Adriana Bahmuțeanu, replică pentru cei care au comentat că s-a îngrășat: "Eu mă simt foarte bine în pielea mea, îmi permit"

 Oana Pantazi
.

Adriana Bahmuțeanu, replică pentru cei care au comentat că s-a îngrășat. Adriana Bahmuțeanu a fost întotdeauna o femeie cu forme armonioase, indiferent de kilogramele în plus sau în minus pe care le-a avut de-a lungul vieții. Recent, vedeta le-a răspuns celor care au acuzat-o că în ultimul timp s-ar cam fi îngrășat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu le-a dat recent replica răutăcioșilor care au comentat că s-a cam îngrășat în ultima vreme. La 49 de ani, vedeta, care este și mamă a doi copii, arată foarte bine, însă gura lumii n-o astupă nimeni. Extrem de relaxată în privința greutății sale, Adriana a mărturisit că se simte perfect în pielea ei așa cum e.

adriana-bahmuteanu-1-3adriana-bahmuteanu-1-3

Adriana Bahmuțeanu, replică pentru cei care au comentat că s-a îngrășat

De-a lungul timpului, nici Adriana Bahmuțeanu nu a fost scutită de fluctuațiile de greutate și a încercat diferite metode pentru a scăpa de kilogramle în plus. A reușit de-a lungul timpului să slăbească un număr impresionant de kilograme, după o perioadă s-a rotunjit din nou, iar a slăbit… Vedeta a reușit însă să facă pace cu sine, iar acum e extrem de relaxată în privința mâncării.

„Îmi permit. Nu am stresul ăsta că o să mă îngraș, să nu mănânc, să țin postul cu apă sfințită, de la chiuvetă. Nu! Eu consider că și mâncarea este una din plăceri și dacă vedem ceva și ne place, de ce nu? De câteva zile tot vreau să mănânc o prăjitură și n-am reușit. Eu mă simt foarte bine în pielea mea, nu văd de ce să mă feresc, să mă ascund, să mint.

Nu! Mâncarea este una dintre plăcerile vieții, așadar, fetelor, mâncați, nu vă mai abțineți atâta de la mâncare, că pe lumea cealaltă ajungem toți oase', a mărturisit Adriana Bahmuțeanu, conform Wowbiz.

Adriana Bahmuțeanu nu mai vrea să devină mamă

Dacă la început nu excludea ideea de a deveni din nou mamă, la 49 d ani, Adriana Bahmuțeanu mărturisește sincer că nu mai are de gând să facă copii, chiar dacă soțul ei, George Restivan, și-ar fi dorit.

„Și-o dori George un copil, dar nu alături de mine, că eu nu mai fac copii la vârsta mea. Mie nu mi se pare ok ca la 50 de ani să mai faci copii și să îi crești și să îi susții când au cea mai mare nevoie. Gândește-te cum aș arăta eu la 70 de ani, cu un copil de 20 de ani, care nu mai e copil e adolescent, e un tânăr care are nevoie de susținere, de suport, de bani, de energie, ca să își facă un drum în viață. Eu cred că fiecare lucru se face la timpul lui și nu după scripturi.

Dacă până acum lui i-a dat Dumnezeu un copil și mie doi, e bine să ne mulțumim cu atât, să îi creștem frumos pe cei pe care îi avem. Așa da, ca să batem recordul de cea mai în vârstă mamă sau cel mai în vârstă cuplu, dar, dar altfel nu ai cum. La 70 de ani ești cam sleit de putere, cam bătrân. La școală o să îl întrebe dacă a venit cu bunicul și de fapt e cu tata.Nu e ok, există un timp pentru fiecare lucru în viață. L-ai depășit, la revedere. Eu îmi doresc să îmi văd copiii mari și să călătoresc foarte mult. Nu cred că aș mai avea răbdare să schimb scutece acum, decât dacă îmi fac nepoți unul dintre băieți. Deja George este bunic cu prima fiică. E complicat la o vârstă, deci răspunsul e nu', a mărturisit Adriana Bahmuțeanu, pentru WOWbiz.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton