Spătaru „Nu m-am gândit la despărțire”. Iată ce are de spus Adrian Romcescu despre peisajul muzical actual.

9231220410762762160630772661839701484240896n9231220410762762160630772661839701484240896n

Adrian Romcescu îi critică dur pe artiștii din noua generație

Adrian Romcescu și-a exprimat părerea cu privire la artiștii tineri din ziua de azi, pe care nu îi consideră îndeajuns de talentați și de al căror comportament este profund dezamăgit. Deși a colaborat cu Andra Măruță pentru piesa „Rămâi cu mine”, care a ajuns un adevărat hit, solista rămâne o raritate în peisajul muzical actual.

„Eu am să colaborez în continuare muzical cu artiști, tot în stilul și în maniera mea. Din păcate sunt din ce în ce mai puțini soliști cu care pot să lucrez la piesele mele. Trendul de astăzi este unul dezastruos, în care primează alte valori, mai puțin acele valori vocale.

Citește și: Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a împlinit 21 de ani. Cum arată acum și ce urare i-a făcut prezentatorul: „Te iubesc, prima mea minune…”

Citește și: Dana Budeanu, ironie la adresa bărbaților care se pupă pe obraz sau însoțesc femeile la cumpărături: 'Astea sunt treburi de fete. Ce ai pe dedesubt? Tanga?'

Citește și: Anca Serea s-a mutat în noua casă de jumătate de milion de euro: „Are 7 dormitoare, 7 băi, un living, un dining, o bucătărie, un birou, un dressing” / Imagini din interiorul vilei

Citește și: Din ce cauză a fost eliminat Alin Chirilă de la Survivor 2023: „Greșeala mea a fost că…”

Alte lucruri primează astăzi. Cam mult tupeu în generația asta nouă! O infatuare de multe ori nejustificată, de cele mai multe ori', a spus Adrian Romcescu, pentru Fanatik.

Adrian Romcescu: „Există o ruptură majoră între gusturile tineretului și restul populației”

Adrian Romcescu e de părere că o piesă cu adevărat prețioasă este cea care rămâne în mintea și sufletul publicului, iar oamenii o fredonează cu plăcere chiar și la mulți ani de la apariție. Interpretul de muzică ușoară critică noul val de muzică, care nu se bazează pe calitatea actului artistic.

„Prima treabă foarte valoroasă la o piesă este să îți rămână ceva în cap din acea piesă, să aibă un clenci. Trebuie să aibă acel ceva care rămâne în urechile oamenilor. Asta contează enorm. Piesele de astăzi se bazează pe alți factori care atrag atenția tineretului. Există o ruptură foarte clară, majoră, între gusturile tineretului de astăzi și restul populației.

De exemplu, piesa lui Dan Spătaru (n.r.: cea la care Andra Măruță a făcut remake cu Andrei Bănuță) a fost un șlagăr și o să rămână multe piese de-ale lui Dan Spătaru. Valoarea lor din punct de vedere vocal nu are timp. Sunt melodii evergreen. Bineînțeles că Andra este o artistă foarte mare, cu care am avut un succes foarte mare la melodia „Rămâi cu mine', ” a adăugat Romcescu.

Ce spune Adrian Romcescu despre Andra

Adrian Romcescu o apreciază foarte mult pe Andra Măruță, pe care o consideră un exemplu de artist, cu un talent foarte versatil ce poate aborda aproape orice stil muzical.

'Era o piesă de cu totul altă factură. E o solistă extrem de valoroasă, una din foarte puținele soliste de azi. Ea poate aborda absolut orice gen, inclusiv populară, muzică lăutărească veche.

E un artist complex din punct de vedere vocal. Categoric o apreciez. E bine să aduci în atenția publicului piese mari care au fac parte din repertoriul clasic al muzicii ușoare românești', a declarat Adrian Romcescu despre succesul Andrei Măruță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton