„Provin dintr-o familie disfuncțională. Nu ne-au arătat iubirea, am fost considerată oaia neagră”. Adriana Bahmuțeanu face mărturisiri dureroase. Părinții au obligat-o să devină medic, dar ea a picat intenționat examenul

 Calin Maria Bianca
.

Adriana Bahmuțeanu, mărturisiri dureroase și neștiute din viața ei personală. Adriana Bahmuțeanu nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscută de toată lumea de-a lungul timpului. Ei bine, cu toate că oricine a auzit cel puțin o dată despre ea, puțini îi știu povestea de viață, dar mai ales relația cu părinții. Recent, după despărțirea de George Restivan a vorbit pe larg despre familia sa, dezvăluind lucruri neașteptate!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Viața nu a fost deloc ușoară pentru Adriana Bahmuțeanu până acum. Nu doar pe plan amoros a avut parte de ghinion, ci încă din copilărie și adolescență s-a confruntat cu greutăți pe toate planurile. Acum, după despărțirea de George Restivan, a declarat că provine dintr-o familie disfuncțională, unde nu a cunoscut foarte bine sentimentul de iubire.

bahmu3-1bahmu3-1

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și George Restivan nu trebuie să divorțeze, pentru că nu au fost căsătoriți legal: „Le recomand tuturor să se cunoască cu partenerul înainte să facă pasul decisiv”

Citește și: De ce s-a despărțit Adriana Bahmuțeanu de George Restivan fără niciun regret: „Nicio femeie nu pleacă de bunăvoie dintr-un palat. Ni s-au schimbat prioritățile'

Citește și: Cine este Darius Măcinic, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 42 de ani, este antrenor de judo și scrie poezii în timpul liber

Citește și: De ce s-a despărțit Adriana Bahmuțeanu de George Restivan fără niciun regret: „Nicio femeie nu pleacă de bunăvoie dintr-un palat. Ni s-au schimbat prioritățile'

Adriana Bahmuțeanu, mărturisiri dureroase și neștiute din viața ei personală

Adriana Bahmuțeanu a scos la iveală detalii neștiute din intimitatea ei. Chiar dacă mereu este cu zâmbetul pe buze și emană energie în jurul ei, se pare că viața a pus-o de multe ori la încercare. Familia ei nu a fost în totalitate așa cum și-a dorit ea și nu a primit iubirea de care avea nevoie, asta fiindcă susține că la rândul lor, părinții ei provin tot dintr-o familie disfuncțională și nu au știut cum să își arate sentimentele.

Eu provin dintr-o familie disfuncțională, în care părinții mei, pentru că și ei proveneau din familii disfuncționale la rândul lor, nu au știut să relaționeze foarte bine și deși sunt convinsă că ne-au iubit și pe mine și pe sora mea foarte mult, poate nu ne-au arătat iubirea asta în cel mai pozitiv mod, comparativ cu alte familii în care problemele erau mai puține. Atunci, când miam dat seama la maturitate că ceva se întâmplă în familia mea, eu am fost considerată în familia mea oaia neagră.', a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu'.

Părinții au obligat-o să urmeze Liceul Sanitar, iar ea a picat examenul intenționat

Nu i-au demonstrat iubirea și nu au avut o relație prea apropiată cu ea, dar părinții Adrianei Bahmuțeanu i-au dorit mereu binele. Drept urmare, au îndemnat-o să se facă medic, să aibă o meserie bănoasă și să nu ducă grija zilei de mâine, însă aceasta a refuzat fiindcă nu era deloc pe plac ei și era pasionată de jurnalism. Fiind obligată însă, a mers la Liceul Sanitar și a dat examenul, însă l-a picat intenționat, astfel că și-a continuat studiile în domeniul care-i plăcea.

Când m-am apucat de jurnalism, eram foarte tânără, mi-au zis că asta nu e o meserie. Să mă duc să fac o chestie serioasă, să mă fac medic. Eu am zis că nu vreau să mă fac medic, vreau să fac asta că așa simt eu că mi-e bine mie, asta simt că îmi place. Au înțeles după un timp că de fapt asta îmi plăcea, dar atunci pe moment, m-au împins să mă duc la liceul sanitar. Pentru că nu am vrut să fac asta, nu am scris nimic la examen. Eu am căzut prima treaptă în mod voit, nu am scris.', a mai povestit Adriana Bahmuțeanu.

De ce s-a despărțit Adriana Bahmuțeanu de George Restivan fără niciun regret

Tot în cadrul acestei emisiuni, Adriana Bahmuțeanu a vorbit și despre despărțirea de George Restivan după 1 an și 3 luni de relație. Fără a ezita, a dezvăluit că nu are vreun regret pentru decizia pe care au luat-o, asta deoarece totul a venit natural, după ce și-au dat seama că lucrurile nu mai merg foarte bine între ei.

„Numește-l cum vrei pe George, fostul meu logodnic, soț, deși nu am fost căsătoriți legal. Le-am spus tuturor că poate e prea devreme oficializarea, dar altfel nu aveam cum să facem, pentru că fiind în două țări diferite, am căutat o cale să stăm împreună și să ne cunoaștem.

E o cale elegantă față de public, pentru că dacă aș fi venit să spun că am iubit, gagic poate s-ar fi interpretat nu atât de elegant la vârsta mea. Noi am stabilit să facem un bilanț al relației la fiecare șase luni, să vedem dacă merită să mai continuăm sau nu. Nu ai cum să cunoști un om, decât dacă stai cu el. Tu dacă într-o relație nu îți îndeplinești nevoile, nu ai cum să stai în relația aia.

Eu și George ne-am înțeles, am fost pe aceeași lungime de undă, dar am stabilit onest acest bilanț. Astfel, am decis împreună că trebuie să o luăm pe drumuri separate, pentru că ne-am fi învârtit într-o buclă care nu aducea niciun rezultat concret. Perioada de îndrăgosteală trecuse, așa că ne-am mulțumit unul altuia, pentru că am trăit o frumoasă poveste de iubire. E foarte important să rămâi într-o relație civilizată cu fostul partener. Eu îi sunt foarte recunoscătoare lui George, mi-am învățat niște lecții, cred că și el a învățat lecțiile lui. Nicio femeie nu pleacă de bunăvoie dintr-un palat. Ni s-au schimbat prioritățile’, a mai precizat Adriana Bahmuțeanu în aceeași emisiune menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton