Adriana Bahmuțeanu a fost curtată de Ștefan Bănică, după divorțul de Mihaela Rădulescu: "Mă tot suna, mă căuta, abia se despărțise". Ce regretă prezentatoarea

 Radulescu Ruxandra
.

Adriana Bahmuțeanu a fost curtată de Ștefan Bănică, după divorțul de Mihaela Rădulescu. Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit că Ștefan Bănică a făcut o pasiune pentru ea, în urmă cu mai mulți ani. Artistul tocmai pusese punct mariajului cu Mihaela Rădulescu și pusese ochii pe Adriana Bahmuțeanu. Prezentatoarea însă i-a respins avansurile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu se numără printre cei mai longevivi oameni de presă din televiziune. Prezentatoarea a făcut, recent, o mărturisire complet neașteptată despre nimeni altul decât Ștefan Bănică. Se pare că artistul, care fusese căsătorit cu celebra Mihaela Rădulescu, a făcut apoi o pasiune pentru Adriana Bahmuțeanu. Cântărețul o suna la telefon, încercând să se apropie de ea, însă Bahmu l-a refuzat. Iată ce s-a întâmplat între Ștefan Bănică și Adriana Bahmuțeanu, pe vremea când artistul îi făcea curte!

mihaela-radulescu-stefan-banicamihaela-radulescu-stefan-banica

Adriana Bahmuțeanu a fost curtată de Ștefan Bănică, după divorțul de Mihaela Rădulescu

Adriana Bahmuțeanu a povestit cum Ștefan Bănică a curtat-o la scurt timp după ce a divorțat de Mihaela Rădulescu. Totul a avut loc în urmă cu mulți ani, iar prezentatoarea nu regretă că i-a refuzat avansurile. Singurul aspect pe care își dorește să nu-l fi făcut la vremea respectivă este să nu fi dezvăluit presei întreaga situație.

Citește și: „Fiul cel mic a refuzat să se mai întoarcă la el. Este autoritar, agresiv și…’. De ce a divorțat Adriana Bahmuțeanu de 5 ori de Silviu Prigoană. Vedeta a câștigat procesul de schimbare a regimului de custodie / EXCLUSIV

Citește și: „Important e să nu arăți ca păpușa Chucky. Multe nu mai seamănă cu poza din buletin'. Adriana Bahmuțeanu a recunoscut că este vedeta cu cele mai multe operații estetice / EXCLUSIV

„Am regretat că am spus în presă treaba asta. Nu regret că nu am spus nu. Am spus că e adevărat că mă tot suna, mă căuta, se aflase. Ștefan abia se despărțise de Mihaela, iar în casa mea venea toată echipa de la acea emisiune, eu fiind iubita unui reporter.

Pe vremea aia nu erau atâtea restaurante, mesele se făceau acasă. Îmi pare rău că m-a luat gura pe dinainte pentru că Ștefan Bănică este un artist pe care îl stimez și nu merita să dau din casă o poveste care a ajuns în presă. Nu regret că n-am avut o relație cu el', a povestit Adriana Bahmuțeanu, în cadrul emisiunii '40 de Întrebări cu Denise Rifai'.

Cât de mult s-a schimbat Adriana Bahmuțeanu de când este cu George Restivan

Adriana Bahmuțeanu a făcut declarații cu care și-a uimit fanii și marea comunitate de urmăritori. Prezentatoarea TV a dezvăluit public că de când este într-o relație cu George Restivan este o femeie de casă, care gătește, face curat în casă și calcă, chiar dacă nu îndrăgește deloc acest lucru. Mai mult, susține că soțului ei îi plac mâncărurile ei, așa că nu ezită să-l încânte zilnic cu diferite delicii culinare, pregătite cu multă dragoste.

Eu sunt femeie de casă, îmi place să gătesc și să am curat în casă. Coșmarul meu este călcatul, dar, de nevoie, calc. Am călcat în vacanță asta de mi-au sărit capacele, că nu aveam suficiente schimburi la copii. Îmi place să decorez, să mențin o atmosfera frumoasă și îngrijită în casă.

Lui George îi place cum gătesc deci nu am reclamații. Pun murături, fac borș în casă, deci sunt mai de modă veche. Gătesc ciorbe, tocăniță, deci e ok. Acum, în frigider am mâncare de cartofi și ciorbă de zarzavat acrita cu corcodușe, că nu am avut borș’, mărturisește Adriana Bahmuțeanu pentru Fanatik.

Adriana Bahmuțeanu a avut nevoie de psiholog după divorțuri

Puțini știu că, înainte de Silviu Prigoană, Adriana Bahmuțeanu a mai fost căsătorită. Prezentatoarea avea 18 ani când s-a măritat cu Cosmin Bahmuțean, însă mariajul a durat doar 5 ani. La 23 de ani era deja o femeie divorțată. Nu și-a pierdut atunci încrederea în instituția căsătoriei, după cum a mărturisit vedeta într-un interviu pentru Viva.ro.

Ba chiar am atras oameni care nu înțelegeau că nu îmi doresc o relație sau că vreau să pun punct și a trebuit să închei printr-un ordin de restricție, fiindcă omul ăla nu înțelege că eu nu vreau să intru cu el într-o relație serioasă. Fiindcă nu a fost o relație serioasă, a fost mai mult o prietenie care s-a lungit peste limita normală a unei prietenii și care a mers așa o vreme din inerție. Asta fiindcă eu, la vremea aceea, nu eram dispusă să mai intru într-o relație, ci îmi doream să mă vindec, să stau eu cu mine, să îmi descopăr sinele adevărat. Nu degeaba se spune că după marile despărțiri ai nevoie de liniște și că relația următoare este una gen tampon, nerelevantă, care se termină.

Omul ăla nu a înțeles că eu nu doream mai mult, nici să fiu cu el, nici să fim un cuplu – de altfel, nu am fost niciodată un cuplu, ci doar doi amici de conjunctură și l-am și ajutat o perioadă. Nici să nu mai vină la ușa mea, deși îi spusesem cu frumosul de 10 ori, așa că am apelat de nevoie la instituțiile statului, fiindcă eu nu mi-aș fi dorit sub nicio formă ca această poveste să fie publică, pentru că nu era o relație. Nu mergeam împreună nicăieri, nu ne afișam, mai vorbeam la telefon, el era tot timpul plecat, iar eu eram ocupată cu cariera, procesele interminabile cu Prigoană, copiii care sufereau teribil în urma despărțirii noastre. Nu aveam chef de niciun amor ghebos, ci de liniște.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton