”Anul viitor pe cine mai aduce, pe scenă, domnul Selly? Acum ne-a arătat că se fumează grupa mare și că e firesc că vin toți bombardierii acuzați de trafic de persoane...” Adriana Bahmuțeanu, noi acuzații dure la adresa lui Selly / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Adriana Bahmuțeanu își continuă șirul de critici la adresa lui Selly, după ce rapper-ul american Wiz Khalifa a fumat pe scenă, la 'Beach, please!', iar Andrew Tate a fost aplaudat la același eveniment. Bruneta trage un semnal de alarmă și susține că părinții nu ar trebui să-și lase copiii la un astfel de eveniment.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Adriana Bahmuțeanu își continuă șirul de critici la adresa lui Selly, după ce rapperul american Wiz Khalifa a fumat pe scenă, iar Andrew Tate a fost aplaudat la 'Beach, please!'. Ce mesaj are vedeta pentru Selly! Aceasta vrea ca autoritățile să se sesizeze și să ia măsuri.

132017819_2937955712974086_5994546193116123243_n-1-2132017819_2937955712974086_5994546193116123243_n-1-2

Citește și: 'Un bombardier acuzat de viol, hărțuire, trafic de persoane și așa mai departe, care intră și el pe scenă. Și este aplaudat…' Adriana Bahmuțeanu trage un semnal de alarmă, după ce Andrew Tate a urcat pe scenă la 'Beach, please!' și a fost aplaudat de public / EXCLUSIV

Citește și: 'Autoritățile se fac că plouă, organizatorii la fel. Mi se pare impardonabilă atitudinea lui Selly…' Adriana Bahmuțeanu este revoltată după ce a văzut că rapper-ul Wiz Khalifa a consumat droguri, pe scenă, la 'Beach, please!' / EXCLUSIV

Citește și: Fiul Monicăi Anghel are nevoie de o nouă operație, la un an după intervenția medicală de la picior: 'Trebuie să fiu cu el acolo, la spital, nemâncat, nebăut de seara…' Cât durează recuperarea / EXCLUSIV

Citește și: Elisabeta Lipă dezvăluie secretul mariajului de 39 de ani cu soțul ei, Cornel Lipă: „Nici nu e bine să fie totul roz, pentru că te-ai plictisi. Trebuie să mai fie și un pic de ceartă, dar ce este important…”. Cum a început povestea lor de dragoste și cum s-au căsătorit pe fugă, „cu perdelele trase” / EXCLUSIV

Adriana Bahmuțeanu își continuă șirul de critici la adresa lui Selly

'Acest rapper, Wiz Khalifa, își face reclamă. Lui i se pare normal. Noi nu suntem America.', a declarat Adriana Bahmuțeanu.

Vedeta susține că în America sunt zone în care magazinele stau încuiate din cauza drogaților și a oamenilor străzii și ți se deschide doar după ce vânzătoarea te măsoară din priviri.

'În America, din păcate, sunt mai mulți 'homeleși' pe stradă decât oameni normali. Sunt zone întregi în care nu poți să mergi pe jos din cauza lor. Și, în care magazinele stau cu ușa încuiată. Vine vânzătoarea, se uită la tine și te întreabă dacă vrei să cumperi ceva, și te lasă să intri, dar încuie ușa după tine. E o zonă plină de oameni ai străzii și de drogați. La asta s-a ajuns.', completează aceasta.

Adriana Bahmuțeanu: 'Acum ne-a arătat că se fumează grupa mare și că e firesc, că vin toți bombardierii acuzați de trafic de persoane și viol… Vin și sunt aplaudați! Păi, unde ajungem? Astea sunt modele pentru noua generație?'

Vedeta este indignată de ceea ce se promovează în acest festival pentru tineri. Aceasta se întreabă unde ajungem, dacă acestea sunt modelele pentru noua generație?

'Felul în care pune Selly problema nu e ok. 'Sunt incidente foarte grave de care tu, băiatule, ar trebui să știi! Tu și echipa ta! La anul ce mai face? Anul trecut a luat un manelist arestat la domiciliu pentru viol și mai multe capete de acuzare… proxenetism și așa mai departe. Anul viitor pe cine mai aduce pe scenă domnul Selly? Acum ne-a arătat că se fumează grupa mare și că e firesc că vin toți bombardierii acuzați de trafic de persoane și viol… Vin și sunt aplaudați. Păi, unde ajungem? Astea sunt modele pentru noua generație?', spune Adriana Bahmuțeanu, care trage un semnal de alarmă pentru autorități.

Adriana Bahmuțeanu: 'Doar în România se poate întâmpla asta…'

Adriana Bahmuțeanu spune că numai în România se pot întâmpla aceste lucruri. Ea consideră că ceea ce s-a întâmplat este o adevărată sfidare.

'El deja a anunțat că face la anul și că o să fie surprize. Ce surprize? Doar în România se poate întâmpla asta. Sunt sigură că rapper-ul american și staff-ul lui cunoșteau legislația. A zis Selly că i-a informat despre legile din România. Deci, asta nu e numai sfidare, e așa, bătaie de joc! Omul acesta nu a arătat deloc respect. Pur și simplu și-a făcut reclamă, că e vedetă și că este peste lege. El încalcă legile. Fanii lui știu că e consumator de droguri. Ce promovează aceste festivaluri? Cum să îți trimiți copilul la așa ceva? Ce să învețe de acolo? Că e bine să fumezi, să violezi… și așa mai departe!', a mai declarat vedeta.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton