”Este foarte urât ce face, este sindromul soacră, soacră, poamă acră...” Adriana Bahmuțeanu o critică pe Mama Geta după ce aceasta a atacat-o pe Daniela Iliescu, viitoarea ei noră / EXCLUSIV

.

Adriana Bahmuțeanu, declarații despre Mama Geta! Vedeta susține că aceasta contribuie la nefericirea fiului ei din cauza comportamentului pe care-l are vizavi de viitoarea ei noră, Daniela Iliescu. Fosta prezentatoare tv a criticat-o dur pe mama lui Culiță Sterp pentru atitudinea pe care a avut-o, public, față de logodnica fiului ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu, declarații despre soacre, în general, dar și despre Mama Geta. Vedeta intervine în cearta care a scindat familia Sterp.

356615387_2575129952656122_6692850752116902259_n-1356615387_2575129952656122_6692850752116902259_n-1

Citește și: Cum a trecut Adriana Bahmuțeanu de la statutul de angajată la cel de soție a lui Silviu Prigoană: „Mi-a făcut ofertă mare. Insista și m-a cucerit' / Neagă că l-a despărțit pe politician de fosta soție

Citește și: Mama Geta explică de ce nu o suportă pe Daniela Iliescu, logodnica fiului ei, Culiță Sterp: „Ea, săraca, întotdeauna a avut aere de… cum erau odată nobilii și iobagii”

Citește și: Cum s-a apropiat Denise Rifai de Dumnezeu și ce spune despre relația cu Divinitatea: „Am avut perioade grele. Am stat un pic retrasă în relaţia cu El până am înţeles că…”. Prin ce cumpene a trecut prezentatoarea TV / EXCLUSIV

Citește și: Adriana Turcuman, după valul de reacții din online, când a sărit în apărarea femeilor care nu pot face copii: „Nu am luat în calcul să mă intitulez influencer. Din clipul devenit viral am aflat poveștile dureroase ale unor femei care trăiesc adevărate drame…” / EXCLUSIV

Vedeta susține că Mama Geta contribuie la nefericirea fiului ei

Conflictul dintre Mama Geta și viitoarea ei noră ei, Daniela, a luat amploare, recent, când femeia a lăsat să se înțeleagă, la emisiunea lui Măruță, că fiul ei ar înșela-o pe logodnica lui. Mama Geta a explicat ulterior și de ce nu o suportă pe Daniela Iliescu.

Mama lui Culiță a dezvăluit că, încă de la începutul relației fiului ei cu Daniela, a simțit că femeia o tratează de sus, ca și cum ar proveni dintr-o familie nobiliară.

Ei bine, Adriana Bahmuțeanu nu este de acord cu atitudinea Mamei Geta și a spus și de ce.

'Nu este bine deloc ca soacra să se bage în viața copiilor, în viața tânărului cuplu. Nu e recomandat pentru că tânărul cuplu constituie o familie. Familia este alcătuită din ei doi. Restul, familia lărgită, nu face parte din nucleul de bază. Fiecare se bagă cu sfaturi… Pentru că noi, în România, nu am fost învățați să punem limite sănătoase, granițe sănătoase.', a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru viva.ro.

Adriana Bahmuțeanu: 'Dacă altcineva se bagă cu sfatul și își bagă nasul, lucrul ăsta e total toxic. Pentru că fiecare om de pe lumea asta vede lucrurile prin prisma lui proprie'

Adriana Bahmuțeanu mai spune că nu e bine ca oamenii să se bage într-o relație de cuplu, pentru că fiecare vede situația diferit. Mai mult decât atât, ea consideră că nu e bine ca soacra să își critice nora, ci să o învețe.

'Când îmi întemeiez o familie, eu sunt partener cu soțul, nu cu mama, tata, frați, bunici… Aceia rămân familia mea de origine, dar eu îmi întemeiez o nouă familie și vreau să fac și copii, și atunci este firesc să împart și bune și rele cu partenerul. Dar, dacă altcineva se bagă cu sfatul și își bagă nasul, lucrul ăsta e total toxic. Pentru că fiecare om de pe lumea asta vede lucrurile prin prisma lui proprie. Și atunci interpretează și spune: 'Ia uite, nu a spălat bine rufete. Nu a făcut bine nu știu ce… Este o putoare. Nu face aia, nu face ailaltă.'', a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru viva.ro.

Adriana Bahmuțeanu: 'E foarte urât ce face…'

Adriana Bahmuțeanu mai spune că Mama Geta este prototipul femeii 'soacră, soacră, poamă acră', care consideră că nicio noră nu este bună pentru fiul ei.

'Este foarte urât ce face Mama Geta, este sindromul soacră, soacră, poamă acră! Pentru că, de fapt, mama băiatului consideră că nicio noră nu e suficient de bună pentru copilul ei. De ce? Probabil și-a proiectat nefericirea din cuplul conjugal asupra copilului. Și probabil toată viața ei, pentru că nu a fost fericită în relația matrimonială, s-a focusat pe copii și atunci crede că nimeni nu-i va putea oferi copilului ei fericirea pe care ea i-o oferă. Dar nu își dă seama cât de rău îi face acelui copil.

Ar trebui să încurajeze relația de cuplu dintre cei doi, tânăra familie să fie sprijinită, să-i arate norei și să o învețe pe noră gospodărie, menaj… și alte lucruri. Nu să o critice. Nu face decât să toarne venin în fiecare zi în această proaspătă familie. Nu face decât să contribuie la nefericirea propriului ei copil.', a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru viva.ro.

Adriana Bahmuțeanu: 'Următoarea parteneră care va veni, va primi același tratament. Pentru că…'

Adriana Bahmuțeanu este de părere că mama ar trebui să îi sprijine fiului ei alegerea pe care o face, cu privire la partenera lui de viață.

'El, de gura mamei, poate se va despărți de actuala parteneră și va fi nefericit. Și următoarea parteneră care va veni va primi același tratament. Pentru că nici următoarea nu va primi un tratament mai bun. Dar aceste mame nu înțeleg că până la urmă fiul este un adult, nu mai e un copil de creșă pe care ea să îl ghideze, să-i dea ordine, ce să facă în viață… Și nu își dă seama că are dreptul la propriile alegeri. Băiatul ei se poate căsători cu ultima parașută de pe lumea asta, dar este alegerea lui. Și trebuie să și-o asume. Și mama trebuie să îi sprijine alegerea, indiferent că îi place sau nu.', a mai spus vedeta, pentru viva.ro.

'Sunt foarte mulți părinți care se opun căsniciei copilului…'

Adriana Bahmuțeanu susține că mulți părinți se opun căsniciei copilului cu o persoană și ajung să nu își mai vorbească. Aceasta mai afirmă că, de multe ori, copilul ajunge să îi creadă pe părinți.

'Dar problema este că nu sunt granițe sănătoase între cei doi. Să spună: 'Până aici e dreptul tău, de aici încolo e dreptul meu și e viața mea. Oamenilor le este rușine sau frică să le spună așa ceva părinților și atunci, să nu își supere părinții, preferă să renunțe la fericirea proprie. Sunt foarte mulți părinți care se opun căsniciei copilului cu o persoană și de multe ori 'copilul' ajunge să îi creadă pe părinți și de fapt, să ajungă un adult frustrat și nefericit. Pentru că nimeni nu e atât de bună ca mama, care are neîmpliniri și le proiectează pe copil. Și atunci, evident nu o să facă mâncare bună ca mama, nicio noră nu o să îl îngrijească la fel de bine ca mama, dar nevasta nu e mamă.', a precizat Bahmuțeanu.

'Mama e una, nevasta e altceva! Mama ar trebui să îi sprijine pe amândoi, să vină cu idei, cu lucruri constructive, nu să o critice pe noră. Sunt mulți care renunță la relație, de dragul părinților. Dar și alții care rup relația cu părinții ani de zile, din cauza acestor critici. Sunt alții care trăiesc o viață în această tensiune în care mama, soacra, spune că nu e bine și fiul insistă… Și atunci, lucrul cel mai bun e să se impună din start limite sănătoase. Să se știe care e rolul soacrei, care e al nevestei…', a conchis Adriana Bahmuțeanu, pentru viva.ro.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton