Adriana Bahmuțeanu pleacă în vacanță împreună cu soțul și cei doi copii: ”George ar vrea să ajungem și în Bahamas...” De ce nu mai cheltuiește vedeta banii pe haine / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Unde va pleca Adriana Bahmuțeanu vara aceasta, în vacanță. Vedeta și soțul ei, George Restivan își fac planuri mari pentru sezonul estival, iar fosta prezentatoare tv ne-a dezvăluit unde își doresc neapărat să ajungă anul acesta.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu ne-a dezvăluit că nu este pasionată de haine și că nu-i mai face plăcere să-și cumpere piese vestimentare. În schimb, vedeta adoră să călătorească, iar soțul ei îi împărtășește această pasiune.

431474785_2756392954529820_760077214386959919_n-1431474785_2756392954529820_760077214386959919_n-1

Citește și: 'Dorian ar trebui să iasă din viața publică, să își pună cenușă în cap sau, dacă rămâne, să facă doar campanii antidrog…' Adriana Bahmuțeanu l-a criticat dur pe Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan / EXCLUSIV

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, reacție dură după discursul lui Selly la Summitul NATO pentru Tineret: „Nu a făcut armată. Ce legătură are el? Avem olimpici, pe ei nu-i bagă nimeni în seamă'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a trecut Anna Lesko peste despărțirea de tatăl fiului ei: „Să rămâi singură nu este ușor, dar este mai bine decât să stai într-o relație toxică în care tu îngenunchezi' / EXCLUSIV

Citește și: Ce eforturi a făcut Valentina Pelinel ca să existe armonie între cei 9 copii ai lui Cristi Borcea: „Mă felicit pentru aportul meu. Cu Melissa am creat o legătură specială, aproape că nu trece o zi fără să ne sunăm”. Cum se înțelege cu Mihaela Borcea / EXCLUSIV

Adriana Bahmuțeanu spune că nu este o fană a luxului

Adriana Bahmuțeanu susține că nu este o fană a luxului și, pentru că are atât de multe haine, nu mai este interesată de acest aspect al vestimentației. Vedeta este de părere că, vorba aceea, haina nu te face om și că mulți afișează o ținută anume, dar departe de ceea ce sunt în realitate.

'Nu sunt o fană a hainelor și a luxului. Am atât de multe haine că nu mai știu unde să le pun. Pe mine nu mă mai interesează acest aspect demult. Sunt de părere că haina nu te face om neapărat, ci te face neom. Pentru că sunt mulți cei care afișează o anumită ținută, un anumit nivel financiar pe care nu îl au, de fapt, sau cine știe ce anume. Eu susțin că e mai important să fii om decât să ai bunuri', a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru viva.ro.

Vara aceasta, vedeta ar vrea să plece în America, alături de băieții și de soțul ei, George Restivan. 'George ar vrea să ajungem și în Bahamas, de data aceasta', mai spune Adriana.

În altă ordine de idei, vedeta spune că acum, la vârsta de 50 de ani, este mai fericită și împlinită decât era acum 30 de ani.

'La 50 de ani e mai frumos decât la 20 de ani. M-am maturizat. Bine, la 20 de ani nu ai riduri, dar nu știi ce e cu viața ta. Cel puțin eu nu știam ce e cu viața mea la vârsta aceea. Dar, acum, dacă aș avea mintea de atunci și 20 de ani… vorba cântecului era ceva…', a mai spus Adriana.

Adriana Bahmuțeanu a slăbit 20 de kilograme

În urmă cu patru ani, vedeta a slăbit 20 de kilograme. Adriana Bahmuţeanu povestea că a adoptat un stil nou de viaţă, iar rezultatele s-au observat imediat.

Am slăbit precum economia României. Nu chiar 20 de kilograme în cap, dar sunt pe drumul cel bun, aveam vreo 86 de kilograme. Din fotomodel, ajunsesem fotopurcel. Acum am început să intru în vechile haine, unele chiar îmi sunt largi', spunea Adriana Bahmuţeanu la Antena Stars.

Sunt într-un proces continuu, mănânc foarte multe vegetale crude, ronţăi câte ceva, mănânc salate şi fac nişte injecţii. Dimineaţa mănânc un ou fiert, un măr, un biscuit, fructele e bine să le mănânci dimineaţa. Eu m-am dus la doctor, am zis că pocnesc, mi-am schimbat toată garderoba că nu mă mai cuprindea nimic şi m-a pus pe dieta asta. Nu te înfometează, am renunţat la pâine, m-am dus cu analizele făcute şi injecţiile astea primite anihilează pofta de mâncare din creier. E ultima invenţie în materie de slăbit, e brevetată, nu ştiu cum se numeşte, dar nu e nimic experimental, se fac timp de şase luni. Îţi trebuie reţetă şi doar cu recomandarea medicului le iei. Iau vitamine, am un program foarte ok', a mai spus Adriana.

Adriana Bahmuțeanu îl critică pe Dorian Popa și susține că acesta nu este un model

Adriana Bahmuțeanu spune că Dorian Popa nu este un model pentru tânăra generație. Vedeta susține că el ar trebui să se retragă din viața publică.

'Pe Dorian nu îl consider un model. Dorian ar trebui să iasă din viața publică, să își pună cenușă în cap sau, dacă rămâne, să facă doar campanii antidrog. Deci, nu este un model, e un antimodel. Selly…am înțeles că și el ar avea probleme… Nu e sigur, e un zvon. Nu știu ce să zic, dar are un discurs bun. E un tânăr competent. Probabil l-au dus acolo (n.r la Summit-ul NATO pentru tineret) ca să facă un subiect de presă și ca să îl pregătească pentru o carieră politică. Asta e clar.', a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru viva.ro.

Foto: facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton