Adrian Titieni regretă divorțul de Adriana Titieni, mama copiilor săi, după 23 de ani de căsnicie: "Că este vinovăție, că este greșeală…"

 Dumba Gabriela
.

Adrian Titieni recunoaște că regretă divorțul de actrița Adriana Titieni, acum Irimescu, după o căsnicie de 23 de ani. Au trecut 4 ani de atunci, dar actorul încă mai are momente când și-ar dori ca totul să fie ca înainte, iar familia lor cu doi copii să fie completă. Ce spune Adrian Titieni despre viața lui din prezent.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

După o căsnicie de 23 de ani, Adrian Titieni a divorțat de mama copiilor lui. Actrița a început o relație cu fostul soț al Ioanei Ginghină. De când este singur, actorul s-a concentrat mai mult pe partea profesională și s-a implicat în foarte multe proiecte.

adrian_titieni_tudor_caragea_03894000adrian_titieni_tudor_caragea_03894000

Adrian Titieni regretă divorțul de Adriana Titieni, mama copiilor săi

În 2019, la puțin timp după divorțul lor, aceasta s-a afișat cu actorul Alexandru Papadopol, și el proapăt divorțat de Ioana Ginghină. În urmă cu câteva luni, însă, au apărut primele informații că Adriana Titieni Irimescu și Alexandru Papadopol s-au despărțit.

La 58 de ani, Adrian Titieni recunoaște că regretă divorțul de mama copiilor săi.

Cu mintea de acum nu pot să mă raportez la decizia de atunci. Atât s-a putut la momentul respectiv sau atât am reușit eu să înțeleg și să acționez.

Că este vinovăție, că este greșeală… sunt momente pe care, fără îndoială, nu ai cum să nu le regreți. O viață în doi, de 20 și ceva de ani înseamnă enorm de multe lucruri.

Se produc legături unice, dar, în același timp, am decis de comun acord că cel mai bun lucru este ca fiecare să-și creeze propriul areal de existență și să nu ne intersectăm„, a declarat actorul pentru fanatik.ro.

Citește și: Anunțul făcut de clubul lui Reghecampf, după bătaia dintre el și Anamaria Prodan: „Ne-a spus că ceea ce s-a întâmplat a fost o chestiune personală, nu ceea ce a apărut în presă'

Citește și: Elena Merișoreanu a dezvăluit ce se întâmplă, de fapt, în culisele emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’. A fost concurentă în primul sezon

Cum este viața după divorț pentru Adrian Titieni

Te redimensionezi. Viața singur are frumusețea ei, viața în doi are conținutul și confortul. E o altă provocare. E o altă lecție pe care probabil trebuie să o învăț și, nu este simplă, dar este interesantă.

Te confrunți cu propria ta, propriile tale limite: neputință, nu mai ai pe cine să dai vina…

Fără îndoială că te întâlnești și cu anumite frici. Ce lipsește, că nu ai cu cine să împărtășești că e bucurie, că e durere, că e frustare, că e… dar, în același timp, ai toată libertatea să-ți gestionezi propria interioritate, relația cu valorile, cu dorințele și obiectivele, îți vezi dependențele.

Îți dai seama că ele nu au legătură doar cu propria persoană. În singurătate te pot remodela mai bine decât în doi„, a mai spus actorul.

Actorul nu se mai vede într-o relație de dragoste adevărată cu o femeie, dar nu spune „nu”.

„Nu pot să conving că nu mă mai văd niciodată într-o relație, dar, din punct de vedere firesc, normal, cutumiar, logic, fiziologic… am 60 de ani.

În ochii și în urechile oricui o căsnicie la 60 de ani este o căsnicie de compromis, între 2 oameni care se pot conjuga doar ca să plătească mai puțin la întreținere„, a mai declarat Adrian Titieni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton