Prin ce a trecut Adriana Bahmuțeanu înainte de căsătoria cu George Restivan, din Ucraina: "Am avut peripeții la graniță. Era să..."

 Oana Pantazi
.

Prin ce a trecut Adriana Bahmuțeanu înainte de căsătoria cu George Restivan, din Ucraina. Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit, recent, în secret, în Ucraina, însă totul a fost cât pe ce să se soldeze cu un eșec pentru cei doi proaspeți soți. Iar asta deoarece, înainte de a trece granița au avut parte de un eveniment neașteptat. În cele din urmă au zis DA, în prezența nașilor și a preotului. Iată prin ce peripeții au trecut însă cei doi până să devină soț și soție!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Prin ce a trecut Adriana Bahmuțeanu înainte de căsătoria cu George Restivan, din Ucraina. Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit la o biserică din Ucraina, însă evenimentul nu a fost lipsit de peripeții. În urmă cu câteva săptămâni, prezentatoarea TV spunea că a amânat nunta cu afaceristul din SUA, căci nu reușește să adune la un loc toți oamenii importanți din viața lor. Ei bine, Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit la o biserică din Ucraina, dar și acest moment a fost, oarecum, pus în pericol.

331547447_1305383636676090_2348678333494638404_n331547447_1305383636676090_2348678333494638404_n

Prin ce a trecut Adriana Bahmuțeanu înainte de căsătoria cu George Restivan, din Ucraina

Chiar dacă evenimentul a fost ținut în secret de protagoniști, căsătoria dintre Adriana Bahmuțeanu și George Restivan a fost, fără doar și poate, un eveniment memorabil. Mirii au purtat costume tradiționale românești, iar ceremonia a avut loc în Ucraina. Jurnalista și George Restivan și-au unit destinele la o biserică din Ținutul Herței, în semn de sprijin față de preoții și credincioșii români persecutați de autoritățile ucrainene. Evenimentul, care a fost un secret inclusiv pentru familiile celor doi, a stat însă sub semnul întrebării, iar Adriana mărturisește că deja renunțase…

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, după ce a spus că amână nunta cu George Restivan: ‘Suntem foarte bine. Nu văd de ce trebuie să mă justific’

Citește și: „Nu are mentalitatea bărbatului din România. Ce a atras-o pe Adriana Bahmuțeanu cel mai mult la logodnicul ei, George Restivan / Iau și copiii în luna de miere

Nu am anunțat, am ținut secretul. Nu au știut nici măcar mămăicile noastre, altfel intrau în panică. Am avut peripeții la graniță. Am fost în Bucovina de nord. Era să nu ne mai ducem. Am avut niște încurcături cu actele și eu la un moment dat renunțasem, moment în care s-a trezit balaurul (n.red. George Restivan) și a zis că trebuie să ne căsătorim. Am întârziat vreo două ore. A fost o aventură, s-a terminat cu bine', a povestit Adiana Bahmuțeanu, în exclusivitate, la Xtra Night Show.

Când va avea loc petrecerea de nuntă

Dat fiind că totul s-a petrecut pe repede înainte, Adriana Bahmuțeanu și George Restivan nu au avut timp să plănuiască și petrecerea de nuntă, însă, după câte mărturisește vedeta, urmează să pună toate detaliile la punct pentru „nunta cu fast”.

„La fel, vrem sa le mulțumim prietenilor noștri din toată tara, cei care așteaptă o nunta mare și cu fast, pe care nu am reușit pana acum sa o organizam asa cum se cuvine, capitol la care lucram în continuare dar n-au întrat zilele în sac!

Am dorit în primul rand ca Dumnezeu sa binecuvânteze legatura noastră și sa nu trăim ca păgânii, în pacat!

De petreceri și cumetrii avem toată viata timp sa ne ocupam! Le mulțumim nanasilor noștri de isprava,  bucovinenii Mitruca și Liliana Gramada, care ne-au însoțit pe acest drum plin de peripeții intr-un spațiu de razboi, despre care vom povesti cu alta ocazie!

Nu în ultimul rand, ii mulțumim teologului Valentin Guia, parintele nostru spiritual, cel care cu sufletul a fost aproape de noi pe tot parcursul acestui drum! Va mulțumim și vouă pentru sustinere si pentru mesajele frumoase pe care le-am primit! Sa păstrați România în suflet oriunde v-ati afla!’, și-a încheiat Adriana Bahmuțeanu mesajul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton