Adriana Bahmuțeanu a mers la medic și poate să rămână însărcinată, la 48 de ani: "Toate analizele s-au făcut, este muncă în progres acum"

 Oana Pantazi
.

La 48 de ani, Adriana Bahmuțeanu își dorește încă un copil, așadar a mers la medic și este cât se poate de pregătită să rămână însărcinată, după ce a aflat rezultatul analizelor. Iată ce spun vedeta și logodnicul ei, George Restivan, despre planurile de viitor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu puțin timp în urmă, Adriana Bahmuțeanu anunța că la nunta cu George Restivan va fi gravidă, așadar, după ce a mers la medic, vedeta este pregătită să rămână însărcinată. Ieri seară, Adriana și partnerul ei de viață au vorbit despre planurile de a avea un copil, dar și despre apropiata nuntă, la Xtra Night Show.

adriana-bahmuteanu-pregatita-sa-ramana-insarcinata-adriana-bahmuteanu-pregatita-sa-ramana-insarcinata-

Adriana Bahmuțeanu a mers la medic și e pregătită să rămână însărcinată

Adriana Bahmuțeanu dezvăluie că trăiește o lună de miere continuă de când l-a cunoscut pe George Restivan și își dorește foarte mult ca la nuntă să fie însărcinată. Bărbatul a cerut-o de soție din prima zi în care s-au cunoscut și s-a mutat special din America pentru a fi cu ea. Și cum amândoi își doresc cu ardoare să devină din nou părinți, Adriana Bahmuțeanu a mers la medic pentru a se asigura că e totul OK și că poate rămâne însărcinată, lucru confirmat chiar de către George Restivan.

Citește și: Ce dietă ține Elena Gheorghe, pentru a se menține la 50 de kilograme:’Nu mă pot lăsa de tot de…’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce probleme are Amna la coloană. Artista nu se simte bine:S-a îngroșat gluma

Citește și: Ileana Sterp, umilită de un medic pentru că a întârziat la consultație:„A ieșit la mine și a început să zbiere, să se…

Citește și: Cine vor fi nași la nunta Mariei Constantin cu Robert Stoica. De ce nu fac cununia civilă și cea religioasă în aceeași zi:„Nu vreau să fiu mireasa eroină’ / EXCLUSIV

„Ne mai dorim un copil! Medicul a zis că aparatul funcționează, să vină armăsarul! Deci, doctorul este super, toate analizele s-au făcut și este bine totul, este muncă în progres acum', a spus logodnicul Adrianei, într-un interviu pentru Xtra Night Show.

Cine vor fi nașii cuplului și când va avea loc nunta

Dat fiind că cea care le-a făcut cunoștință este celebra Carmen Harra, evident cuplul i-a propus să le devină părinte spiritual, însă numărul nașilor este mai mare, după cum a dezvăluit logodnicul Adrianei.

„În primul rând, o să fie doamna Carmen Harra. Nașii vor fi familia Ghilă, care au fost la cununia noastră la biserică, prietenii noștri, și Anamaria Prodan, care deja ne-a și oferit luna de miere la Dubai', a mărturisit el.

De altfel, nunta va avea loc în viitorul apropiat, în momentul de față cuplul fiind în febra căutării unui local potrivit. Chiar dacă nu au stabilit încă data, Adriana a dezvăluit că ea și George se vor căsători la începutul anului viitor.

„Ne căutăm local să ne organizăm nunta, am fost și urmează să mai mergem să vedem câteva locuri, să vedem ce alegem. N-am stabilit data, pentru că nu am avut timp, a venit criza aceasta financiară, problema facturilor, ne-am blocat un pic. Nu ne grăbim, oricum va fi după Anul Nou', a spus Adriana Bahmuțeanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton