Adriana Bahmuțeanu și George Restivan, dezvăluiri neștiute din viața de cuplu: "În fiecare zi există ceva nou în relația noastră". Cine e șeful în casă

 Oana Pantazi
.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit weekendul trecut, în secret, în Ucraina, doar în prezența nașilor și a preotului, cei doi dovedind cu fiecare zi faptul că sunt un cuplu predestinat. Dacă Adriana nu a avut noroc până acum în căsnicii, iată că relația cu George merge perfect!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan sunt cel mai nou cuplu de proaspeți însurăței din showbiz, iar relația lor este una extraordinară. Ambii părinți și trecuți prin relații anterioare – Adriana, cu experiența a 5 căsnicii, toate cu Silviu Prigoană -, Adriana și George își trăiesc povestea de iubire cu maturitate, iar modul emoționant în care vorbesc unul despre celălalt vorbește din plin despre sentimentele pe care și le poartă.

331547447_1305383636676090_2348678333494638404_n-768×1024-1331547447_1305383636676090_2348678333494638404_n-768×1024-1

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan, dezvăluiri din viața de cuplu

Recent, Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au spus DA în fața lui Dumnezeu, într-o biserică din Ucraina, îmbrăcați în superbe costume populare, doar în fața nașilor și a preotului. Jurnalista și George Restivan și-au unit destinele la o biserică din Ținutul Herței, în semn de sprijin față de preoții și credincioșii români persecutați de autoritățile ucrainene. Evenimentul a fost un secret inclusiv pentru familiile lor… însă sentimentele pe care și le poartă cei doi nu sunt un secret pentru nimeni.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, după ce a spus că amână nunta cu George Restivan: ‘Suntem foarte bine. Nu văd de ce trebuie să mă justific

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit la o biserică din Ucraina, deși amânaseră nunta: „Acum suntem în Bucovina, la nașii noștri'. Imagini de la eveniment

Citește și: „Nu are mentalitatea bărbatului din România. Ce a atras-o pe Adriana Bahmuțeanu cel mai mult la logodnicul ei, George Restivan / Iau și copiii în luna de miere

După cum mărturisesc, cei doi se potrivesc aproape pe toate planurile, iar acolo unde sunt diferiți, se completează perfect.

„El este mai liniștit. Trebuie să existe un echilibru”, a dezvăluit Adriana, în timp ce George i-a luat elegant apărarea: „Ea nu este agitată. Este doar când trebuie și cu cine trebuie!„, au spus cei doi soți, într-un interviu la dublu, pentru Playtech.

Cât despre curiozitatea legitimă cu privire la cine este șeful în casă, Adriana a conchis: „Amândoi! Nu avem un șef! De fapt, avem! Cățelul e șeful!”.

De altfel, în ceea ce o privește pe Adriana, soțul ei mărturisște că nu are „nimic de reproșat! Eu nu înțeleg unde s-a ascuns până acum. E o femeie atât de bună! Nu există niciun os rău în corpul acestei femei. Nu văd nimic rău în ea!”, a mai spus George Restivan pentru sursa citată, în timp ce Adriana admite că e posibil să fi fost predestinați.

Cum mențin aprinsă flacăra pasiunii

Umorul este un ingredient important în dragoste, iar Adriana Bahmuțeanu și George Restivad își hrănesc din plin relația de cuplu în acest mod. Cei doi reușesc să se surprindă zilnic reciproc și n-au timp astfel să se plictisească…

„Face tot felul de prank-uri, glume. Îmi zice să îmi iau telefonul cu mine și să mă duc în bucătărie, că urmează să se întâmple ceva acolo. Ajung în bucătărie, mă uit la telefon, și văd mesaj: Adu-mi o savarină din frigider!', a povestit Adriana.

„Da, îi spun să se ducă repede în fața geamului, acolo e frigiderul. Îi spun că trebuie să primească un mesaj important. De data asta a „mușcat' gluma, de obicei nu o „mușcă'. Am calculat și timpul până ajunge la frigider. În fiecare zi există ceva nou în relația noastră. Nu ne plafonăm în relație!”, a confirmat și George Restivan pentru Playtech.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton