Adriana Bahmuțeanu a câștigat procesul cu Victoraș Micula. Câți bani trebuie să plătească milionarul și de la ce a pornit totul

 Dumba Gabriela
.

Adriana Bahmuțeanu a câștigat procesul cu Victoraș Micula, dar milionarul nu este de acord cu decizia Tribunalului București și a făcut apel. Instanța a decis ca milionarul Victoraș Micula să îi plătească cheltuieli de judecată Adrianei Bahmuțeanu. Iată de ce se războiesc cei doi la tribunal și câți bani trebuie să plătească milionarul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu a câștigat procesul cu Victoraș Micula într-o primă fază, însă excentricul fiu de milionar a făcut apel împotriva deciziei, iar acesta urmează să se judece peste 3 zile. Acesta a fost nemulțumit de soluția dată de Tribunalul București, care i-a respins că neîntemeiat cererea de chemare în judecată.

4545

Adriana Bahmuțeanu a câștigat procesul cu Victoraș Micula

Victoraș Micula nu vrea să cedeze când vine vorba de procesul pe care l-a deschis în urmă cu mai bine de doi ani împotriva Adrianei Bahmuțeanu.

În anul 2022, Victoraș Micula a dat-o în judecată pe Adriana Bahmuțeanu, pentru o serie de declarații publice pe care el le-a interpretat drept calomnii, însă judecătorii au respins cererea fiului de milionar. Bineînțeles, Victoraș Micula nu a fost de acord cu decizia magistraților, motiv pentru care a atacat cu apel soluția, urmând să se judece pe data de 11 ianuarie 2024.

În urmă cu an, Victoraș Micula a pierdut procesul deschis împotriva Adrianei Bahmuțeanu, mai exact, judecătorii Tribunalului București, i-au respins milionarului cererea de chemare în judecată ca neîntemeiată, Ba mai mult, acesta a fost obligat să îi plătească jurnalistei suma de 10.000 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată.

Solutia pe scurt: Respinge cererea de chemare în judecată ca neîntemeiată. Obligă reclamantul la plata către pârâtă a cheltuielilor de judecată de 10.000 lei. Cu drept de a se formula cerere de apel care se depune la Tribunalul București în termen de 30 de zile de la comunicare.„, potrivit judecătorilor.

Cu toate că procurorii au solicitat arestarea preventivă a moștenitorul imperiului Micula, în procesul în care este acuzat de uzurpare a calității oficiale, instanța a respins cererea.

Un an mai târziu, Victor Micula a intrat din nou în atenția autorităților, după ce a tras cu o pușcă de asalt, de tip Kalashnikov, pe un pod din Oradea. Mai mult, acesta a și mers apoi, cu pușca pe umăr, prin centrul orașului, reamintește spynews.ro.

Citește și: Carmen Șerban a lansat o melodie alături de mama ei: „A renunțat la visul ei de a cânta pentru familie, iar eu am făcut exact opusul’. Cum arată Elena Șerban / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă fiicele lui Florin Busuioc: „Cred că Natalie e fata mamei mai mult și Catinca fata tatei’. Cum se înțelege prezentatorul TV cu Toni Ioniță, iubitul fetei sale mari / EXCLUSIV

De la ce a pornit, de fapt, scandalul dintre Victoraș Micula și Adriana Bahmuțeanu

Scandalul dintre Adriana Bahmuțeanu și Victoraș Micula a izbucnit în urmă cu mai bine de 2 ani, atunci când Adriana Bahmuțeanu a făcut o postare dură la adresa fiului lui Viorel Micula.

'Ca sa înțelegeți cât de mare e sfidarea, băiatul ăsta de bani gata a ajuns și în presa internațională, dar nu pentru vreo realizare personală ci fiindcă și-a spălat mașina cu șampanie scumpă!!!

Ce au uitat ziariștii sa precizeze e faptul că frații Micula, cetățeni suedezi și apropiați ai PNL-ului, au reușit la un moment dat chiar să blocheze activele statului roman într-un proces de răsunet, în care cereau despăgubiri de 400 de milioane de euro de la România!!

Pe care le-au și primit la un moment dat, cadoul de la, fireste, Luuudovic Orban!!!

Astfel, Guvernul PNL a mărit artificial deficitul bugetar, punând în pericol stabilitatea ţării. La nici trei luni, într-o altă speţă, Tribunalul internaţional de arbitraj de la Washington a respins pretenţiile fraţilor Ioan şi Viorel Micula contra României.

La așa sume, ce mai contează cu ce speli anvelopele, să curga șpritul, trăiasca banii de la stat!!!', a scris Adriana Bahmuțeanu atunci.

Aroganța lui Victoraș Micula a fost criticată și de presa franceză, deoarece acesta și-a spălat pneurile mașinii, un Lamborghini Urus, cu șampanie „Moët & Chandon'.

„În timp ce milioane de oameni din întreaga lume suferă de foame, unii îşi expun bogăţia făcând lucruri foarte şocante. Este cazul acestui om, Victor Micula, fiul unui om de afaceri român al cărui imperiu se ridică la aproape 210 milioane de dolari', au scris jurnaliștii francezi, la vremea aceea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton