Adriana Bahmuțeanu susține că distanța a dus, de fapt, la despărțirea de George Restivan: "Mi-am permis și eu, după opt ani, să iubesc. A fost ceva îngrozitor..."

 Dumba Gabriela
.

Adriana Bahmuțeanu dezvăluie că George Restivan este primul bărbat pe care l-a iubit în cei opt ani care au trecut de la divorțul de Silviu Prigoană. A crezut că el este alesul și a fost la un pas să-i fie soție, însă relația nu a funcționat și Bahmu dă vina pe distanță. La rândul său, George Restivan dă de înțeles că anturajul fostei sale iubite este de vină pentru despărțirea lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

George Restivan susține că a plecat din România din cauza amenințărilor, lăsând de înțeles că persoane din anturajul fostei iubite i-au vrut răul. Fără a menționa cine anume l-a amenințat, George Restivan mai spune că a luptat singur pentru căsnicia cu Adriana Bahmuțeanu.

adriana-bahmuteanu-george-restivan-nunta-5adriana-bahmuteanu-george-restivan-nunta-5

Adriana Bahmuțeanu, detalii inedite despre relația cu George Restivan

Adriana Bahmuțeanu a subliniat că George Restivan a fost primul bărbat cu care a avut o relație după opt ani de la despărțirea de Silviu Prigoană, o perioadă în care vedeta a ales să se concentreze pe alte aspecte ale vieții sale și să stea departe de relațiile amoroase.

„Ce n-a înțeles, poate, lumea și poate nici nu am spus-o foarte clar e faptul că mi-am permis și eu, după opt ani, să iubesc. Când l-am cunoscut pe George, trecuseră opt ani de la divorțul de fostul soț. Am avut opt ani aproape, în care dacă știam ce mi se întâmplă, nu mai făceam lucrurile acelea. Dacă aș da acum timpul înapoi. A fost ceva îngrozitor', a spus Adriana Bahmuțeanu, în podcastul Anamariei Prodan.

La rândul său, George Restivan spune că s-a simțit amenințat primind un email în care i se sugera să părăsească România și să plece în America, împreună cu fiul său de 12 ani, Blake.

Despărțire nu! A fost o plecare inevitabilă, din cauza amenințărilor! Primul lucru care m-a interesat când am cunoscut-o pe Adriana a fost să-i cunosc anturajul ca să știu cu ce influențe externe am să mă confrunt. Motivul era să îmi protejez căsnicia!

Nunta a fost primul loc! În momentul când negociam să nu ne întoarcem la București. Nunta trebuia amânată pentru faptul că nu doream să ne întoarcem la București și căutam calea cea bună cu Adriana. Am încercat și luptat cât am putut să îmi apăr căsnicia, de unul singur!’, a spus George Restivan, potrivit Click.ro.

Citește și: „Mi-au dat cadouri și mi le-au luat înapoi. Bianca Drăgușanu, declarații neașteptate despre foștii ei iubiți. Ce spune despre relația actuală, cu Gabi Bădălău

Citește și: Din ce câștigă bani Bianca Drăgușanu: „Numele meu este o marcă înregistrată. Cu ce se ocupă, de fapt, iubita lui Gabi Bădălău

Citește și: Ianca, fiica lui Răzvan Simion, a împlinit 20 de ani. Ce urare specială i-a făcut prezentatorul TV: „Acum 20 de ani ne-am întâlnit…

Citește și: Marina Almășan, adevărul despre infidelitatea din căsnicia cu regretatul Victor Socaciu, la 3 ani de la moartea lui: „A fost mai degrabă o salbă de minciuni, gravitând în jurul disperării ‘sinucigașului meu soț de a se întoarce la viața de dinainte de transplant’ / EXCLUSIV

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu după despărțirea de George Restivan

Pe rețelele de socializare, Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre despărțirea de George Restivan. „A fost frumos, autentic, am trăit o adevărată poveste intensă de iubire! Din păcate, distanța ucide dragostea și uneori planurile și valorile comune se mai schimbă!!!

Așadar, am decis să mergem fiecare pe drumul său și să punem punct aici relației noastre! Ne-am decis să păstrăm pentru noi intimitatea și să nu facem din viața noastră privată un subiect de presă. Vă rugăm pe toți cei care ne-ați apreciat relația să ne respectați punctul de vedere și să înțelegeți că nu vom da detalii despre motivele care ne-au condus la această decizie!

Vom rămâne în continuare prieteni buni și ne vom susține ori de câte ori va fi nevoie! Viața merge înainte!', este mesajul postat Adrianei Bahmuțeanu pe Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton