Adriana Bahmuțeanu a împlinit 49 de ani, iar Anamaria Prodan a sărbătorit-o în localul iubitului: "Era să leșin, am ieșit cu forța"

 Radulescu Ruxandra
.

Adriana Bahmuțeanu a împlinit 49 de ani, iar Anamaria Prodan a sărbătorit-o în localul iubitului milionar, Flaviu Nedelea. Petrecere de lux pentru Adriana Bahmuțeanu, care pe 7 mai a împlinit vârsta de 49 de ani și toți cei dragi i-au fost alături, inclusiv buna ei prietenă Anamaria Prodan. Impresara i-a organizat lui Bahmuțeanu un party fabulos. chiar în restaurantul noului iubit, Flavius Nedelea. Iată cum a petrecut Adriana Bahmuțeanu, de ziua ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu a împlinit 49 de ani, iar Anamaria Prodan a sărbătorit-o în localul iubitului. Adriana Bahmuțeanu a avut o petrecere de vis, cu ocazia împlinirii a 49 de an, la data de 7 mai. Prezentatoarea, proaspăt căsătorită cu George Restivan, a trăit momente de neuitat alături de soț, dar și de buna ei prietenă, Anamaria Prodan. Partenerul de viață al Adrianei Bahmuțeanu a „complotat” cu Anamaria Prodan, pentru a-i organiza Adrianei Bahmuțeanu o petrecere-surpriză, la restaurantul de lux al lui Flavius Nedelea, iubitul impresarei. Adriana Bahmuțeanu nu a bănuit absolut nimic despre ce i-au pregătit cei dragi și a reacționat surprinsă, dar și extrem de recunoscătoare.

adriana-bahmuteanu-petrecere-1adriana-bahmuteanu-petrecere-1

Adriana Bahmuțeanu a împlinit 49 de ani, iar Anamaria Prodan a sărbătorit-o în localul iubitului

Adriana Bahmuțeanu a împlinit 49 de ani pe 7 mai, iar vedeta a avut parte de o petrecere-surpriză, organizată de buna ei prietenă, Anamaria Prodan, în localul de lux al actualului iubit, Flavius Nedelea.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și George Restivan, dezvăluiri neștiute din viața de cuplu: „În fiecare zi există ceva nou în relația noastră”. Cine e șeful în casă

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, după ce a spus că amână nunta cu George Restivan: ‘Suntem foarte bine. Nu văd de ce trebuie să mă justific

Citește și: Cum a fost surprinsă Meghan Markle în timp ce Familia Regală sărbătorea încoronarea regelui Charles. Imagini neașteptate cu ducesa de Sussex

Citește și: Minodora și soțul ei au fost la un pas de divorț: „L-am amenințat, i-am zis că băiatul va rămâne la mine”/ Care a fost motivul

„Când credeam că le-am trăit pe toate în viață asta și că n-o să mă mai mire nimic, am avut parte de cea mai frumoasă bucurie de ziua mea: o petrecere-surpriză, pusă la cale de soțul meu drag George Restivan și de dragă mea prietenă și fină Anamaria Prodan!!! Cei doi au complotat și au adus la aceeași masă nașii și nănașii noștri dragi, familia Ghila și familia Grămadă, prietene apropiate și multă, multă veselie!!! Și eu n-am aflat nimic!!! Au păstrat secretul până în ultima clipă!!! Știți cum a fost? Că în filmele alea suprarealiste în care cineva intră într-o încăpere și descoperă că acolo sunt prietenii din toate colțurile lumii!!!', a scris pe Facebook Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu: „Bine că nu m-am îmbrăcat în pijamale”

Adriana Bahmuțeanu a mai adăugat că era cât pe ce să rateze propria ei petrecere aniversară, deoarece nu prea avea chef să iasă din casă. George Restivan a păcălit-o că a făcut rezervare pentru o cină în doi și abia când a ajuns la locație, Bahmuțeanu și-a dat seama ce plănuise Restivan cu prietena ei, Anamaria Prodan.

Culmea culmilor !!! Era să nu mai ajung la propria petrecere, bine că nu m-am îmbrăcat în pijamale?…cu greu m-a scos George din casă și m-a păcălit că mergem să bem un pahar de vin la o terasă…și m-a rugat să mă îmbrac frumos că e ziua mea, că așa se cuvine, că a făcut rezervare doar pentru noi doi…și mi-era o lene…dar până la urmă am ieșit mai mult cu forța, mai mult de dragul lui că tot insista… Și m-a păcălit, m-a dus de mâna până în restaurant de era să leșin când i-am văzut pe toți la masă cum îmi zâmbesc… Va mulțumesc dragilor, a fost o seară făină, mi-ați făcut o mare surpriză, va iubesc pe toți și va prețuiesc!!! La mulți ani mie!!!', a mai dezvăluit vedeta.

FOTO Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton