Adriana Bahmuțeanu, reacție dură după discursul lui Selly la Summitul NATO pentru Tineret: „Nu a făcut armată. Ce legătură are el? Avem olimpici, pe ei nu-i bagă nimeni în seamă”/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Adriana Bahmuțeanu a vorbit, recent, despre Selly, după ce tânărul a ținut un discurs la NATO. Aceasta s-a arătat dezamăgită de decizia celor de la NATO, aceea de a nu scoate în față și de a nu invita și un tânăr olimpic de la noi din țară la evenimentul de la Miami unde a fost influencerul. Iată ce ne-a declarat jurnalista!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu a făcut câteva declarații despre Selly, în exclusivitate pentru viva.ro, după ce tânărul a ținut, de curând, un discurs la NATO. Aceasta susține că trebuia promovat și un tânăr olimpic din România la evenimentul de la Miami și se arată dezamăgită de cei de la NATO.

132017819_2937955712974086_5994546193116123243_n-1132017819_2937955712974086_5994546193116123243_n-1

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a împlinit 50 de ani: 'Am ajuns la o variantă foarte bună a mea, mă simt…' Cum a petrecut vedeta, în Spania, cu soțul și cei doi copii / EXCLUSIV

Citește și: Selly, discurs la Summitul NATO pentru Tineret din Miami: „Nu vreau să trăiesc într-o lume unde AI decide ce este adevărat şi ce nu”

Citește și: Catinca Roman, despre averea lăsată de Mioara Roman: „A lăsat ceva moștenire…'. În ce relații a rămas cu Oana Roman, după moartea mamei lor

Citește și: „Soțul meu e capul familiei, are nouă copii în grijă, nu e ușor să fii în pielea lui. Ca în orice cuplu, ne mai contrazicem, dar…”. Ce pact au făcut Valentina Pelinel și Cristi Borcea pentru a evita discuțiile în cuplu/ EXCLUSIV

Adriana Bahmuțeanu, reacție dură după discursul lui Selly la NATO

Selly a fost singurul speaker la Summit-ul NATO de la Miami. Adriana Bahmuțeanu pare însă nemulțumită de prezența tânărului al acest eveniment, considerând că mai potrivit ar fi fost un tânăr olimpic.

'Bine că a ținut un discurs Selly la NATO. Dar este clar că e promovat de globaliști, este clar că va avea o carieră politică, ceea ce e bine. E susținut, că nu ajungea el întâmplător acolo. Mă așteptam ca la întâlnirea NATO pentru tineret să avem și un olimpic. Că tinerii olimpici nu sunt deloc promovați în România, deși sunt uniii care vorbesc foarte bine, au un discurs bun, au un comportament ok. Mai e un tânăr care a fost pedepsit la școală pentru că a venit la școală cu o insignă cu Basarabia e România. Și a luat sancțiune de la școală. Pe acela de ce nu l-a chemat la școală? ', a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru viva.ro.

Adriana Bahmuțeanu: „Mă așteptam ca domnii de la NATO să fie mai profunzi și să aducă tineri care reprezintă România'

Adriana Bahmuțeanu este dezamăgită și spune că se aștepta ca cei de la NATO să fie mai „profunzi' și să aleagă și un olimpic, fie pe tânărul care a fost sancționat că a venit la școală cu o insignă cu Basarabia e România.

'Bun. Selly are mulți urmăritori, dar mă așteptam ca domnii de la NATO să fie mai profunzi și să aducă tineri care reprezintă România. Avem olimpici, pe ei nu-i bagă nimeni în seamă. Se chinuie părinții pe banii lor… Selly nu a făcut armata. Ce legătură are el cu NATO? Ce legătură are Selly cu NATO? Nu e student la apărare, la SRI sau la altceva. E un inflencer care, dacă ne amintim, acum o lună sau când a fost incidentul acela cu fata care a fost agresată sexual și el nu a spus nimic.

Adică îl aduce pe unul care face ce, promovează violența împotriva femeii și nu îi pasă. A răspuns concret de ce nu a luat atitudine când fata aceea a fost agresată? Pe un teritoriu pe care el trebuia să aibă grijă, că el era șeful echipei. Asta-i generația…', a mai punctat Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu este de părere că Selly a fost adus pentru că este popular și se consideră că are imagine.

'L-au adus că are imagine. Dar care imagine, că înțeleg că și el promovează agresiunea și violența serioasă împotriva femeilor… De abia aștept să se ducă cu TIKTOK-ul la război. O să fie funny.

Băiatul care a fost sancționat ar fi fost mai potrivit, acela care s-a dus la școală cu o insignă Basarabia e România. Pe el nu l-au luat la NATO.', pretinde Adriana Bahmuțeanu, pentru viva.ro.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton