Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au despărțit, după 1 an și 3 luni de căsnicie: ”Am decis să mergem fiecare pe drumul său și să punem punct aici relației noastre. Din păcate...”

.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au despărțit, după 1 ani 3 luni de căsnicie. Este vestea momentului în lumea mondenă! Pozau fericiți și declarau că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste împreună, mai ales după ce s-au căsătorit, însă acum Adriana Bahmuțeanu a anunțat pe rețelele de socializare faptul că ea și George Restivan și-au spus 'adio'!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Vestea a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că în urmă cu doar câteva luni, Adriana Bahmuțeanu avea doar cuvinte de laudă la adresa soțului ei. Mai mult decât atât, povestea cât de bine se înțelege George Restivan cu copiii ei din relația cu Silviu Prigoană. Acum însă, se pare că totul a luat sfârșit pentru ei!

bahmu9bahmu9

Citește și: Cum este afectată Adriana Bahmuțeanu de plecarea soțului ei, George, în America: „Am momente când îi simt lipsa, dar…”

Citește și: Adriana Bahmuțeanu vrea să se împace cu Silviu Prigoană, de dragul celor doi copii ai lor: „El refuză de 10 ani să vorbească cu mine, deși mă rog de el cu cerul și cu pământul să…”

Citește și: „Dacă ne despărțim, o facem pentru totdeauna, dacă rămânem împreună, va fi pentru totdeauna”. Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au aniversat 5 ani de căsnicie

Citește și: Bob Newhart a murit. Actorul și-a petrecut viața lângă o singură femeie, cu care a avut patru copii

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au despărțit, după 1 an și 3 luni de căsnicie

Adriana Bahmuțeanu este destul de transparentă atunci când vine vorba despre viața ei privată și personală, astfel că de cele mai multe ori spune lucrurilor pe nume. Și acum, când nu trece prin cele mai bune momente, vedeta a fost sinceră cu fanii ei și a spus public, pe rețelele ei de socializare, faptul că mariajul ei cu George Restivan s-a încheiat după un an și trei luni.

A fost frumos, autentic, am trăit o adevărată poveste intensă de iubire! Din păcate, distanța ucide dragostea și uneori planurile și valorile comune se mai schimbă!!! Așadar, am decis să mergem fiecare pe drumul său și să punem punct aici relației noastre!', a scris Adriana Bahmuțeanu pe pagina ei de Facebook.

Adriana Bahmuțeanu refuză să expună motivele despărțirii

Adriana Bahmuțeanu a spus clar că decizia de a pune punct căsniciei au luat-o împreună, iar totodată a cerut discreție privind acest subiect. Nu dorește să expună motivele pentru care au ajuns în acest punct al relației lor după doar câteva luni de mariaj, însă a dat de înțeles că factorul principal este distanța.

Ne-am decis să păstrăm pentru noi intimitatea și să nu facem din viața noastră privată un subiect de presă. Vă rugăm pe toți cei care ne-ați apreciat relația să ne respectați punctul de vedere și să înțelegeți că nu vom da detalii despre motivele care ne-au condus la această decizie!', a continuat ea.

Deși este rezervată privind despărțirea ei de George Restivan, Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că nu a fost vorba despre o despărțire cu scandal, ci una matură, astfel că au rămas în relații bune și sunt gata să își fie alături în continuare unul altuia.

Vom rămâne în continuare prieteni buni și ne vom susține ori de câte ori va fi nevoie! Viața merge înainte!', a concluzonat Adriana Bahmuțeanu pe pagina de Facebook.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan, o relație la distanță

La început totul a fost doar lapte și miere între ei, însă mai apoi au început să apară și problemele, care într-un final i-au făcut să își spună „adio„. Fostul soț al vedetei trebuia să se ocupe de afacerile pe care le deține peste Ocean, așa că el și Adriana Bahmuțeanu au fost mai mult timp pe continente diferite, fiind o relație la distanță. Din declarațiile ei pe fondul despărțirii, se pare că distanța dintre ei și-a pus amprenta, chiar dacă nu dădea de bănuit acest lucru în urmă cu câteva luni.

„Este în America, are niște afaceri. E bine, vorbim de 100 de ori pe zi la telefon. E ok. Ar fi vrut și el să prindă frigul ăsta, îi pare rău că a plecat. Nu îmi e greu, dar e adevărat că l-aș fi vrut mai aproape. Am momente când îi simt lipsa, cum și el o simte pe a mea, dar asta este’, a declarat Adriana Bahmuțeanu în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton