S-a întâmplat în direct, la Măruță: "E o întrebare nesimțită". Adriana Bahmuțeanu și George Restivan, deranjați de mesajul lui Prigoană, după nunta din Ucraina

 Dumba Gabriela
.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au luat foc după ce Silviu Prigoană a avut un punct de vedere legat de nunta lor din Ucraina. Cătălin Măruță i-a rugat să comenteze, în emisiunea lui, mesajul transmis de fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu, dar nu a făcut decât să-i enerveze și mai rău pe proaspeții căsătoriți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au fost invitați pe canapeaua lui Măruță după ce s-au cununat religios într-o mănăstire din Ucraina. Cum era de așteptat, vedeta Pro TV i-a rugat să comenteze și reacția lui Silviu Prigoană vizavi de nunta lor, iar asta i-a enervat la culme pe Adriana Bahmuțeanu și George Restivan.

342326095-758322975989163-196849005809178396-n342326095-758322975989163-196849005809178396-n

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au răbufnit în direct

Aflați în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, un fan a profitat de moment și l-a rugat pe prezentator să o întrebe pe Adriana Bahmuțeanu dacă Silviu Prigoană a felicitat-o.

După nunta secretă cu George Restivan, Silviu Prigoană a fost contactat să ofere o reacție, însă acesta a fost extrem de rezervat în declarații și nu a vrut să comenteze viața sentimentală a fostei sale soții.

„Viața personală a mamei copiilor mei este protejată de către Constituție. În consecință, no coment!', a transmis Silviu Prigoană, pentru Impact.ro.

Adriana Bahmuțeanu s-a arătat deranjată atât de mesajul fostului soț, cât și de curiozitatea fanilor.

Cătălin Măruță: A întrebat cineva dacă ți-a dat fostul soț mesaj.
Adriana Bahmuțeanu: Dar nu e cazul să vorbim despre asta. E o întrebare nesimțită, adică ce mai…
George Restivan: No comment.
Cătălin Măruță: Nu, dar a întrebat cineva, să știi că mesajul nu a fost răutăcios.
George Restivan: Dar nici cu intenție bună.

„Mai urmează căsătoria civilă, practic. De nouă luni v-ați căsătorit civil?', a mai întrebat-o Cătălin Măruță.

„Mai urmează petrecerea de nuntă. Lăsați-ne că știm noi cum le aranjăm. Știm cum le facem. Toate sunt în parametri și sunt ok. Trebuie să mai stabilim niște detalii', a răspuns, vizibil iritată, Adriana Bahmuțeanu.

Prezentatorul de la Pro TV a observat atitudinea invitatei sale și a întrebat-o ce se petrece, dar Adriana Bahmuțeanu a motivat doar că este obosită după vizita în Ucraina. „Noi suntem cam obosiți. Ne resimțim după această excursie. Să ne lase în pace, să-și vadă fiecare de treaba lui. Dar știi cine comentează și cine cârâie? Ăia care n-au viața lor personală. Că dacă ar avea o viață atât de plină', zice Bahmu.

Atât Măruță, cât și publicul, voiau să știe dacă aceasta a putut fi posibilă fără certificatul oferit de Primărie.

„Este totul rezolvat. Nu se poate, sunt niște cutume bisericești. Niște reguli care se respectă foarte strict. Dar v-am arătat destul din viața noastră. La un moment dat, devin obositoare toate chestiile astea', a afirmat Adriana Bahmuțeanu.

În plus, altă dată dornică să vorbească despre venirea pe lume a unui copil, acum nu a fost deloc încântată: „Ce-i mai interesează pe oameni, să vă spun la ce oră am mâncat azi? Nici asta nu vă spun. E o întrebare imbecilă. Ar trebui să mă pun locul lui Dumnezeu. Eu nu sunt Dumnezeu. Nu vă putem răspunde la toate', a răspuns Adriana Bahmuțeanu.

Citește și: „Am intrat în panică. Medicul care mi-a descoperit tumora mi-a spus să scot tot’. Prin ce a trecut Mihaela Tatu acum 11 ani, când a avut fibrom uterin

Citește și: Adelina Pestrițu, Virgil Șteblea și fiica lor, Zeny, primul pictorial de familie. Cum sunt vedeta și soțul ei ca părinți: „De la extaz la agonie. Ea este independentă și vrea să facă totul singură’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-a făcut Andreea Esca de râs în fața socrilor, părinții lui Alexandre Eram: „Au venit și sărăciile astea din România cu…'

De ce s-au căsătorit Adriana Bahmuțeanu și George Restivan în Ucraina

Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit religios, în secret, cu George Restivan, în Ucraina, la Cernăuți, pe 23 aprilie, chiar de ziua bărbatului. Au ales să țină totul ascuns chiar și de prieteni și familie.

„Nu a fost nimeni. Nu am vrut să luăm copii. Bine, ăla mare al meu, ar fi vrut să meargă. Îți dai seama că are aproape 16 ani. Îl mânca pielea să meargă și el. Mi-a tot dat mesaje, nu aveam semnal.

Nici mamele n-au știut. Făceau infarct dacă le spuneam. Nu le-am spus nimic. Nici la neamurile de pe acolo nu le-am spus. Am fost la o mătușă, am dormit la ea. Noi am vrut să intrăm în biserică, să nu trăim în păcat!

A fost un drum cu peripeții. La dus a intrat George de trei ori în Ucraina, s-a întors. Nu ne lăsau să intrăm din cauza unor acte. Prostii din astea. Dar până la urmă am reușit', a spus Adriana Bahmuțeanu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

„Trebuie să ai stomac când treci granița în Ucraina. N-am văzut pe nimeni să zâmbească când am trecut acolo. Toți când spun de Ucraina te gândești de tancuri și bombe. De unde? Nu e nimic acolo', a completat George Restivan.

Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre nuntă

Deranjată că s-a zvonit că și-a anulat nunta, s-a luat de toți cei care „nu pot să doarmă de grija lor'. Vedeta nu a mai ținut cont de faptul că este în direct.

„Nu anulăm nicio nuntă, ca să înțeleagă toată lumea. A fost inclusiv discuția asta. Înainte cu 2-3 săptămâni ca noi să plecăm în Cernăuți, am fost la un eveniment monden. Și ne-a întrebat o jurnalistă ce facem cu nunta. Noi știam unde plecăm, dar nu am vrut să spunem.

Și a scris că am anulat totul. Din burtă a băgat. Vreau să-i liniștesc pe cei care nu mai pot să doarmă de grija noastră. Nu am anulat nimic, o să facem și petrecerea de nuntă. Noi suntem oameni deschiși.

Dar acum ce era să-i spun acelei fete? ‘În trei săptămâni urmează să trag o bă$%^%, vino să mă fotografiezi atunci pe moment. Noi suntem foarte bine, ne înțelegem bine! A fost o chestie răutăcioasă', a spus Adriana Bahmuțeanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton