Ce spune Adrian Titieni despre banii câștigați din actorie, în România: "Nu este o profesie din care să te îmbogăţeşti. N-ai cum!"

 Radulescu Ruxandra
.

Ce spune Adrian Titieni despre banii câștigați din actorie, în România. Adrian Titieni, unul dintre cei mai apreciați actori din România, a vorbit cu sinceritate despre banii pe care îi face din meseria de artist. Acesta recunoaște că nu este un domeniu foarte profitabil. Iată cum reușește Adrian Titieni să se descurce din veniturile sale modeste.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cunoscutul actor Adrian Titieni a a abordat un subiect foarte delicat, și anume, remunerația pe care o primesc artiștii români. Acesta mărturisește că, spre deosebire de alte țări, în România nimeni nu se poate îmbogăți din meseria de actor. Titieni susține totuși că cei care își fac meseria bine pot trăi decent. Adrian Titieni e de părere că atunci când îți iubești meseria, banii vor conta mai puțin decât satisfacția pe care ți-o aduce aceasta.

Ce spune Adrian Titieni despre banii câștigați din actorie, în România

adrian-titieniadrian-titieni

Ce spune Adrian Titieni despre banii câștigați din actorie, în România

Actorul Adrian Titieni are o vastă experiență atât pe scena de teatru, cât și în filme de lungmetraj, sau producții TV. Acesta susține că actoria nu este o meserie bănoasă, la noi în țară, însă cu multă muncă și implicare, se un artist poate avea un trai peste mediu.

„Banii sunt un efect colateral al oricărei activităţi pe care o întreprinzi pe lumea asta. Dacă scopul personal sunt banii, poţi găsi tot felul de activităţi pentru a-i obţine. În schimb, orice fel de profesie practicată bine, din implicare şi pasiune, poate crea acest efect colateral al unei stări financiare rezonabile.

Citește și: Cu ce se ocupă copiii lui Adrian Titieni: „Fiicele mele sunt într-un domeniu pe care l-am invidiat întotdeauna. Fiul meu e…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum s-a schimbat viața lui Adrian Titieni după divorț. Cei doi copii îi sunt alături necondiționat:’Nu mă gândesc la jumătatea care nu a fost să fie’

Citește și: Ce amintiri o leagă pe Laura Cosoi de regretata ei mamă: „Tare mult iubeai marea, apusurile, dansul în nisip. Ne lipsești mult' / Ligia Cosoi s-a stins din viață săptămâna trecută

Citește și: Flavia Mihășan și fiul ei cel mare, internați în spital la final de an: „Lecția învățată e că nu…”. Ce probleme de sănătate are băiețelul

Sigur, actoria în România nu este o profesie din care să te îmbogăţeşti. N-ai cum! Scoatem asta din discuţie. În America este altceva, dar nu pentru oricine. Dacă eşti interesat doar de profesie, banii apar.

Nu ceva ieşit din comun, dar îţi asigură un trai decent, peste medie. Nu se îmbogăţeşte nimeni, dar un tânăr nu ar trebui să pornească la drum să facă bani din meseria lui. Aşa nu îţi poţi face treaba bine', a spus Adrian Titieni, pentru Playtech.ro.

Adrian Titieni regretă divorțul de Adriana Titieni, mama copiilor săi, după 23 de ani de căsnicie

După o căsnicie de 23 de ani, Adrian Titieni a divorțat de mama copiilor lui, Adriana. Actrița a început o relație cu fostul soț al Ioanei Ginghină. În 2019, la puțin timp după divorțul lor, aceasta s-a afișat cu actorul Alexandru Papadopol, și el proapăt divorțat de Ioana Ginghină. În urmă cu câteva luni, însă, au apărut primele informații că Adriana Titieni Irimescu și Alexandru Papadopol s-au despărțit.

La 58 de ani, Adrian Titieni recunoaște că regretă divorțul de mama copiilor săi.

Cu mintea de acum nu pot să mă raportez la decizia de atunci. Atât s-a putut la momentul respectiv sau atât am reușit eu să înțeleg și să acționez.

Că este vinovăție, că este greșeală… sunt momente pe care, fără îndoială, nu ai cum să nu le regreți. O viață în doi, de 20 și ceva de ani înseamnă enorm de multe lucruri.

Se produc legături unice, dar, în același timp, am decis de comun acord că cel mai bun lucru este ca fiecare să-și creeze propriul areal de existență și să nu ne intersectăm„, a declarat actorul pentru fanatik.ro.

FOTO: Facebook Instagram YT

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton