Cum a slăbit Adriana Antoni, la 48 de ani: ”Am grijă ce consum. Sunt atentă. Acum îmi place să iau și la pachet ce fac pe acasă...” La ce aliment a renunțat / EXCLUSIV

.

Adriana Antoni a 'topit' kilogramele cu un stil de viață sănătos și cu sport. Ce a ajutat-o și care sunt obiceiurile de la care nu se abate cântăreața. Artista a renunțat la carne, din care mai gustă doar când poftește, și ține post intermitent.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Adriana Antoni a 'topit' kilogramele cu un stil de viață sănătos și cu mult sport. Ce a ajutat-o și care sunt obiceiurile de la care nu se abate cântăreața. Vedeta face mișcare, consumă alimente bio și ține post intermitent.

adriana-antoniadriana-antoni

Citește și: Ce dietă ține Adriana Antoni pentru a se menține în formă la 47 de ani: „M-am obișnuit să postesc”. Artista face sport împreună cu Irina Loghin

Citește și: Adriana Antoni, dezvăluiri neașteptate după ce a cântat la nunta lui Florin Salam: „Am văzut asta în gesturile lor”

Citește și: Cum arată mormintele personalităților marcante, de la cimitirul Bellu. Locul de veci al lui Mihai Eminescu este îngrijit, dar al Mariei Tănase a fost lăsat în paragină… Care a fost ultima dorință a marii artiste / EXCLUSIV

Citește și: Oana Ioniță, detalii despre momentul în care Liviu Vârciu a cerut-o de nevastă, în Ibiza: „Eu nu am mai vorbit cu el de atunci. A fost o perioadă din tinerețea mea și…”. De ce l-a refuzat

Ce a ajutat-o pe Adriana Antoni să slăbească și care sunt obiceiurile de la care nu se abate cântăreața

Adriana Antoni ține cont de alimentație și a abordat un nou stil de viață, care o ajută să fie suplă și să se mențină în formă. Cântăreața de muzică de petrecere a renunțat la carne, dar mai poftește din când în când și mai gustă. Artista face sport și susține că postul intermitent a ajutat-o enorm.

Tu nu mănânci nimic de arăți așa?

Mănânc, dar am grijă ce consum. Sunt atentă. Acum îmi place să iau și la pachet ce fac pe acasă. Am învățat acum niște rețete noi, chiar acum în Postul Paștelui de anul acesta. Niște rețete vegane, care mi-au plăcut foarte mult… Nu am reușit să rămân pe vegan, dar, din când în când, le mai fac. 

În concluzie, mai puțină carne...

Mai puțină carne, mai puțin zahăr. Eu oricum am substituit zahărul. Folosesc un tip de zahăr care nu ridică insulina. Și pentru că sunt plecată tot timpul pe drumuri, încerc la mine acasă să fie tot timpul bio, tot de consum… Și asta ajută, să știi. De ani de zile folosesc fructe și legume, chiar și lactate bio. Mă bucur că în România rafturile sunt din ce în ce mai multe cu produse bio. Asta este mirific pentru mine, pentru că eu și simt gustul diferit, și e clar că e ceva acolo mai bun și pentru gust și pentru corp.

'M-a ajutat mult fasting-ul'

Dar asta te-a ajutat să 'topești' și niște kilograme?

Sportul ajută și m-a ajutat foarte mult fasting-ul. Nu neapărat pentru kilograme, cât pentru starea mea de spirit. M-a ajutat și fizic și psihic și îl recomand din tot sufletul. Dar, cum se spune, cu cap. Nu mâncăm azi trei burgeri și mâine facem fasting. Nu merge așa. Trebuie un pic să trecem treptat spre fasting. Altfel nu îl putem duce și nici nu e sănătos. Să nu forțăm lucrurile. Așa am făcut eu, acum fiecare cum poate.

Ai dat ceva jos, da?

Nu foarte mult, dar cred că mă opresc aici. E convenabil cum arăt acum. E ok.

Adriana Antoni: 'Eu am optat pentru rochii de seară…'

Câte rochii ai în garderobă?

Nu știu. (râde) Le văd ca pe niște obiecte necesare pentru că, fiind pe scenă, eu am optat pentru rochii de seară… Am câteva costume populare foarte vechi. Am unul pe care l-a cusut chiar străbunica mea. L-a cusut ea în tinerețe și eu îl am și acum. Mai am un costum care are 140 de ani vechime și pe care îl am și acum. Tocmai am cunoscut-o pe strănepoata femeii care l-a purtat ca mireasă. Că pe vremuri femeile se îmbrăcau în aceste costume populare, dar ele erau pe atunci hainele oamenilor și erau foarte frumos ornamentate și mi-am dat seama că e ceva mai deosebit.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton