Adriana Bahmuțeanu susține că George Restivan a insistat să facă cununia religioasă și că ea nu ar fi vrut: „Hai să facem logodnă, avem o vârstă, pe tine te cunoaște lumea” / Nașilor le-au spus, încă de atunci, că ar putea ajunge la despărțire

 Tudorache Simona
.

George Restivan a fost cel care i-a propus Adrianei Bahmuțeanu o logodnă la biserică. Vedeta i-a respectat decizia și așa au ajuns să ceară binecuvântarea Domnului pentru dragostea ce o trăiau. Cei doi au convenit să renunțe la relație dacă nu vor găsi drumul potrivit cu iubirea lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Adriana Bahmuțeanu crede că pandemia le-a schimbat puțin percepția și i-a făcut mai vulnerabili, pentru că amândoi veneau după o perioadă de izolare. Dincolo de toate astea, Adriana Bahmuțeanu are convingerea că această dragoste a fost trăită cu tot sufletul de amândoi, chiar dacă la un moment dat nu s-au mai înțeles.

bahmuteanu-876bahmuteanu-876

Adriana Bahmuțeanu susține că George Restivan a insistat să facă cununia religioasă

Chiar dacă povestea dintre cei doi a ajuns la final, acum s-a aflat ce au discutat Adriana Bahmuțeanu cu George Restivan și cu nașii înainte să ajungă la biserică pentru logodnă.

„Am avut nevoie amândoi de timpul acesta să ne cunoaștem și atunci ca să o facem elegant el a venit cu propunerea: hai să facem o logodnă pentru că totuși avem o vârstă, avem copii, pe tine te cunoaște lumea aici. Ok, hai să facem o logodnă. Nu am avut nici un fel de problemă să facem o logodnă, să mergem să cerem o binecuvântare de la Dumnezeu că asta însemnă, de fapt, slujba religioasă pe care am făcut-o noi, că Domnul binecuvântează, iubirea.

Noi și acolo am discutat același lucru cu nașii noștri, dacă noi considerăm, peste un an, doi trei că ni s-au schimbat prioritățile și avem drumuri separate, nu o să fie o problemă. Numai că pe moment atunci, amândoi, am simțit nevoia să trăim această iubire. Eram după o pandemie toți, eram după o izolare în casă, care ne paralizează cumva„, a explicat Adriana Bahmuțeanu, în emisiunea Corneliei Ionescu, Wownews.

Citește și: Fiul Monicăi Anghel a fost operat. Medicii i-au scos tijele de la picior, la un an de la accident: 'Trebuie să stea liniștit măcar două săptămâni și abia…' Cum se simte adolescentul / EXCLUSIV

Citește și: „Am picat la mijloc în toată povestea asta fără să îmi dau seama”. Fosta iubită a lui Georgică Cornu l-a părăsit pe afacerist pentru că încă mai are sentimente pentru Marina Almășan / Anuța Ianoș îl acuză că „joacă la două capete'

Citește și: De ce s-a despărțit Adriana Bahmuțeanu de George Restivan fără niciun regret: „Nicio femeie nu pleacă de bunăvoie dintr-un palat. Ni s-au schimbat prioritățile'

Citește și: Adriana Irimescu dezvăluie că a plecat din casa familiei abia la un an de la divorțul de Adrian Titieni: „Când am considerat că misiunea mea de mamă-cloşcă s-a încheiat”. Cum se înțelege în prezent cu fiul și fiica ei / EXCLUSIV

Citește și: Cristina Ich s-a despărțit din nou de Alex Pițurcă: „A fost tot timpul un bărbat râvnit de femei. Am știut…' / Luna trecută, fostul ei iubit a fost surprins alături de fiica Andreei Berecleanu

Cum au ajuns Adriana Bahmuțeanu și George Restivan la despărțire

Adriana Bahmuțeanu crede că povestea lor a evoluat frumos o vreme, pentru că erau pe aceeași lungime de undă, apoi îndrăgosteala a trecut. În opinia ei, despărțirea era inevitabilă.

Eu și George ne-am înțeles, am fost pe aceeași lungime de undă, dar am stabilit onest acest bilanț. Astfel, am decis împreună că trebuie să o luăm pe drumuri separate, pentru că ne-am fi învârtit într-o buclă care nu aducea niciun rezultat concret.

Perioada de îndrăgosteală trecuse, așa că ne-am mulțumit unul altuia, pentru că am trăit o frumoasă poveste de iubire. E foarte important să rămâi într-o relație civilizată cu fostul partener. Eu îi sunt foarte recunoscătoare lui George, mi-am învățat niște lecții, cred că și el a învățat lecțiile lui. Nicio femeie nu pleacă de bunăvoie dintr-un palat. Ni s-au schimbat prioritățile”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton