"Important e să nu arăți ca păpușa Chucky. Multe nu mai seamănă cu poza din buletin". Adriana Bahmuțeanu a recunoscut că este vedeta cu cele mai multe operații estetice / EXCLUSIV

.

Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre operațiile estetice, la patru luni de la procedura de blefaroplastie. Adriana Bahmuțeanu și soțul ei, George Restivan, și-au făcut operație de blefaroplastie, în urmă cu patru luni. Vedeta ne-a spus, în exclusivitate, că această intervenție i-a șters 10 ani de pe chip. Totuși, Adriana Bahmuțeanu are câteva critici la adresa celor care exagerează cu procedurile estetice.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre operațiile estetice, la patru luni de la procedura de blefaroplastie. Adriana Bahmuțeanu, 49 de ani, a fost dintotdeauna o femeie asumată și vocală, în ceea ce privește propriile-i păreri. Vedeta a vorbit foarte deschis despre operația de blefaroplastie, pe care a făcut-o în urmă cu câteva luni, și care i-a redat aspectul tânăr al chipului. Deși este adepta intervențiilor, Adrianei Bahmuțeanu nu-i plac transformările estetice radicale. Vedeta ne-a spus, în exclusivitate, cum se simte la patru luni după operația de blefaroplastie și ce crede despre persoanele care exagerează cu astfel de proceduri.

images-3images-3

Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre operațiile estetice, la patru luni de la procedura de blefaroplastie

Adriana Bahmuțeanu ne-a spus că este foarte mulțumită de felul în care intervenția de bșefaroplastie i-a redat aspectul tânăr al chipului. Pe de altă parte, vedeta este împotriva operațiilor estetice în exces, mai ales că există persoane dependente de astfel de intervenții.

Citește și:‘Am cerut două chestiuni: mutarea domiciliului fiului meu la dorința lui și administrarea unui tratament medical absolut necesar'. Adriana Bahmuțeanu susține că fiul ei e bolnav și că Silviu Prigoană refuză tratamentul pentru el

Citește și:„Vrea să îi facă lui Eduard niște injecții de slăbit, care nu sunt testate de copii'. Silviu Prigoană continuă războiul în instanță cu Adriana Bahmuțeanu

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda fac investiții uriașe în vila din Corbeanca. Își amenajează spa și studio muzical: „Vom avea o zonă de divertisment'

Citește și: Tatăl Laurei Roșca, alias DJ Lalla, dezvăluie rezultatele testelor toxicologice: „Avem o hârtie în care scrie că i-a găsit… Sunt bulversat”

Depinde ce personalitate are fiecare pentru că oamenii sunt diferiți și ar fi plictisitor să fim toți la fel. Mie, spre exemplu, nu-mi plac exagerările estetice, nu-mi place să-mi volumizez buzele sau sânii foarte mult, îmi place o formă anatomică a corpului. Mă bucur că s-au inventat aceste proceduri cu anestezie locală care te întineresc. Dacă poți să întinerești, să ții timpul în loc, de ce nu? Dacă poți să apelezi la un chirurg bun care să-ți ia de pe chip 10 ani, de ce nu? Important e, din punctul meu de vedere, să nu exagerezi, să nu arăți ca păpușa Chucky!

Sunt foarte multe persoane care au exagerat cu operațiile și deja nu mai seamănă cu poza din buletin. Fiecare are dreptul să aleagă și să facă ce dorește cu propriul corp. Eu nu judec pe nimeni, dar atât timp cât ajungi să devii dependent de intervențiile estetice înseamnă că e o problemă de altă natură, care trebuie tratată la un specialist. Se numește dependența de operații, dependența de anestezie, iar această dependență are de-a face cu o problemă ce vizează imaginea ta de sine. Atât timp cât e accepți cu defectele ce u pot fi corectate, atât timp cât poți să corectezi fără a exagera„, a declarat Adriana Bahmuțeanu, în exclusivitate pentru Viva.ro. În trecut, Bahmu a recunoscut că este vedeta cu cele mai multe operații estetice, din România. Dar, cu toate astea, schimbările nu sunt atît de vizibile, iar înfățișarea ei încă aduce cu cea din trecut.

Adriana Bahmuțeanu, în război cu Silviu Prigoană, după ce fiul lor cel mic a fugit la mama sa

Adriana Bahmuțeanu a trăit momente extrem de frumoase cu cei doi copii ai săi în vacanța de vara aceasta, astfel că fiul cel mic i-a spus clar că ar vrea să își mute domiciliul la ea. Așa cum era de așteptat, vedeta s-a conformat și a înaintat cu o cerere în Instanță pentru aceste demers, însă lucrurile s-au complicat, după ce micuțul i-a povestit vedetei că tatăl său s-ar fi comportat nervos și violent

Da, am înaintat această cerere. Fiul meu cel mic și-a exprimat dorința de a locui cu mine, la întoarcerea din vacanță. Asteptăm ca instanța să stabilească un termen.', a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru Spynews.ro

„Am vrut să mă înțeleg cu domnul Prigoană pe cale amiabilă. Am vorbit cu avocata dânsului de mai multe ori. Avocații au vorbit între ei să facem un acord notarial prin care fiul nostru Eduard să poată locui la domiciliul meu. Deși, inițial a fost de acord, a refuzat să mai facem acest act notariat. Am fost obligată de situație să depun ordonanță de urgență la Tribunal și aștept de două săptămâni un termen.

Deși legea spune că toate cazurile cu minori se judecă cu celeritate, adică la urgență. (…) El este expus agresiunilor din partea tatălui în mod repetat. Domiciliul ambilor mei copii s-a schimbat și am fost de acord cu asta, am zis că am renunțat la judecată. În 2019 am fost de acord să schimbăm domiciliul de la mine la fostul meu soț, Maximus își dorea să locuiască cu el, custodia a rămas comună, deși noi nu am discutat absolut deloc, doar prin notificări sau avocați’, a spus Adriana Bahmuțeanu la Xtra Night Show.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton