”Autoritățile se fac că plouă, organizatorii la fel. Mi se pare impardonabilă atitudinea lui Selly...” Adriana Bahmuțeanu este revoltată după ce a văzut că rapper-ul Wiz Khalifa a consumat droguri, pe scenă, la ”Beach, please!” / EXCLUSIV

.

Adriana Bahmuțeanu îl pune pe Selly la zid. Vedeta e de părere că dacă un artist român fuma pe scenă era închis. Din punctul ei de vedere, organizatorii, dar și autoritățile sunt de condamnat, iar ea este convinsă de star-ul american va primi, cel mult, o mustrare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu îl atacă pe Selly, după momentele controversate de la 'Beach, please!'. Vedeta spune că, dacă un artist român fuma pe scenă, era închis. Fosta prezentatoare tv este de părere că Selly are o mare parte din responsabilitate pentru derapajele festivalului de la Costinești.

132017819_2937955712974086_5994546193116123243_n-1132017819_2937955712974086_5994546193116123243_n-1

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, reacție dură după discursul lui Selly la Summitul NATO pentru Tineret: „Nu a făcut armată. Ce legătură are el? Avem olimpici, pe ei nu-i bagă nimeni în seamă'/ EXCLUSIV

Citește și: Dana Budeanu, mesaj pentru Selly după ce Wiz Khalifa s-a drogat pe scenă la Beach, Please!: „Eu sunt o mamă care m-am luptat cu ceea ce tu azi definești ca fiind ‘generația mea’! Nu e vina ta că ăla a fumat pe scenă, e vina celor care nu l-au dat jos pe loc”

Citește și: Oana Roman a răbufnit la adresa lui Selly, după apariția lui Andrew Tate pe scenă la „Beach, Please!': „Ceea ce faci e diabolic. Încurajezi drogurile pe scenă, lași pe scenă unul care e cercetat penal. Tu esti exemplu? Unde e educatia aia…' / S-au certat și în urmă cu un an

Citește și: Gabriel Dorobanțu nu regretă că nu s-a însurat și că nu a devenit tată: „Fiecare trebuie să își ducă crucea sau să își poarte destinul, sau chiar steaua călăuzitoare. Dacă aș fi fost căsătorit și aș fi avut un copil, doi sau zece, nu știu. Nu m-am văzut tătic niciodată…” / EXCLUSIV

Adriana Bahmuțeanu: 'Pentru că este un rapper american, nu a pățit nimic. L-a luat poliția și l-a trimis înapoi în America. O să primească, probabil, o mustrare…'

Adriana Bahmuțeanu ia atitudine și îl critică pe Selly pentru ceea ce s-a întâmplat pe scena deja celebrului festival de la Costinești. Vedeta susține că, dacă un român făcea ce a făcut rapperul american, mergea la pușcărie.

'Selly lovește din nou. Mi se pare strigător la cer faptul că acel rapper american, cunoscut drept consumator de substanțe interzise, a venit la el cu o cantitate foarte mare de canabis. În mod normal, dacă acea cantitate ar fi fost deținută de un român, ar fi fost băgat la închisoare. Pentru că este un rapper american, nu a pățit nimic. L-a luat poliția și l-a trimis înapoi în America. O să primească, probabil, o mustrare, o hârtie de la poliție prin poștă. Poliția nu a acționat așa cum trebuia. Dacă s-ar fi întâmplat acest lucru în Malaezia, în Singapore, imediat îl arestau. Aici, pentru că nu avem instituții de forță, poliția l-a trimis acasă.', a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru viva.ro.

Adriana Bahmuțeanu: 'O dau la întors organizatorii…'

Vedeta este de părere că Selly ar trebui să își asume ceea ce s-a întâmplat acolo, pe scena acelui festival. Din punctul ei de vedere, atât organizatorii cât și autoritățile noastre se fac că plouă.

'Ce este la fel, condamnabil, este felul în care o dau la întors organizatorii, în speță Selly. Și care habar nu are că rapperul a fumat pe scenă, deși el promovează un joint din ăsta cu canabis. Are brandul lui propriu, a venit cu țigările, bine mersi, în buzunar, iar organizatorii în loc să-și asume răspunderea, se fac că plouă. Este impardonabil pentru un organizator de genul acesta, și spun în cunoștință de cauză! Am organizat spectacole mari și știu cum se face. Nu există! Ai pază care stă la intrarea în scenă și pe o parte și pe alta.', a mai declarat Bahmuțeanu, pentru viva.ro.

'Tu, ca organizator, ești anunțat când cineva vrea să urce pe scenă. Am organizat spectacole cu artiști mari, am revoluționat folclorul la Sala Palatului. Nu putea să intre nimeni pe scenă. Pentru că ar fi dorit să urce tot felul de oameni pe scenă, mai ciudați sau mai puțin ciudați, să pună mâna pe artist, să-l îmbrățișeze, cine știe ce să facă, să îi ia microfonul din mână… Am văzut lucrul acesta la alte spectacole, când cineva a urcat pe scenă și i-a luat microfonul artistului.', a completat vedeta.

Adriana Bahmuțeanu: 'Tu, ca organizator, trebuie să știi…'

'Eu aveam întotdeauna pază, deși nu se compară evenimentele. Deci, tu, ca organizator, trebuie să știi. Dorea cineva să intre pe scenă, mă anunța bodyguardul. Era consemn cu toată paza, tocmai ca să nu intre toți nebunii, să nu se întâmple ceva rău. Dacă artistul dorea să intre în public, îl întrebam de dinainte, să anunț paza…. Și așa mai departe.

Lucrurile acestea la orice festival se anunță de dinainte, pentru că nu poți să știi reacția oamenilor. Uite ce s-a întâmplat cu Trump în America. Și atunci, tu ca organizator, trebuie să previi toate acestea. Paza trebuie să știe și dacă artistul vrea să lase publicul să-i aducă flori.', mai spune Bahmu.

Adriana Bahmuțeanu: 'Autoritățile se fac că plouă, organizatorii la fel. Culmea, la un festival care este împotriva consumului de substanțe interzise…'

'De aceea mi se pare impardonabilă atitudinea lui Selly. Hai să ne uităm cine sunt aceia de pe scenă! Sunt niște promotori de substanțe interzise, care sunt adulați de tinerii și adolescenții veniți la acest festival, pentru care ei reprezintă adevărate modele. Drept urmare, dacă acel rapper își aprinde țigara, brandul lui propriu de țigări, ce să înțelegem? Că face promovare sau nu pentru așa ceva? Că organizatorii se fac că plouă? Da! Se fac că plăuă. Lucrurile acestea ar trebui să fie discutate. Putea să își aprindă în culise sau dacă o aprinde pe scenă, echipa lui trebuie să știe consecințele.

În România își permite, pentru că a devenit și țară de trafic, dar și țară de consum. Generația aceasta de tineri care se duce la festivalurile acestea de 'drogangeală' e o generație dependentă de substanțe în marea ei parte. Și atunci omul de ce a venit? Să cânte trei melodii și să își promoveze viciul. Autoritățile se fac că plouă, organizatorii la fel. Culmea, la un festival care este împotriva consumului de substanțe, la un festival la care probabil folosește bani publici.', a mai declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru viva.ro.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton