”Am cerut două chestiuni: mutarea domiciliului fiului meu la dorința lui și administrarea unui tratament medical absolut necesar". Adriana Bahmuțeanu susține că fiul ei e bolnav și că Silviu Prigoană refuză tratamentul pentru el

 Dumba Gabriela
.

Adriana Bahmuțeanu spune că Eduard, fiul ei și al lui Silviu Prigoană, este bolnav și tatăl lui refuză administrarea unui tratament care l-ar vindeca. Pe de altă parte, afaceristul susține că Bahmu vrea să îi facă injecții de slăbit fiului, care s-a îngrășat 10 kilograme în trei săptămâni, un tratament care nu a fost testat pe copii. Cei doi foști soți continuă războiul declarațiilor la tribunal.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După divorțul părinților, instanța a decis domiciliul băieților la tatăl lor, Silviu Prigoană, însă Adriana Bahmuțeanu susține că fostul soț nu i-a permis să își vadă copiii, așa cum prevedea hotărârea judecătorească. Iar recent, acesta se împotrivește administrării unui tratament care l-ar vindeca pe fiul lor, după cum afirmă Bahmu.

adriana-bahmuteanu-si-silviu-prigoana-scandal-copii-1-scaled-1adriana-bahmuteanu-si-silviu-prigoana-scandal-copii-1-scaled-1

Bahmu și Prigoană, în instanță pentru tratamentul fiului lor, Eduard

Adriana Bahmuțeanu i-a făcut numeroase analize fiului său iar rezultatele nu sun foarte bune. Vedeta afirmă că medicii i-au oferit un tratament pentru Eduard, însă fostul soț, Silviu Prigoană nu este de acord cu administrarea lui.

Pentru că nu a reușit să ajungă la un acord cu tatăl copilului, Bahmu a mers în instanță pentru ca oamenii legii să lămurească lucrurile.

'Am cerut două chestiuni: mutarea domiciliului fiului meu la dorința lui și administrarea unui tratament medical care este absolut necesar. De o lună și jumătate îmi doresc să îi administrez acest tratament medical, pentru că fiul meu se află în acest moment la granița dintre sănătate și boală.

Asta este realitatea. Fără acordul tatălui nu îi pot administra un tratament medical care astăzi l-ar vindeca.

Am găsit o judecătoare înțelegătoare și competentă și avem termen peste încă o săptămână, ca să ne și judece, pentru că trebuie să vină anchetele de la Protecția Copilului, trebuie să studieze toate documentele, scrisoarea medicală de la medicul care recomandă acest tratament pentru fiul meu', a spus Adriana Bahmuțeanu în emisiunea Star Magazin de la Antena Stars.

Citește și: Silviu Prigoană depune plângere împotriva Adrianei Bahmuțeanu, după ce l-a acuzat că ar fi fost violent cu copiii săi: „Ea trebuia să ducă copilul la școală indiferent de situație’

Citește și:Fiul Adrianei Bahmuțeanu și al lui Silviu Prigoană nu va fi exmatriculat. Vedeta a mers la școală și a vorbit cu reprezentanții: „Nu am vrut să mințim. Am decis să…

Adriana Bahmuțeanu susține că nu reușește să comunice cu Silviu Prigoană

Adriana Bahmuțeanu susține că în perioada pandemiei i-a fost interzis să își vadă copiii pe motiv că nu era vaccinată. De data aceasta, cere instanței să-i fie permisă administrarea unui tratament pentru fiul ei și al lui Silviu Prigoană.

'Hai să ne gândim întâi la binele copilului și la ce e mai bine pentru el. Dacă mai stau așa mult timp riscă să i se cronicizeze o afecțiune medicală. (…) Am încercat să iau legătura, am trimis și pe mail și lui, și avocatei lui ca să îmi dea aprobare pentru administrarea acestui medicament.

Eu nu aveam de ce să ajung la tribunal. Noi ne puteam înțelege amiabil ca și părinți. Vrea băiatul să stea la mine, lasă-l să stea la mine o perioadă. (…) Nu e de acord cu administrarea niciunui tratament medical.', a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton