Cum a reacționat Adriana Bahmuțeanu după ce Silviu Prigoană a felicitat-o pentru logodnă. Cei doi au fost căsătoriți de 5 ori

 Dumitrache Laura
.

Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei, George, s-au logodit religios în urmă cu câteva zile. Vedeta trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. În trecut, jurnalista a fost căsătorită de 5 ori cu Silviu Prigoană și tot ce 5 ori au divorțat. Cei doi au împreună doi băieți, Eduard și Maximus. Recent, Adriana a reacționat după ce fostul soț a felicitat-o pentru logodnă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu s-a logodit la biserică pe 27 iulie. Vedeta trăiește o poveste de iubire alături de George, iar în curând vor face cununia civilă. Adriana și logodnicul ei s-au cunoscut în urmă cu câteva luni, iar cea care le-a făcut cunoștință a fost Carmen Harra. Iubitul jurnalistei trăiește în SUA și lucrează în imobiliare.

Adriana BahmuteanuAdriana Bahmuteanu

Cu ocazia logodnei sale, Silviu Prigoană, fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu, a felicitat-o. Se pare că cei doi au îngropat securea războiului, mai ales că au împreună doi băieți. Eduard și Maximus locuiesc la tatăl lor și au o relație bună cu Adriana.

Citește și: Cum a reacționat Silviu Prigoană, după ce Adriana Bahmuțeanu s-a logodit:„Asta și-a dorit, asta a găsit!'

Citește și:Cum s-au cunoscut Adriana Bahmuțeanu și viitorul ei soț:„Am stat de vorbă până la 5 dimineața, pe bordură'

Citește și:Cine este și cum arată noua iubită a lui Doru Todoruț:”Ne simțim bine unul cu celălalt”

Citește și:Diana Gureșoaie a depus plângere la Poliție după ce a fost bătută într-un restaurant din Capitală:”Am fost amenințată”

Cum a reacționat Adriana Bahmuțeanu după ce Silviu Prigoană a felicitat-o pentru logodnă

Adriana Bahmuțeanu trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Vedeta s-a logodit cu iubitul ei, George, iar împreună vor să își construiască familia mult dorită. Jurnalista a avut o primă reacție după ce Silviu Prigoană, fostul ei soț, i-a făcut urări pentru logodna ei.

Se pare că cei doi au renunțat la scandal și vor să aibă o relație decentă, de dragul celor doi copii pe care îi au împreună. Jurnalista i-a mulțumit celui care i-a fost soț vreme de câțiva ani și de care a divorțat de cinci ori. „Îi mulțumesc lui Prigoană pentru urări!', a spus ea pentru Click.

Silviu Prigoană a felicitat-o pe Adriana Bahmuțeanu pentru logodnă

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu au avut o căsnicie presărată de multe momente scandaloase. Cei doi s-au căsătorit prima dată în 2003, iar primul divorț a avut loc chiar după luna de miere. În 2004 s-au căsătorit din nou, iar după patru luni au divorțat iar. În 2005 și-au unit destinele pentru a treia oară, dar în 2007 au divorțat. În mai 2009 s-au căsătorit din nou, dar trei ani mai târziu au divorțat. Împăcarea a avut loc în 2013, iar în 2015 au divorțat pentru a cincea oară, definitiv. După ani de zile de scandal, cei doi au îngropat securea războiului. Ba chiar Silviu Prigoană a felicitat-o pe fosta soție pentru logodnă.

„Îi urez Casă de piatră! Să fie sănătoasă și să se bucure de viață. Asta și-a dorit, asta a găsit! Sper ca de data asta a și nimerit!'Personal, îmi doresc ca toată lumea să fie fericită. Mi se pare că logodna aceasta e un lucru minunat. Și spun asta din toată inima!',a declarat Silviu Prigoană pentru impact.ro.

Eduard și Maximus au fost alături de mama lor în ziua logodnei

Adriana Bahmuțeanu are doi băieți cu Silviu Prigoană. Eduard și Maximus au fost alături de mama lor în cel mai fericit moment din viața ei. Ba chiar cei doi au ținut lumânările la biserică. Adriana a declarat cu zâmbetul pe buze că fiii ei se bucură pentru noua etapă din viața ei și o susțin.

„Foarte bine, să știi că s-au bucurat, chiar i-am întrebat ce părere ar avea dacă m-aș căsători și au zis că ar fi foarte tare ideea și că abia așteaptă să vină la nuntă. Deci le-a plăcut', a spus vedeta pentru România TV.

Sursa foto:Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton