Adriana Bahmuțeanu și Mara Bănică, schimb de replici în online: "Să-ți aducă aminte de mine, cotoroanță mică". De la ce a pornit totul

 Oana Pantazi
.

Recent, între Adriana Bahmuțeanu și Mara Bănică a avut loc o discuție în mediul online care i-a nedumerit pe internauți. Urmăritorii celor două n-au știut ce să creadă, cu atît mai mult cu cât pe Adriana și pe Mara le leagă o prietenie de lungă durată. Iată despre ce a fost vorba, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Atât Adriana Bahmuțeanu, cât și Mara Bănică sunt două jurnaliste cu vorbele la ele, care nu ezită să-i spună omului verde-n față lucrurile atunci când este cazul. Întâmplător sau nu, pe cele două le leagă o lungă și frumoasă prietenie. Recent însă, între cele două prietene a avut loc un schimb de replici în mediul online care pe unii i-a nedumerit.

adriana-bahmuteanu-1-1-copyadriana-bahmuteanu-1-1-copy

Adriana Bahmuțeanu, replică neașteptată pentru Mara Bănică, în mediul online

Prietenia dintre Adriana Bahmuțeanu și Mara Bănică durează de mai bine de 20 de ani, de pe vremea când ambele erau reporteri de teren. Între timp, Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit și a divorțat de Silviu Prigoană de 5 ori și a devenit mamă de două ori, iar recent și-a refăcut viața alături de George Restivan. Mara Bănică a devenit și ea mamă, mai întâi de fată și apoi de băiat, după ce și-a refăcut și ea viața.

Dat fiind că i s-a mărit familia, Mara Bănică vrea să se mute cu copiii într-o locuință mai spațioasă, iar acum a ajuns deja la alegerea mobilei. Jurnalista a postat recent o fotografie în care apar obiecte vintage despre care spune că le-a primit de la prietena ei Adriana Bahmuțeanu mai demult.

Citește și: Oana Roman și Mara Bănică și-au adresat replici tăioase pe Instagram: „Am tăcut 30 de ani / Nu mai reacționa la nervi”

Citește și: Iulia Vântur se pregătește să lanseze serialul-documentar despre viața iubitului ei, Salman Khan: „Am muncit mult la el

Citește și: Povestea șocantă a fetiței care a născut la 5 ani. Lina Medina este cea mai tânără mamă din istorie

Citește și: Alice Peneacă a născut o fetiță și a publicat deja prima poză cu ea. Cine este Dragoș Caliminte, tatăl copilului

„Prietenii mei știu că-mi plac obiectele vechi. Și că așa am avut decorate toate casele. În fotografie sunt primele obiecte pe care le am adus acasă, primite cadou acum niște ani de la Adriana Bahmuțeanu! Așa-s eu, sentimentală, deh…', a scris Mara Bănică.

Adriana Bahmuțeanu a văzut mesajul și i-a dat imediat replica. O replică ce pe unii, care nu știu că cel edouă sunt prietene de o viață și și-au fost mereu alături la bine și la rău, i-a derutat…

Adriana Bahmuțeanu: „Să-ți aducă aminte de mine, cotoroanță mică, toată viața!!!„.

Mara Bănică: Te iubesc, zgripțuroaico!', i-a replicat Mara prietenei sale în secțiunea de comentarii de pe Facebook.

Mara Bănică, țepuită de un muncitor plătit să-i renoveze casa

Anul acesta, după ce s-a întors de la „Sunt celebru, scoate-ma de aici!', Mara Bănică a dezvăluit că și-a cumpărat o casă și s-a apucat de renovarea apartamentelor vechi, însă acest din urmă proiect a venit la pachet și cu o țeapă de zile mari. Mara Bănică s-a apucat de renovat apartamentele pe care le are și, ca orice român care se respectă, a fost și ea țepuită cu bani de un muncitor. Jurnalista i-a povestit lui Cătălin Măruță ce s-a întâmplat.

„Îți spun pe ce am cheltuit banii. Eu am proiecte și ne-am cumpărat o casă mai mare, ne-am înmulțit acum și am o casă mai mare. Îi salut pe muncitorii de la mine, au turnat șapa sâmbătă. Deci, din bănuții ăia (n. red câștigați din emisiune) am pus unele lucruri în case – și asta dacă vrei să vorbim despre renovare, e al treilea apartament pe care îl fac de la cărămidă.

Am schimbat echipa de muncitori acum, că am fost foarte nemulțumită de fostul muncitor. Tomiță, nici să nu te văd, ca să zic așa! A fugit cu sculele, am niște aventuri… Se zice că zugravii, lăutarii, ospătarii și mecanicii auto trebuie să-i alegi cu mare dibăcie în viață. Tomiță a plecat cu sculele, că nu s-a înțeles cu ăla de la uși.

Să-mi dai și banii ăia care au rămas, nu mult, dar 1.600 de lei, dar i-aș vrea, nu mi-ar prinde rău. Așa sunt unii dintre ei…’, a povestit Mara Bănică în emisiunea lui Cătălin Măruță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton