Adriana Bahmuțeanu spune cum relația cu mama sa i-a afectat viața amoroasă: "Până nu vindeci asta, nu ai cum să ai o relație de cuplu fericită. M-am născut prematur, am stat o săptămână în incubator și..."

.

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre legătura cu mama ei și a dezvăluit că relația cu părinții poate influența viața amoroasă a unui adult. Totodată, Adriana Bahmuțeanu a oferit câteva detalii despre copilăria ei grea și lipsa tatălui din viața ei, însă punctează că a avut puterea să-i ceară iertare părintelui său pe patul de moarte.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Adriana Bahmuțeanu nu a avut noroc în dragoste, iar de vină pentru asta ar fi ruptura din relația cu mama ei, resimțită în primele luni din viață. De primul ei soț, Silviu Prigoană, a divorțat de multe ori și scandalul dintre ei ține primele pagini de foarte mulți ani, iar ultimul bărbat din viața ei a dispărut în ceață, înainte de nuntă.

1_14632990_674422116060258_6229307692529546863_n_507589001_14632990_674422116060258_6229307692529546863_n_50758900

Adriana Bahmuțeanu spune cum relația cu mama sa i-a afectat viața amoroasă

Adriana Bahmuțeanu a povestit în emisiunea lui Mădălin Ionescu, momentul în care s-a produs o ruptură față de mama ei, atunci când era în spital, născută prematur, ținută în incubator, fără să aibă nimeni acces la ea. Ulterior, și-a dat seama că în familia ei, au existat și alte astfel de rupturi în familie. 

„M-am născut prematur, am stat o săptămână în incubator, în perfuzii și mama nu a putut să mă vadă. Nu a avut acces la mine și nici eu la ea și acolo s-a produs o ruptură, o relație întreruptă între copil și mama și la asta lucrez acum. Este transgenerațional, pentru că am descoperit și în trecutul generațiilor la fel, același tip de relație întreruptă cu mama. Până nu vindeci asta, nu ai cum ca tu să ai o relație de cuplu fericită', a povestit Adriana Bahmuțeanu în emisiunea Viața fără filtru, de la Antena Stars.

Adriana Bahmuțeanu a vorbit și despre relația cu tatăl ei, care s-a stins din viață, dar și când și-a cerut prima dată iertare, atunci când acesta era la Terapie Intensivă.

„Tata, Dumnezeu să-l odihnească, nu mai este în lumea asta. Este într-o lume mai bună. L-am însoțit în ultima etapă a vieții în pandemie, am intrat la el la ATI, la terapie intensivă, și deși nu aveam voie, pentru că erau restricțiile acelea, am intrat acolo, am profitat de lege că eram rudă de gradul 1 și m-au lăsat până la urmă. Acolo a fost prima dată când mi-am cerut iertare, am reluat legătura și am înțeles, de fapt, de ce era așa și de ce făcuse toate lucrurile astea.

Pentru că și el, la rândul lui, fusese un copil foarte chinuit. O copilărie extrem de grea. Am descoperit, la un moment dat, o fantomă în trecutul transgenerațional al familiei mele. Pentru că ce pățise tata la o anumită vârstă, au pățit și cei din generațiile următoare. Am vindecat fantoma asta, dar fiecare dintre noi avem lucruri de vindecat', a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Citește și: Cine este Tibi, bărbatul menționat de Pepe în filmările compromițătoare cu Raluca Pastramă. A reacționat după acuzațiile de infidelitate: „Nu vreau să…’

Citește și: De ce nu a invitat-o Iancu Sterp pe Daniela Iliescu la cununia civilă cu Denisa Coțolan: „Nu am vrut să o pun într-o situaţie proastă şi să nu se simtă confortabil. Părea ca și cum noi nu am vrut-o acolo’

De ce s-au despărțit Adriana Bahmuțeanu și George Restivan

Adriana Bahmuțeanu dezvăluie că George Restivan este primul bărbat pe care l-a iubit în cei opt ani care au trecut de la divorțul de Silviu Prigoană. A crezut că el este alesul și a fost la un pas să-i fie soție, însă relația nu a funcționat și Bahmu dă vina pe distanță.

La rândul său, George Restivan dă de înțeles că anturajul fostei sale iubite este de vină pentru despărțirea lor.

„Ce n-a înțeles, poate, lumea și poate nici nu am spus-o foarte clar e faptul că mi-am permis și eu, după opt ani, să iubesc. Când l-am cunoscut pe George, trecuseră opt ani de la divorțul de fostul soț. Am avut opt ani aproape, în care dacă știam ce mi se întâmplă, nu mai făceam lucrurile acelea. Dacă aș da acum timpul înapoi. A fost ceva îngrozitor’, a spus Adriana Bahmuțeanu, în podcastul Anamariei Prodan.

La rândul său, George Restivan spune că s-a simțit amenințat primind un email în care i se sugera să părăsească România și să plece în America, împreună cu fiul său de 12 ani, Blake.

Despărțire nu! A fost o plecare inevitabilă, din cauza amenințărilor! Primul lucru care m-a interesat când am cunoscut-o pe Adriana a fost să-i cunosc anturajul ca să știu cu ce influențe externe am să mă confrunt. Motivul era să îmi protejez căsnicia!

Nunta a fost primul loc! În momentul când negociam să nu ne întoarcem la București. Nunta trebuia amânată pentru faptul că nu doream să ne întoarcem la București și căutam calea cea bună cu Adriana. Am încercat și luptat cât am putut să îmi apăr căsnicia, de unul singur!, a spus George Restivan, potrivit Click.ro.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton