Adriana Bahmuțeanu și George Restivan nu trebuie să divorțeze, pentru că nu au fost căsătoriți legal: „Le recomand tuturor să se cunoască cu partenerul înainte să facă pasul decisiv"

 Tudorache Simona
.

Adriana Bahmuțeanu s-a despărțit de George Restivan fără regrete după un an și jumătate de iubire pătimașă. Vedeta mărturisește că la mijloc nu e vorba de un divorț, pentru că nu au fost căsătoriți legal. Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit doar religios la o biserică din Ucraina. Pe atunci erau fericiți și nimic nu prevestea această ruptură.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Adriana Bahmuțeanu recunoaște că la șase luni făceau bilanțul relației și decideau dacă merg mai departe sau nu. Într-un final, au decis că le e mai bine separați decât împreună și nu au mai stat pe gânduri. Despărțirea a fost un amiabilă, iar după acest episod George Restivan și-a luat fiul și s-a reîntors în America.

adriana-bahmuteanu-33-1adriana-bahmuteanu-33-1

Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit cu George Restivan religios, dar nu a trecut cu el și pe la ofițerul stării civile. Ca atare, acum fiecare dintre ei își poate vedea de drum.

„Nu am fost căsătorită legal ca să divorțez. A fost o relație frumoasă, a trebuit să ne cunoaștem, ne-am dat acest timp să stăm împreună și să ne cunoaștem, am stabilit de la început și reguli, că la fiecare 6 luni facem bilanțul relației și dacă noi considerăm că putem să mergem mai departe, mergem mai departe, dacă nu, nu. A fost o separare amiabilă, de comun acord. Dacă nu aș fi fost persoană publică, nici nu aș fi anunțat toate lucrurile astea, pentru că ai nevoie de o perioadă, să te cunoști cu partenerul dacă, într-adevăr, rezonezi și după ce trece îndrăgosteala', a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu, pentru Știrile Kanal D.

Ce sfat are Adriana Bahmuțeanu pentru cei care încep o relație

Vedeta are și un sfat pentru cei care pornesc la drum într-o relație. Ea le recomandă să încerce să se cunoască înainte de a face marele pas.

„Le recomand tuturor să se cunoască cu partenerul înainte să facă pasul decisiv. Nu-mi pare rău absolut deloc, am rămas în relații bune, comunicăm, dar avem alte priorități în viață. Atunci când nevoile, necesitățile sau prioritățile nu mai corespund, este bine să alegi calea de separare amiabilă decât să ajungi la alte certuri sau nebunii. E păcat! Cred că viața este făcută din episoade și fiecare relație ne și împlinește, ne și învață anumite lucruri și le recomand tuturor să facă această fișă a postului de relație și să vadă dacă au valori comune, aceleași idei și să facă bilanțul', a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Citește și: Cum gestionează fiica și fiul lui Mircea Radu celebritatea tatălui lor: „Mă văd la televizor sau pe YouTube sau în reviste și, cu toate astea, pentru copiii mei…”. Cum se comportă și cât de protector e Tudor cu sora lui mai mică, Clara / EXCLUSIV

Citește și: Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, reîncepe scandalul cu Ioana Năstase: „Nu pot să dau de tatăl meu, actuala lui soție mi-a blocat numărul. Fratele meu a dispărut…'/ Cum se apără soția tenismenului

Citește și: Cum a reacționat Cosmin Curticăpean după ce Laura Cosoi s-a sărutat cu Jorge în filmul „Retreat Vama Veche': 'El nici nu își pune problema. Scenele nu sunt luate în serios, dar…'

Citește și: De ce nu vrea Romina Gingașu copii cu Piero Ferrari: „Pentru Piero sunt capabilă de orice. După ce am plecat din România, toți prietenii mei m-au abandonat”

Citește și: Cum s-au apropiat, de fapt, Oana și Vlad Gherman de Anca Sigartău și de soțul ei, pe care i-au ales nași: „Ținem foarte mult unii la alții, îi vrem lângă noi toată viața. Ne-au adus împreună…”. De ce regretă că au ales ziua nunții într-o zi de duminică / EXCLUSIV

Adriana Bahmuțeanu îi simțea lipsa lui George Restivan

Prezentatoarea susținea în urmă cu câteva luni că se împacă greu cu lipsa lui George Restivan de acasă. Pe atunci iubitul ei plecase în America pentru afacerile pe care le avea.

„Nu îmi e greu, dar e adevărat că l-aș fi vrut mai aproape. Am moment când îi simt lipsa, cum și el o simte pe a mea, dar asta e', a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru WOWnews, în urmă cu câteva luni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton