Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, la tribunal din cauza fiului lor, Eduard: "Nu este de acord cu niciun tratament medical. Fac grevă la primărie..."

 Dumitrache Laura
.

Adrian Bahmuțeanu și Silviu Prigoană sunt din nou în scandal. Fiul lor cel mic, Eduard, a decis să se mute la mama lui, iar vedeta l-a acuzat pe afacerist că este agresiv cu cei doi băieți ai săi. Mai mult, fosta prezentatoare tv susține că Silviu Prigoană refuză ca fiul lui să primească medicamentele recomandate de medic, motiv pentru care cei doi vor ajunge, din nou, la tribunal.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au divorțat de cinci ori, iar în cele din urmă au decis să meargă pe drumuri separate. Au împreună doi băieți, care locuiesc cu tatăl lor, dar în urmă cu câteva săptămâni, un nou conflict a apărut între cei doi foști soți. Mai exact, fiul lor cel mic, Eduard, nu vrea să se mai întoarcă la tatăl lui și dorește să locuiască împreună cu mama lui.

adriana bahmuteanu si silviu prigoanaadriana bahmuteanu si silviu prigoana

Recent, Adriana Bahmuțeanu a declarat că fostul ei soț refuză să ca fiul lor, Eduard, să ia medicamente recomandate de medic. Astfel, jurnalista susține că nu există comunicare între ea și Silviu Prigoană și se vor întâlni, din nou, la tribunal.

Citește și: Ce decizie a luat instanța în procesul dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană: „Domnul judecător l-a dat afară pe fostul meu soț pentru că…”

Citește și:„Fiul cel mic a refuzat să se mai întoarcă la el. Este autoritar, agresiv și…'. De ce a divorțat Adriana Bahmuțeanu de 5 ori de Silviu Prigoană. Vedeta a câștigat procesul de schimbare a regimului de custodie / EXCLUSIV

Citește și:„Nu îmi este rușine să recunosc. Am vândut haine la portbagaj…'. Ce a făcut Liviu Vârciu pentru bani, înainte de a deveni celebru

Citește și:Cum arată și cu ce se ocupă Mihai Chițu, la zece ani după ce a câștigat Vocea României. A divorțat de soția sa la scurt timp după emisiune

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, la tribunal din cauza fiului lor, Eduard

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au fost căsătoriți și au divorțat de cinci ori. Ulterior, cei doi au decis să se despartă definitiv, iar în prezent cu căsătoriti cu alti parteneri. Au împreună doi băieți, iar legea a decis ca ei să locuiască cu tatăl lor. Cu toate astea, fiul lor cel mic, Eduard nu vrea să mai locuiască cu Silviu Prigoană și dorește să se mute la mama lui. Adriana Bahmuțeanu susține că fostul ei partener este agresiv cu băieții.

Mai mult, jurnalista spune că Silviu Prigoană refuză ca fiul lui să primească un tratament prescris de medic. Din acest motiv, cei doi vor ajunge, din nou, la tribunal. 'Nu este de acord cu niciun tratament medical și am scrisoare medicală în care medicii recomandă asta. Și-atunci, de-asta am și ajuns la tribunal.', a spus Adriana Bahmuțeanu, potrivit playtech.

Jurnalista susține că este nevoită să stea departe de cei doi copii, deși unul dintre ei își dorește să locuiască cu ea. În ceea ce privește refuzul lui Prigoană, Adriana Bahmuțeanu a spus:'Nu dorește să discute cu mine, și cu siguranță este supărat pe Edy. Dar, dacă copilul se simte mai bine la mine, putea să înțeleagă..Eu ce să-i fac copilului, dacă vrea să stea la mine? Ce să-i fi spus, nu te primesc, sau ce să-i spun?'.

Adriana Bahmuțeanu: „Fac grevă la primărie”

Adriana Bahmuțeanu este revoltată deoarece Silviu Prigoană refuză tratamentul fiului lor. Vedeta a menționat că va face grevă la primărie, dacă afaceristul nu acceptă ca Eduard să urmeze un tratament zilnic.

'Mă duc cu două pancarte în fața primăriei, și fac grevă. Nu se poate așa ceva. Adică, vii de trei ori la ușa mea, mă deranjezi, și au venit doamnele (n.r. Protecția Copilului) să mă întrebe de sănătate.

George (n.r. actualul partener) este șocat. A zis că dacă se întâmpla așa ceva în America, aceste funcționare ale statului român, de la primărie, erau date afară a doua zi.', a mai declarat Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au format unele dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt cunoscuți pentru împăcările și despărțirile pe care le-au avut. Acum, cei doi copii pe care îi au împreună au rămas în grija tatălui, însă unul dintre ei nu vrea să mai locuiască cu el. Adriana Bahmuțeanu a depus o cerere de ordonanță președințială, la Judecătoria Sectorului 5, prin care cere modificarea măsurii privitoare la minori, mutarea domiciliului, modificarea pensiei de întreținere, suplinire acord.

Nu am cunoștință de aceasta ordonanţa preşedinţială. Adriana Bahmuțeanu a încălcat hotărârea judecătorească și este infracțiune, în primul rând. Și, în al doilea rând, nu a dus copilul la școală, este o altă infracțiune, două infracțiuni una peste alta, care se sancționează cu închisoare. Însă își asumă responsabilitatea a ceea ce face. S-au ocupat avocații. Am înștințat Protecția Copilului Sector 3, Sector 5, Poliția, executorul judecătoresc. S-au făcut toate demersurile necesare.Copilul nu a fost adus acasă, conform hotărârii judecătorești. Dânsa avea obligația să aducă copilul acasă. Ulterior, dacă dorea să faca ceva, exista proceduri legale. Ea avea obligația să ia și să îi aducă. Ce știu cu sigurantă, de pe cântarul medicului de familie, este că a plecat cu 80 kg și s-a întors cu 90 kg, în 3 saptamâni. Totuși, are 12 ani…”, a declarat Silviu Prigoană în urmă cu câteva săptămâni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton