Adriana Bahmuțeanu îi ia apărarea lui Florin Salam în scandalul cu tânăra bătută de manelist într-un hotel: "Sursele mele spun că este o înscenare pentru a scoate o sumă importantă de bani"

 Dumba Gabriela
.

Adriana Bahmuțeanu îi ia apărarea lui Florin Salam în scandalul cu tânăra bătută de manelist într-o cameră de hotel, pe 1 ianuarie și susține că este o înscenare. Adriana Bahmuțeanu crede că Florin Salam ar fi fost implicat nevinovat în acest scandal pentru a-i fi cerută o sumă foarte mare de bani, însă nu el ar fi bătut-o pe respectiva tânără, despre care se crede că este damă de companie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu se poziționează din nou în tabăra apărătorilor lui Florin Salam, după ce, în scandalul drogurilor, din 2013, a fost de asemenea de partea manelistului. La vremea aceea, presa scria că Florin Salam a recunoscut că, din când în când, consumă cocaină și lumea l-a pus la zid. Adriana Bahmuțeanu susținea, atunci, că manelistul se învârte în anturaje dubioase, cântă pentru interlopi și de aceea ar fi fost tentat să cadă pradă drogurilor.

62135272-162135272-1

Adriana Bahmuțeanu susține că lui Florin Salam i s-a făcut o înscenare, în scandalul cu bătaia din hotel

O tânără în vârstă de 23 de ani susține că a fost agresată de Florin Salam într-o cameră de hotel, în ziua de Anul Nou. Tânăra, despre care se crede că este damă de companie, îl acuză pe manelist că ar fi bătut-o și a mers la secția de Poliție pentru a depune plângere penală. Adriana Bahmuțeanu susține că Florin Salam este doar martor în acest dosar, punctând că nu este inclupat.

„Din informațiile mele de până acum, Florin Salam este doar martor în acest dosar, nu este inclupat, atenție, nici măcar suspect, ceea ce demonstrează faptul că e posibil să fie și o înscenare.

Dacă ar fi fost probe suficiente în ceea ce privește persoana domnului Florin Salam, cu siguranță ar fi fost inculpat în acest dosar, deoarece un hotel important din București are camere de luat vederi pe hol, se poate demonstra daca au intrat împreună în cameră, dacă au ieșit împreună, în ce stare era victima când a intrat în cameră și când a ieșit.

Sursele mele spun că nici vorbă de așa ceva, că este o înscenare pentru a scoate o sumă de bani importantă de la Florin Salam și pentru a se folosi de notorietatea lui Florin Salam”, a spus Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.

Citând un apropiat al tinerei care îl acuză pe Florin Salam de agresiune, spynews.ro scrie că manelistul ar fi avut o cerință importantă de cum fata a intrat în încăpere. I-ar fi solicitate să își lase geanta la intrare, într-un dulap.

'A reușit să scape din camera de hotel pentru că a început să strige după ajutor, chiar dacă era la etajul zece, unsprezece și nu o auzea nimeni. El s-a speriat și așa a reușit să iasă din cameră. Florin Salam a pus-o pe fată să își lase geanta la intrare, în dulap, atunci când au ajuns în cameră”, a declarat un apropiat al presupuse victime.

Citește și:Florin Salam și Roxana Dobre au fost surprinși în metrou: „Merge și cu metroul regele’. Reacția fanilor

Citește și:Roxana Dobre și-a aniversat ziua de naștere. Ce cadouri a primit de la Florin Salam: „Sunt mai îndrăgostit din zi în zi’

Ce spune Poliția despre scandalul în care este implicat Florin Salam

Poliția Capitalei a anunțat, marți, că Secția 1 a fost sesizată prin plângere scrisă de către o tânără în vârstă de 23 de ani că, în aceeași zi, în jurul orei 18.30, în timp ce se afla într-o cameră dintr-un hotel din Sectorul 1 ar fi fost agresată fizic de către un bărbat în vârstă de 44 de ani. Agresorul este Florin Salam și incidentul ar fi avut loc în 1 ianuarie, la Grand Hotel (fostul Intercontinental).

Tânăra pe care ar fi bătut-o Florin Salam se numește Mihaela Cornelia Iancu, are 23 de ani și l-a reclamat pe manelist pe motiv că ar fi lovit-o într-o cameră a unui hotel din București, în prima zi a anului 2024.

„La data de 1 ianuarie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 Poliție au fost sesizați, prin plângere scrisă, de către o tânără, în vârstă de 23 de ani, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 18.30, în timp ce se afla într-o cameră din incinta unui hotel, situat în sectorul 1, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, în vârstă de 44 de ani’, a transmis Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB).

Cercetările sunt continuate deocamdată in rem de către polițiști din cadrul Secției 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

‘Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe’, au mai transmis poliţiştii.

Surse judiciare au menţionat, pentru News.ro, că cel vizat este interpretul de manele Florin Salam, iar victima este cunoscută ca damă de companie. Tot pe surse, se spune că după întreținerea relațiilor intime, Florin Salam ar fi lovit-o în piept și în cap cu telefonul, crezând că urma să îi fure bani din portofel.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton