Adriana Bahmuțeanu susține că a trăit un „iad” alături de Silviu Prigoană: „Am simțit infidelitatea, am pus condiții, inclusiv contracte pe hârtie. Dacă îl prindeam, trebuia să plătească o sumă de bani. Am fost abuzată în toate felurile…”

 Tudorache Simona
.

Adriana Bahmuțeanu susține că a mariajul cu Silviu Prigoană a încercat-o din plin. Vedeta recunoaște că a fost de multe ori pe punctul de a pune punct acestei povești, dar se temea ce vor spune ceilalți, cum va fi percepută de lume într-o societate în care se credea că femeia trebuie să stea și să suporte, indiferent de lucrurile cu care se confruntă pe perioada căsătoriei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Au fost certuri și împăcări, au divorțat de mai multe ori, pentru că, spune ea, Silviu Prigoană considera că așa o atacă cel mai rău. Astăzi, vedeta are convingerea că nu ar mai putea traversa un astfel de episod, pentru că a evoluat și nu ar mai putea permite niciunui bărbat un „tratament' de acest gen.

adriana bahmuteanu 88adriana bahmuteanu 88

Adriana Bahmuțeanu susține că a trăit un „iad' alături de Silviu Prigoană

Adriana Bahmuțeanu crede că nu ar trebui să fie judecată pentru tot ce a trăit alături de Silviu Prigoană. Vedeta crede că oamenii nu știu, de fapt, cu ce s-a confruntat și cum arăta viața ei în interior.

„Erau certuri și împăcări. Că se ducea el pe la tribunale, băga divorțul, pe urmă ne împăcam, nu mai știu. Credea că așa mă atacă cel mai rău. Cea mai mare pedeapsă asta era, să se ducă la tribunal. Pentru că eu nu îmi doream să afle lumea că am divorțat. Eram cu el în pat într-o dimineață, ne trezisem și zice „Vezi că ți-a adus poștașul citația pentru divorț'. Asta se întâmpla pentru că în capul lui era considerată cea mai mare pedeapsă. Vedea că altceva nu mă afectează. Pedeapsa lui maximă era să îmi ia hainele și să bage divorț. Mă impacta foarte rău și mă durea foarte tare. Mi-a fost foarte greu să îmi revin. Pe vremea noastră era concepția că femeia trebuie să suporte. Mai ales dacă bărbatul este mai potent financiar, i se permite orice. Uite că nu i se permite orice. În ziua de azi nu aș mai permite nimic unui bărbat. Poate să vină să mă poleiască cu aur', a declarat Adriana Bahmuțeanu în cadrul podcastului Anamariei Prodan.

Citește și: Cum își educă Antonia și Alex Velea cei doi băieți: „Sunt conștienți cine sunt părinții lor. Eu sunt mai strictă, tatăl e cel mai tolerant. Dominic și Akim știu că e important să trateze școala cu seriozitate, dar și că au…”. Cum se înțeleg cei doi frați / EXCLUSIV

Citește și: Cristi Minculescu povestește cum și-a descoperit singur menirea, deși urma să devină inginer: „Aveam deja un drum stabilit și dintr-odată mi-am anunțat părinții că mă las de studii și vreau să fac muzică. Norocul meu a fost că…”. Cu ce probleme s-a confruntat în timpul comunismului / EXCLUSIV

Citește și: De ce boli suferea Alain Delon. În 2021, actorul a vorbit despre sinuciderea asistată: „Vreau să mor. Viața mea s-a terminat. Eutanasia este cel mai logic și firesc lucru de făcut”

Citește și: Radu Vâlcan, dezvăluiri de la începutul relației cu Adela Popescu. S-au cunoscut pe platourile de filmare, acum 15 ani: „Am repetat luni de zile și eram paraleli unul cu celălalt. Apropierea s-a produs… '

Citește și: Pentru ce îi este recunoscătoare Adriana Bahmuțeanu lui Silviu Prigoană, după un lung șir de scandaluri: „Dacă el nu ar fi fost așa cum este, eu nu ajungeam astăzi aici. Aș fi fost o pițipoancă, așa cum eram la tinerețe, leșinată după bunuri de lux”

Adriana Bahmuțeanu, despre infidelitatea lui Silviu Prigoană

Adriana Bahmuțeanu susține că a simțit că omul de afaceri îi era infidel, chiar dacă, spune ea, existau inclusiv contracte și el trebuia să plătească o sumă de bani dacă era prins. Vedeta aseamănă mariajul cu Silviu Prigoană cu iadul.

„Am simțit infidelitatea, am pus de nu știu câte ori condiții. Am făcut inclusiv contracte pe hârtie. Am făcut contracte la notariat în care să punem fiecare termenii relației. Dar nu îi respecta niciodată. Dacă îl prindeam trebuia să plătească o sumă de bani, dar nu aveau nicio valoare juridică, erau contracte făcute între noi. Reușea să mă determine să mă întorc. Eu nu aveam încredere în mine, mie mi se părea că lumea se termină la el, îmi era foarte frică de gura lumii. De ce o să spună oamenii, neamurile, telespectatorii. Uite că până la urmă am divorțat cu fruntea sus. Celor care mă judecă le fac cadou viața mea. Să treacă ei prin iadul prin care am trecut eu. Iadul e aici pe pământ și este în relații. Prima dată e în copilărie, după care îl găsești în relația de cuplu. Același iad. Și raiul și iadul sunt aici pe pământ', a adăugat Adriana Bahmuțeanu.

Cum ar fi tratat-o Silviu Prigoană pe Adriana Bahmuțeanu

Vedeta a simțit iubirea lui Silviu Prigoană, dar a cunoscut și partea urâtă a vieții în doi. La început a fost frumos, apoi lucrurile s-au schimbat radical, potrivit spuselor ei.

„În momentul în care l-am cunoscut am simțit că nu m-a iubit nimeni ca el. Că e atât de bun, să se poartă atât de frumos, că mă prețuiește. După o perioadă, când se satură de tine, te aruncă la gunoi. Tot ce a fost frumos se transformă în ce e urât. Îți vede toate defectele și le scoate la iveală de câte ori poate, te jignește, te umilește. După aceea, te face să te îndoiești de tine. Că tu ești prea sensibilă, te face să te îndoiești de propria judecată. Chiar dacă îl prinzi cu o altă femeie, zice că nu ești adevărat, că ai halucinații. La un moment dat ajungi să crezi pentru că te domină atât de mult. Am fost abuzată în toate felurile', a precizat Adriana Bahmuţeanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton