"Acolo a scos un pistol și a zis că ori te împușc, ori ne împăcăm. Am înghețat..." Adriana Bahmuțeanu, noi dezvăluiri șocante despre primul soț. De față a fost și fosta soție a lui Cosmin Bahmuțan

 Radulescu Ruxandra
.

Adriana Bahmuțeanu, noi dezvăluiri șocante despre primul soț. De față a fost și fosta soție a lui Cosmin Bahmuțan. Adriana Bahmuțeanu a făcut mărturisiri șocante despre abuzurile suferite în timpul mariajului cu Cosmin Bahmuțan, chiar de față cu fosta soție a acestuia, Ana Bahmuțan. Mărturiile dureroase ale vedetei au fost completate de cele ale Anei Bahmuțan, de asemenea, victima agresiunii bărbatului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Prezentă în emisiunea Online Story by Cornelia', Adriana Bahmuțeanu a oferit detalii cumplite despre chinurile prin care a trecut în mariajul cu primul ei soț, Cosmin Bahmuța. De față cu vedeta, s-a aflat și Ana Bahmuțan, femeia care s-a măritat cu Cosmin Bahmuțan, după divorțul de vedetă. Adriana Bahmuțeanu și fosta soție a lui Cosmin Bahmuțan au stat pentru prima dată față-n față și au povestit abuzurile pe care le-au suferit în relația cu același bărbat.

adriana-bahmuadriana-bahmu

Adriana Bahmuțeanu, noi dezvăluiri șocante despre primul soț. De față a fost și fosta soție a lui Cosmin Bahmuțan

Deși ani întregi, Adriana Bahmuțeanu a refuzat să se vadă cu Ana Bahmuțan, pentru a nu mai retrăi trecutul dureros, cele două au făcut front comun și au pus bazele unui proiect în care își propun să ajute persoanele implicate în relații toxice.

Citește și: Cum arăta Raluca Bădulescu la începutul carierei. Era blondă, cântărea peste 100 de kilograme și purta ținute excentrice

Citește și: Survivor All Stars 21 februarie – Cătălin Moroșanu, supărat pe Jorge: „Ne-a trădat'. Gestul făcut de Jador după ce Faimoșii au pierdut jocul de imunitate

Citește și: Cine sunt concurenții de la Asia Express 2024. Filmările pentru noul sezon încep în câteva zile

Adriana: Primul meu soț era o persoană dificilă din toate punctele de vedere, de asta ne-am despărțit. În perioada aia mă urmărea, eram o femeie singură, mă șantaja, mă amenința, mă trezeam cu el la ușă. Sub aceste amenințări am reacționat la impuls, ca să îmi salvez propria piele și nu m-a interesat ce las în spate. În limbajul corporal se vedea că vreau să plec, să scap de el. Eram efectiv terorizată de această persoană. Era o relație toxică. Am fost victima violenței domestice. Preferam să mor, decât să mai fiu cu el împreună.

Ana: „Până ne-am căsătorit legal, a fost o relație ok, dar în această perioadă, oamenii de genul îți dau niște semnale, măștile mai cad.', au declarat cele două, la WOWnews.

Adriana Bahmuțean, despre abuzurile primului soț: „A scos un pistol și a zis…”

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit cum o teroriza primul soț, Cosmin Bahmuța, chiar și după ce s-au despărțit. Vedeta a fost nevoită să apeleze la metode extreme de siguranță, când a decis să se despartă de el.

'Eram tânără, eram la liceu (nr. când la cunoscut). Am avut un văl pe ochi. A fost prima iubire din adolescență, la 18 ani ne-am căsătorit civil, dar numai noi doi am fost la starea civilă, într-o nebunie, ca să fie el sigur că suntem împreună. Și, practic, acel act i-a schimbat comportamentul. Când și-a dat seama că sunt soția lui cu acte, s-a schimbat complet. Înainte se purta frumos, era un tip tolerant, îmi dădea impresia că mă susține și că mă ajută și dintr-o dată s-a schimbat la 180 de grade.

După un an și jumătate a devenit gelos, nu mă lăsa să mă duc la job, mă urmărea tot timpul. Mi-a făcut numai lucruri nasoale, nu a fost o căsnicie fericită, drept urmare, la 23 de ani, am pus punct, am fugit la o prietenă, care lucra la Guvern, am stat la ea două luni. După două luni m-a sunat și mi-a zis că nu-mi face nimic, să mă duc să-mi iau hainele și să păstrăm o relație bună, primise citația de la tribunal.

Și m-am dus cu prietena mea și doi SPP-iști de la Guvern, mi-era frică să mă duc singură. I-a rugat pe ei să rămână în sufragerie, că vrea să-mi spună două vorbe în cealaltă cameră. Și acolo a scos un pistol și a zis că 'ori te împușc, ori ne împăcăm'. Am înghețat prima dată, după care am zis ok, eu mă duc la doi metri sub pământ și tu la pușcărie. I-am zis că eu nu mă mai împac.

Până la urmă, am avut curajul să mă rup de acea relație, s-a terminat cu acel pistol la cap, dar uite că trăiesc și în ziua de azi', a spus Adriana Bahmuțeanu, în emisiunea 'Online Story by Cornelia'.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton