Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană într-un continuu scandal: ”Nici acum nu înțelege și nu s-a maturizat. Să lase copilul în pace, să îl înțeleagă, nu să îl măscărească sau să îl înjure în toate felurile. Am obosit să fiu mamă surogat...”/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană sunt în continuare protagoniștii unui scandal, de data aceasta la mijloc fiind vorba despre cei doi băieți pe care-i au împreună. Recent despărțită de George Restivan, aceasta nu a ezitat și a făcut publice problemele pe care le întâmpină atunci când vine vorba despre comunicarea cu tatăl copiilor ei, dar și procesele care nu s-au încheiat cu acesta. Iată ce jigniri dure îi aduce Silviu Prigoană, după aproape 10 de ani de la divorțul definitiv dintre ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

De ani și ani de zile, Adriana Bahmuțeau și Silviu Prigoană sunt protagoniștii unor mari conflicte și scandaluri, asta după ce povestea lor de dragoste a fost intens încercată, cu multe suișuri și coborâșuri. În continuare, cei doi nu pot comunica ca doi oameni maturi și nici nu pot avea o relație bazată pe respect de dragul copiilor, chiar dacă vedeta își dorește acest lucru.

ad1-2ad1-2

Citește și: Adriana Bahmuțeanu susține că George Restivan a insistat să facă cununia religioasă și că ea nu ar fi vrut: „Hai să facem logodnă, avem o vârstă, pe tine te cunoaște lumea' / Nașilor le-au spus, încă de atunci, că ar putea ajunge la despărțire

Citește și: 'A trebuit să trimit petiții la Protecția Copilului, pentru că îl trimitea pe Maximus la școală, în Pipera, cu mașina electrică și copilul nu se descurca…' Adriana Bahmuțeanu îl atacă dur pe Silviu Prigoană, după ce a aflat că nu mai vrea să-l lase pe fiul lor cel mare, la studii, în SUA / EXCLUSIV

Citește și: Viața Irinei Nicolae în Ungaria, la 15 de ani de când a părăsit România. Pentru ce meserie se pregătește: „Mi-am dorit să învăț de la profesioniști, așa că nu am stat degeaba și am aplicat pentru…”. În ce relații a rămas, de fapt, cu fostele colege de la A.S.I.A. / EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Tania Popa actriță, deși își dorea să facă design vestimentar: „Dacă aș lua-o de la capăt, niciodată nu aș mai porni pe drumul acesta. Și pot fi judecată cum vreți. Pentru că sufletul meu e în altă parte”. La evenimente îmbracă numai ținute confecționate de ea / EXCLUSIV

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană într-un continuu scandal

După ani și ani de zile, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană nu au ajuns la un numitor comun privind creșterea copiilor, ba chiar vedeta a declarat într-un interviu exclusiv că o jignește și acum prin intermediul copiilor . Susține că a numit-o mamă surogat, dar și faptul că oricât ar încerca, el refuză să comunice cu ea despre situația copiilor, fiind în continuare procese.

'Nu dorește să vorbească cu mine. Acum două zile am trimis iar petiție la Protecția Copilului. I-am rugat să îl bage în consiliere psiholigică, pentru că este copilul foarte afectat. Și aștept să văd ce răspuns îmi dau. Trebuie să își dea și Prigoană acordul la Consiliere Psihologică. Dacă el nu-și dă acordul, trebuie să deschid proces. Și îmi pare rău că nu înțelege să le fie părinte, să le fie bine copiilor noștri.

Pentru Eduard eu am cerut Psihoterapie în instanță. Și mi-a aprobat instanța. La fel, am cerut Consiliere școlară. El nu a vrut, dar când a văzut că i-am băgat proces, până la urmă a acceptat Consiliere școlară două ședințe, că s-a terminat anul între timp. Deci, îmi pare rău.', a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru viva.ro.

Adriana Bahmuțeanu își dorește o relație civilizată cu tatăl copiilor ei

Adriana Bahmuțeanu își dorește ca fostul ei soț să dea uitării trecutul dintre ei, așa cum și ea a făcut, și să vorbească despre cei doi băieți pe care-i au împreună. Se pare însă că fostul soț nu își dorește să reia comunicarea cu ea, astfel că tot ceea ce au să își transmită se face prin intermediul avocaților pe care-i au. Acest lucru nu-i dă pace Adrianei Bahmuțeanu, care susține că de dragul copiilor era bine să aibă o relație civilizată.

Ce e în viața mea particulară, e viața mea particulară. Eu nu mă bag în viața lui particulară să fie sănătos. Noi nu mai suntem un cuplu, dar, mi-aș dori să fim părinți. Să avem grijă de copii, să putem comunica în scris, nu la telefon, să zicem, să nu înceapă circ. Să luăm decizii comune. Vrea în tabără, la sport și așa mai departe. Nu-mi răspunde nici la e-mailuri. Din păcate singurele modalități de comunicare sunt prin avocata lui sau prin Protecția Copilului. Și avocata vorbește cu el. Nu e normal așa ceva, pentru că sunt tot felul de probleme, mai ales acum la adolescență.', a mai declarat vedeta, pentru viva.ro.

Adriana Bahmuțeanu: 'Am obosit să fiu mamă surogat. Eu nu am fost niciodată mamă surogat. Mi-am dorit copiii aceștia'

Adriana Bahmuțeanu susține că părinții unui copil ar trebui să adopte o decizie comună, însă în cazul lor, ea spune că doar Silviu Prigoană decide pentru cei doi băieți ai lor. A declarat că ea află mereu după ce s-au luat deja deciziile, ceea ce nu i se pare deloc în regulă, mai ales că și-a dorit foarte mult să fie mamă și a făcut sacrificii pentru a duce sarcinile.

'Eu nu am cu cine să mă sfătuiesc. Cumva, ar trebui să adoptăm o linie comună, părinții să vorbească aceeași limbă. Logic, ca să poți să crești un copil. La noi nu este așa. La noi deciziile le ia numai el. El face, el drege. Eu habar nu am. Aflu ulterior, ce a decis. Eu sunt mama surogat. Am obosit să fiu mamă surogat. Eu nu am fost niciodată mamă surogat. Mi-am dorit copiii aceștia și am făcut niște eforturi fantastice ca să pot să duc sarcina, ca să pot să îi fac. Ce să spun?

Era mai simplu să îi fi spus: 'Uite, pleci după 18 ani, unde vrei'. El inclusiv i-a pltit avansul pentru școală. A fost cu el peste tot. A durat foarte mult până ce s-au făcut acesta acte și copilul era încântat că pleacă în America, iar acum să îi spună: 'M-am sucit, nu mai pleci'. Și ar trebui băgat imediat în consiliere psihologică.', a mai declarat Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu, despre procesele cu Silviu Prigoană

Adriana Bahmuțeanu s-a săturat de toate discuțiile și conflictele cu Silviu Prigoană. În continuare au mai multe procese care nu s-au terminat, inclusiv pe cel cu domiciliul lui Eduard. Cei doi se judecă la Tribunal, cu toate că vedeta era deschisă pentru o soluție amiabilă, luată de comun acord, fără jigniri și fără a complica lucrurile, totul pentru binele celor doi băieți pe care-i au împreună.

'Eduard a decis că va sta la mine. Ne înțelegem, avem o relație cooperantă. 'Lasă-l în pace! Dacă copilul vrea să stea la mine care este problema?' Mai stă un an-doi sau cinci și pleacă. Se face mare. Crezi că o să stea Eduard cu mine la 20 de ani? Nu. Dar, îmi pare rău că Prigoană nu înțelege și, în continuare mă jignește. În continuare am procese cu el, că nu s-a terminat procesul cu domiciliul lui Eduard, unde stă Eduard.

Noi trebuie să ne judecăm la tribunal, când era simplu să ajungem la o înțelegere, să facem un program copilului. Timpul acela îl foloseam pentru altceva. Așa îmi consum energia la tribunal. Nici acum nu înțelege și nu s-a maturizat în niște lucruri elementare, să lase copilul în pace, să îl înțeleagă. Mai bine să îl susțină, nu să îl măscărească sau să îl înjure în toate felurile. E foarte trist. Astea sunt problemele mele. În rest, că am încercat să îmi trăiesc și eu viața, da frate. Vreau și eu să-mi trăiesc viața, să-mi caut un partener.', a mai declarat Bahmu, pentru viva.ro.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, poveste de dragoste tumultuoasă

Nu este deloc de mirare că cei doi sunt într-un continuu scandal, asta dacă ne aducem aminte de relația lor tumultuoasă pe care au avut-o de-a lungul anilor. Pentru cei care nu știu, s-au căsătorit prima dată în anul 2003, dar au divorțat imediat după luna de miere. Despărțirea nu a durat mult și s-au recăsătorit în ianuarie 2004, însă s-au despărțit iar în luna mai a aceluiași an. La fel ca și prima dată, cei doi au reluat legătura și s-au recăsătorit în 2005 și au divorțat pentru a treia oară în 2007. Au stat despărțiți aproape doi ani, iar în 2009 s-au împăcat, având o căsnicie de trei ani. În 2012 au divorțat a patra oară, iar în 2013 s-au căsătorit, de Paște,urmând ca în primăvara anului 2015 să aibă loc divorțul definitiv.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton