Adriana Bahmuțeanu, amănunte neștiute din viața Cristinei Țopescu. „Ea dorea să fie lăsată în pace”

 Lixandru Livia
.

Adriana Bahmuțeanu a făcut dezvăluiri emoționante după moartea Cristinei Țopescu. Fosta prezentatoare tv a fost găsită fără suflare în locuința ei din Otopeni, duminică seara.

0-337882-cristinatopescu0-337882-cristinatopescu

Cristina Țopescu avea 59 de ani și în ultimele două săptămâni, nimeni nu mai știa ceva despre ea. Potrivit medicilor legiști, aceasta a murit în urma unui infarct. Adriana Bahmuțeanu a postat un mesaj trist pe contul de socializare, prin care își exprimă regretul pentru dispariția fostei prezentatoare tv.

„Și-a dus tristețile cu ea într-o altă lume, o lume fără spoială refectoarelor, fără falsitatile oamenilor, fără ipocriziile și răutățile care îi provocau atâta suferință!

O ființă caldă cu suflet bun, care ajută cu drag pe oricine, care iubea animalele mai mult decât pe ea însăși și-a găsit sfârșitul singură, așa cum a și trăit în ultimii ani. Din păcate, Cristina se retrăsese din viață publică, refuză contactele cu cunoscuții sau ieșirile în oraș, suferea de o depresie cumplită! Și nimeni din cei puțini rămăși jurul ei nu a reușit să o ajute fiindcă ea dorea să fie lăsată în pace!!! Păcat, mă doare sufletul!!! Rămas bun, Cristina Țopescu!!!”, a scris Adriana Bahmuțeanu, pe Facebook. 

Cristina Țopescu va fi incinerată

Familia Cristinei Ţopescu a decis ca trupul jurnalistei să fie incinerat, urmând ca cenuşa să ajungă la mama ei, în Oradea. Cristina Ţopescu a fost găsită moartă pe 12 ianuarie, iar medicii legişti au concluzionat că ar fi decedat cu puţin timp înainte de Revelion.

Incinerarea Cristinei Ţopescu va avea loc miercuri, pe data de 15 ianuarie, la Crematoriul Vitan- Bârzeşti din Bucureşti. Prezent va fi fratele mei mare al realizatoarei TV, Cristi Ţopescu, iar cenuşa sa va fi dusă în Oradea, oraş în care trăieşte mama sa, în prezent.

Surse INML au declarat că cea mai probabilă cauză a morţii Cristinei Ţopescu ar fi un infarct.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton